| Gde izlazite???? | |
|
+19~Jazmin~Casi un AngeL~ Maky cool Loooda tinejdzerka! Miss Independent Neonsunrise ~Fergalicious~ Sanja *In~his~heart* Rain m@n ~ RBD is the best!!! ~Nadja~ sonjica93 ~*Roberta*Mia*Lupita*~ MaRiZZa_94 ~*M*i*M*y*T*z*A~ ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ MIA15 *Dulce 4ever* i!riba_do_yaya!i 23 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Gde izlazite???? Sre Feb 20, 2008 2:45 am | |
| Pa..... gde izlazite???? Koja su vaša omiljena mesta za izlazak???? | |
|
| |
*Dulce 4ever* ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 228 Godina : 27 Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Čet Feb 21, 2008 11:47 am | |
| Ja obozavam da izlazim sa drugaricama u Knek,ali u gradu je katastrofa pa,skoro necemo izaci!!! :Anahi: | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Čet Feb 21, 2008 1:00 pm | |
| Volim da izlazim u XL, na centar, u grad odnosno, u ulicu, u naselje....... U mom gradu je mirno, samo ovi osmavci i sedmaci protestuju.........Alio samo u školi i nose majice "Vratite nam Kosovo!". Ali nije frka u gradu uopššte.... | |
|
| |
MIA15 OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 130 Godina : 28 Lokacija : MEXICO Job/hobbies : pevanje Humor : x@x@x@... Datum upisa : 20.02.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Pet Feb 22, 2008 10:57 am | |
| ja obozawam leti,kad je raspust,da idem u selo,i nocu,da znate kako dobro kad izadjes!hmm.... | |
|
| |
*Dulce 4ever* ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 228 Godina : 27 Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Sub Feb 23, 2008 1:10 pm | |
| Ja u HercegNovi kod babe EXTRA JE LJUDI VERUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Sub Feb 23, 2008 3:08 pm | |
| Jel to u Crnoj Gori???? Ja baš obožavam da izlazim, i danas sam izašla! | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Sre Mar 12, 2008 2:00 pm | |
| Za raspuste izlazimo u park i kafice!!!! Dok idemo u skolu i ne izlazimo mnogo samo kada nemamo mnogo da ucimo!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Sre Mar 12, 2008 3:57 pm | |
| Ja izlazim i ovako, i onako...... ali kad imam kontrolni ne izlazim..... | |
|
| |
~*M*i*M*y*T*z*A~ ***m*o*d***
Broj poruka : 157 Godina : 31 Lokacija : pred TV-om....gledam MTV! Job/hobbies : swe i swashta....ja sam kreatiwno dete =) Humor : ( '}{' ) cmok cmok.....:) Tvoje ime: : Milena Grad: : Sombor Najbolji prijatelji: : Milos, Ljuba, Marko, Milana, Anita, Zeljka, Mirjana.... Brat/sestra: : nothing Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Sre Mar 12, 2008 4:54 pm | |
| ja uwek izlazim! subotom i petkom idemo prwo u kafitj (one koje sam wetj nabrojala) i onda idemo u diskoteke eden, rebel, polet......(in smo pre stalno posetjiwali ali su ga zatworili :( ) | |
|
| |
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Čet Mar 13, 2008 2:17 pm | |
| Joj, kod nas je baš sooper da se izlazi u NOX..... Ali šteta što imam 13,5 godina, ne smeju mlađi od 15! Ali opet, izgledam starije, pa i ja dođem.... | |
|
| |
MaRiZZa_94 sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 239 Godina : 30 Lokacija : pops beach... Job/hobbies : I'm crazy marita...;) Tvoje ime: : makitzza Grad: : zajecar Najbolji prijatelji: : isi,neda,mika,jetja,roxy Brat/sestra: : laza...jeca... Datum upisa : 28.03.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Sub Mar 29, 2008 1:00 pm | |
| leti izlazim svako vec,i to na popvu plazu...to je plaza sa rekreativnim centrom i terenima za fudbal,odbojku,kosarku,tenis..sve... a zimi,i u toku skolske godine,petkom i subotom na centar...he | |
|
| |
~*Roberta*Mia*Lupita*~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 602 Godina : 29 Lokacija : Sa RBD na kraju svta!!!! Job/hobbies : da pevam,da igram,da gledam rebelde,da slusam muziku Tvoje ime: : Natasa Grad: : BG Najbolji prijatelji: : Nadja Brat/sestra: : Nina i Saska Datum upisa : 25.03.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Sub Mar 29, 2008 1:48 pm | |
| Ja idem cesto u Delta City sa frendicama | |
|
| |
sonjica93 welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 59 Godina : 31 Lokacija : Beograd Job/hobbies : Tenis Tvoje ime: : Sonja Grad: : Beograd Najbolji prijatelji: : Jelena , Emina , Julijana Brat/sestra: : Andjela Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Uto Apr 08, 2008 6:32 am | |
| e ija takodje idem u Deltu....Najcesce blejim u bloku i kod ARENE...Tamo je najlepse....Cesto odem u grad.....Sto se tice diskoteka idem u Trezor..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Uto Apr 08, 2008 8:42 am | |
| Kod nas u diskoteku NOX ne smeju ispod 15 godina, u AQUA REAL (tako nešto) i još neka, ne znam joj ima ne smeju mlađi od 18, samo u JUCON smju mlađi, ali en smeju mlađi od 12! | |
|
| |
Broj poruka : 602 Godina : 29 Lokacija : Sa RBD na kraju svta!!!! Job/hobbies : da pevam,da igram,da gledam rebelde,da slusam muziku Tvoje ime: : Natasa Grad: : BG Najbolji prijatelji: : Nadja Brat/sestra: : Nina i Saska Datum upisa : 25.03.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Uto Apr 08, 2008 8:46 am | |
| Ja ne idem u diskoteku ali Delta mi je naj | |
|
| |
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Uto Apr 08, 2008 8:49 am | |
| Hehe........ Ja idem u NOX... izgledam starije par godina... a i otkud oni znaju koliko ja imma godina? | |
|
| |
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Uto Apr 08, 2008 8:50 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Uto Apr 08, 2008 8:59 am | |
| Da!!!!! Saša je prvo mislio da sam ja njegovo godište, ali moj drug mu je rekao d asma 94.! | |
|
| |
~Nadja~ welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 17 Godina : 30 Job/hobbies : Chat Humor : xa,xa Tvoje ime: : Nadja Najbolji prijatelji: : Natasa Brat/sestra: : Tea,Vika Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Pet Apr 11, 2008 11:33 am | |
| - ~*Roberta*Mia*Lupita*~ ::
- Ja idem cesto u Delta City sa frendicama
A naj cesce ides samnom! | |
|
| |
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Pet Apr 11, 2008 11:33 am | |
| | |
|
| |
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Pet Apr 11, 2008 1:02 pm | |
| Mi izlazimo u park najcesce!!!! | |
|
| |
Rain m@n ~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Pet Apr 11, 2008 1:11 pm | |
| lol, mi imamo letnju ucionicu, tu se skupljaju ovi koji vole da duvaju... a mi normalni idemo u kafic, gde bi drugde?! | |
|
| |
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Sub Apr 12, 2008 2:57 pm | |
| | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Ned Apr 13, 2008 3:59 am | |
| Pa koliko sam ja razumela ili duvaju cigarete ili drogu!!! | |
|
| |
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Gde izlazite???? Ned Apr 13, 2008 6:48 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gde izlazite???? | |
| |
|
| |
| Gde izlazite???? | |
|