| Jel izlazite negde veceras | |
|
+7~Jazmin~Casi un AngeL~ (=...MicA...=) Sanja i!riba_do_yaya!i ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ RBD is the best!!! Neonsunrise 11 posters |
Autor | Poruka |
---|
Neonsunrise sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 219 Godina : 33 Lokacija : 50(V)3 |*74(3 Job/hobbies : Muzika Humor : Na nivou Tvoje ime: : Necu ti kazem Grad: : de_inferno Najbolji prijatelji: : Ima ih dosta videcete u mojim odajama Brat/sestra: : Dragana,Vesna Datum upisa : 29.05.2008
| Naslov: Jel izlazite negde veceras Sub Jun 14, 2008 8:14 am | |
| Pa jel izlazite i gde danas veceras itd gde ima koja zurka ajmo pisite??? | |
|
| |
Neonsunrise sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 219 Godina : 33 Lokacija : 50(V)3 |*74(3 Job/hobbies : Muzika Humor : Na nivou Tvoje ime: : Necu ti kazem Grad: : de_inferno Najbolji prijatelji: : Ima ih dosta videcete u mojim odajama Brat/sestra: : Dragana,Vesna Datum upisa : 29.05.2008
| Naslov: Re: Jel izlazite negde veceras Sub Jun 14, 2008 8:25 am | |
| Evo ovako veceras STUDIO CLUB, NOVA PAZOVA, KNEZ MIHAILA 88 Spektakl u bashti prvi deo! Subota 14.06.2008 Otvaranje Bashte... Promotivne cene.. Crni Waifert 60 dinara Mb pivo 60 dinara.. Pochetak u 21:00. Posadi se i ti.... Liverpool - Program(i) Subota:Dj Zabac upad na vrata i ono kao pivdzana 49 dindzona Caffe E Rock svirka sutka do jaja piva na izvos priprema pred motorijadu Pasulj night House caffe(kod bobica) Subota. Psy trance party Line up: GOLE pa.na.ma VUCHKO pa.na.ma ulaz free. BLUE MOON Змај Јовина 4 (Beograd) Hip Hop night closed rew.. A sledece nedelje na АКАДЕМИЈА Рајићева 10 Dj Dro0ps - nick Neonsunrise Promocija albo0ma | |
|
| |
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Jel izlazite negde veceras Sub Jun 14, 2008 10:12 am | |
| Izlazimo.........!!!!!!!!! Naravno.........!!!!!!!!! | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Jel izlazite negde veceras Sub Jun 14, 2008 10:19 am | |
| | |
|
| |
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Jel izlazite negde veceras Sub Jun 14, 2008 10:45 am | |
| Naravno d aizkazim..... Juče sma izašla. Bio je drugaricin rođendan.. smela sam samo do 12.... nije fer........................... | |
|
| |
Sanja extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 388 Godina : 31 Tvoje ime: : Sanja Najbolji prijatelji: : Kristina-Kika, Marina Brat/sestra: : brat, Sasa Datum upisa : 28.04.2008
| Naslov: Re: Jel izlazite negde veceras Sub Jun 14, 2008 11:24 am | |
| Ja da.. moji se od kad znam za sebe bave ugostiteljstvom i na duge izlaske su me naucili kao malu, pa ne bi bilo fer da mi sad nesto zabranjuju! | |
|
| |
(=...MicA...=) cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 162 Godina : 28 Lokacija : Tu...negde! Tvoje ime: : Milica Grad: : Pancevo Najbolji prijatelji: : Sandra(Sanny) i Jovana(Joka),Dusan,Vule... Brat/sestra: : nemam Datum upisa : 08.06.2008
| Naslov: Re: Jel izlazite negde veceras Sre Jul 02, 2008 5:24 am | |
| | |
|
| |
~Jazmin~Casi un AngeL~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 840 Godina : 29 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Struga Brat/sestra: : Sestra , sara Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Jel izlazite negde veceras Sub Avg 09, 2008 1:19 pm | |
| | |
|
| |
CyberSerbian welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 32 Godina : 30 Lokacija : Pancevo City Job/hobbies : Ucenik/Racunari, net, filmovi i muzika Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Jel izlazite negde veceras Pet Avg 22, 2008 3:47 am | |
| Izlazimo do sela da zajedno hranimo svinje i muzemo krave... lol.
Ja ne planiram daleku buducnost (ujutru za mrak)... nznm | |
|
| |
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Jel izlazite negde veceras Čet Avg 28, 2008 10:03 am | |
| | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Jel izlazite negde veceras Čet Avg 28, 2008 3:53 pm | |
| Mi nismo izasli zbog glupave kise!!! Grrrrrr!!! !!! A jos malo pa kraj raspusta!!! NEEEEEEEEEEEEEEE!!! Mrzim kisu!!! | |
|
| |
Rain m@n ~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Jel izlazite negde veceras Pet Avg 29, 2008 2:36 am | |
| izlazim skuterom, pa gde je celo drustvo tu i ja i drugovi...hehe | |
|
| |
~!*PrInCeSs*!~ OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 119 Godina : 30 Lokacija : ~*SoMeWhErE fAr AwAy*~ Tvoje ime: : Danka Grad: : Kragujevac Najbolji prijatelji: : Andjelka,Marijana,Natalija.... Brat/sestra: : Jedan mali smor tj. Vukasin Datum upisa : 27.06.2008
| Naslov: Re: Jel izlazite negde veceras Pet Avg 29, 2008 8:11 am | |
| Izlazim.....Peva Bajaga na trgu...... | |
|
| |
***REBELDE CHICA*** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 120 Godina : 31 Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Jel izlazite negde veceras Sub Avg 30, 2008 6:19 am | |
| da...idem sa ortacima na kalis | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jel izlazite negde veceras | |
| |
|
| |
| Jel izlazite negde veceras | |
|