| Gde izlazite???? | |
|
+19~Jazmin~Casi un AngeL~ Maky cool Loooda tinejdzerka! Miss Independent Neonsunrise ~Fergalicious~ Sanja *In~his~heart* Rain m@n ~ RBD is the best!!! ~Nadja~ sonjica93 ~*Roberta*Mia*Lupita*~ MaRiZZa_94 ~*M*i*M*y*T*z*A~ ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ MIA15 *Dulce 4ever* i!riba_do_yaya!i 23 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Ned Apr 13, 2008 9:05 am | |
| | |
|
| |
Rain m@n ~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Pon Apr 14, 2008 5:25 am | |
| pa nemogu drugo, to su oni po 20-ak godina, i neki iz moje skole... a ja idem jos u CLub 40, i diskoteku PAM-PAM, tamo je brat u obezbedjenju!!! lol | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Uto Apr 15, 2008 12:45 pm | |
| pam-pam? Lud anziv, hehehe... | |
|
| |
*In~his~heart* extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 299 Godina : 32 Datum upisa : 18.03.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Pet Apr 18, 2008 4:28 pm | |
| šetam po kraju ili knezom kejem kalimegdanom... | |
|
| |
Sanja extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 388 Godina : 31 Tvoje ime: : Sanja Najbolji prijatelji: : Kristina-Kika, Marina Brat/sestra: : brat, Sasa Datum upisa : 28.04.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Sre Maj 07, 2008 3:45 am | |
| Ja obozavam diskoteke... Na to su me moji naucili kao malu... jer oni imaju disco-bar, pa zato.. ali leti svratimo nekad i do parka.. | |
|
| |
~Fergalicious~ OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 131 Godina : 30 Lokacija : Swugdje gdje je Rafa Tvoje ime: : Bojana Grad: : Baru Najbolji prijatelji: : Nancy, Weljo, Tixy... Brat/sestra: : Miljan [chitaj smor] Datum upisa : 25.05.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Pon Maj 26, 2008 3:02 am | |
| JA izlazim na shetalshte, gdje i swi normalni nashix godina izlaze... Sjednemo malo na trg... Nekada ispred zgrade... Ili odemo kod drugog drushtwa pa sa njima ''wisimo'' na stepenishtu xD | |
|
| |
Neonsunrise sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 219 Godina : 33 Lokacija : 50(V)3 |*74(3 Job/hobbies : Muzika Humor : Na nivou Tvoje ime: : Necu ti kazem Grad: : de_inferno Najbolji prijatelji: : Ima ih dosta videcete u mojim odajama Brat/sestra: : Dragana,Vesna Datum upisa : 29.05.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Čet Maj 29, 2008 6:49 am | |
| Najvise u bg-u Blue Moon pusta se reggae i Hip Hop ali redovan sam i na Exitu i na Encor3 zurkama posto sam tamo i sam u organizaciji a encore zurka to je neki trance i ide svugde po Srbiji!!! LoL | |
|
| |
Miss Independent OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 75 Godina : 32 Lokacija : dark side of my mind Humor : wtf Tvoje ime: : Tijana Grad: : Panchevo Datum upisa : 30.05.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Pet Maj 30, 2008 10:53 am | |
| Paa,sa obzirom da slusham metal,izlazim na mesta gde pushtaju tu muziku.. Irish pub,vagon,blue moon itd.. ^^ | |
|
| |
Loooda tinejdzerka! ***m*o*d***
Broj poruka : 397 Godina : 28 Datum upisa : 22.06.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Uto Jun 24, 2008 2:26 pm | |
| | |
|
| |
Maky cool welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 20 Godina : 30 Lokacija : SM Job/hobbies : SVAŠTA Humor : ho ho ho Tvoje ime: : Maja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Sanja i Milan Brat/sestra: : /// Datum upisa : 21.08.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Pet Avg 22, 2008 5:20 am | |
| Ja izlazim kao i wecina tinejdzera mog grada... Leti je to na keju(plazi), zimi centar,... kafici obawezno... | |
|
| |
~Jazmin~Casi un AngeL~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 840 Godina : 29 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Struga Brat/sestra: : Sestra , sara Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Pon Avg 25, 2008 4:40 am | |
| epa ako mi izlazimo , idemo u shopping (ja to ne volim bash mnogo) ili Comma Mall (to je nesto kao shopping center ) | |
|
| |
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Čet Avg 28, 2008 10:05 am | |
| Da, ja na kej, kako Maja kaže, a počela sma d aidem u 29. novembar | |
|
| |
~Nena*und*Bill~ cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 181 Godina : 29 Lokacija : Na kraju sveta sa Billom Tvoje ime: : Nevena Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Jovana, Andja, Boka, Maki S. i N... Brat/sestra: : Nije bitno Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Pon Sep 01, 2008 2:07 pm | |
| | |
|
| |
Kaca-rockerka '93 cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 176 Godina : 31 Lokacija : U tvojim mislima.... Tvoje ime: : Katarina Grad: : Kragujevac Najbolji prijatelji: : Ana i Milos Brat/sestra: : Lazar Datum upisa : 17.10.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Pet Okt 24, 2008 1:06 am | |
| uh diskoteke jobs,black ball,memento,fly fly,sub club,vulkan.... Najvise idem u jobs i black ball jer je najjbolji provod tamo... | |
|
| |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Pet Nov 14, 2008 1:50 pm | |
| ja uvek idem u XL na pizzu | |
|
| |
princeton girl 96 extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 384 Godina : 30 Lokacija : ~*SoMeWhErE fAr AwAy*~ Job/hobbies : Tenis ,Woznja Rolera Humor : He,He,He,hE,He,hE..,.. Grad: : Kragujewac Najbolji prijatelji: : Kristina,Wisnja,Vesna,Maja,Milica,Aleksandra,Jovana,Danka,Marta,Nina,Jelena,.....i mnogo njih!!!!!! Brat/sestra: : Steta ali nemam
Datum upisa : 27.06.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Uto Apr 06, 2010 1:17 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gde izlazite???? | |
| |
|
| |
| Gde izlazite???? | |
|