| S kim izlazite? | |
|
+20MaWeNa Tixxxy_bitchy_princess Lady Halliwell Dulce_Teodora ~Princess Dulce~ (=...MicA...=) mALa_FriKusHa Loooda tinejdzerka! Miss Independent Neonsunrise ~Fergalicious~ Sanja LoOdAcHaAa...;) *In~his~heart* Rain m@n ~ RBD is the best!!! ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ ~*Roberta*Mia*Lupita*~ ~COOL girl~ i!riba_do_yaya!i 24 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Lady Halliwell extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 288 Godina : 30 Lokacija : *Somewhere In My World* Job/hobbies : NET!!!! Humor : Loodaca Tvoje ime: : Jelena Grad: : Futog City Najbolji prijatelji: : Ima ih doosta! Brat/sestra: : daaaaaaa Datum upisa : 15.06.2008
| Naslov: Re: S kim izlazite? Sub Jul 19, 2008 4:12 pm | |
| DAJ MANI SE TOGA!KAKO MOZES TAKO NESTO SEBI UOPSTE DA KAZES!JESTE DA NE ZNAM KAKO IZGLEDAS ALI SVAKO MORA NA SEBI DA IMA NESTO LEPO!NEMOJ DA SAM CULA VISE DA SI ZA SEBE REKLA DA SI RUZNA!KAKO NEKO MOZE TEBI DA KAZE DA SI LEPA KAD TI TAKO O SEBI NE MISLIS?ZA SVE POSTOJI SANSA PA I TA DA SE ON ZALJUBI U TEBE! | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: S kim izlazite? Sub Jul 19, 2008 4:18 pm | |
| U pravu si!!! Mogla si da me vidis jer su mi bile postavljene slike ali sam izbrisala!!! Mozda ima sanse ali ja u to ipak ne verujem!!! Hvala ti puno na savetu!!! | |
|
| |
Lady Halliwell extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 288 Godina : 30 Lokacija : *Somewhere In My World* Job/hobbies : NET!!!! Humor : Loodaca Tvoje ime: : Jelena Grad: : Futog City Najbolji prijatelji: : Ima ih doosta! Brat/sestra: : daaaaaaa Datum upisa : 15.06.2008
| Naslov: Re: S kim izlazite? Sub Jul 19, 2008 4:21 pm | |
| NEMA NA CEMU!UVEK DAJEM SAVETE PA SAM SE IZVESTILA!! ZAPAMTI OVO STO SAM REKLA! | |
|
| |
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: S kim izlazite? Sub Jul 19, 2008 4:22 pm | |
| Ok!!! Zapamticu!!! U pravu si!!! Sad sam se setila da ima tako slican savet i u OK!!! Malo cu da vodim racuna o tome!!! Hvala ti jos jednom!!! | |
|
| |
Tixxxy_bitchy_princess cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 182 Godina : 30 Datum upisa : 22.07.2008
| Naslov: Re: S kim izlazite? Sre Jul 23, 2008 7:30 am | |
| Ja sa drugaricama sto se njabolje druzim,nekad sa celim drustwom,a nekad kad mi dosade onda sa nekim drugim drustwom uglawnom losim pa uwek upadnem u sranje.. | |
|
| |
| Naslov: Re: S kim izlazite? Sre Jul 23, 2008 7:35 am | |
| Mi sinoc nismo izlazili!!! Steta!!! !!! Zbog vremena!!! Zato sto je padala kisa!!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! !!! Nadam se da veceras nece da pada kisa!!! !!! | |
|
| |
~COOL girl~ sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 198 Godina : 29 Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja,Boka, Jeka i Sara Datum upisa : 13.04.2008
| Naslov: Re: S kim izlazite? Sre Jul 23, 2008 8:34 am | |
| uglavnom izlazim sa drugaricama!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: S kim izlazite? Sre Jul 23, 2008 8:48 am | |
| Pa da!!! Hehehehe!!! Izlazis sa mnom,Bokom,... Sa naj drugaricama!!! Ako sam ti ja naj frendica???!!! Hehehehe!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: S kim izlazite? Sre Jul 23, 2008 11:29 am | |
| Ja izlazim wecheras samo da ne padne kisa... | |
|
| |
| Naslov: Re: S kim izlazite? Sre Jul 23, 2008 1:36 pm | |
| Ja sam se evo sad vratila!!! Pocela je kisa da padne!!! Izasla sam sa Bokom,Nevenom,Jovanom,Jekom!!! Marija i Milan su dosli samo na kratko pa su posle otisli!!! | |
|
| |
MaWeNa welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 19 Godina : 30 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Kragujewac Najbolji prijatelji: : mnoogo ih je. . . . Brat/sestra: : Dragan & Radosh Datum upisa : 23.06.2008
| |
| |
~COOL girl~ sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 198 Godina : 29 Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja,Boka, Jeka i Sara Datum upisa : 13.04.2008
| Naslov: Re: S kim izlazite? Čet Jul 24, 2008 9:33 am | |
| - ‚~Dulce Maria‚~ ::
- Pa da!!!
Hehehehe!!! Izlazis sa mnom,Bokom,... Sa naj drugaricama!!! Ako sam ti ja naj frendica???!!! Hehehehe!!! da sa vama izlazim....i naravno da si mi naj frendica.......hehehehehe | |
|
| |
| Naslov: Re: S kim izlazite? Čet Jul 24, 2008 11:23 am | |
| Treba u pola dewet da krenemo u grad ali prska kisa nadam se da ce da prestane...MRZIM KUSU! | |
|
| |
~Nadja~ welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 17 Godina : 30 Job/hobbies : Chat Humor : xa,xa Tvoje ime: : Nadja Najbolji prijatelji: : Natasa Brat/sestra: : Tea,Vika Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: S kim izlazite? Sub Jul 26, 2008 11:09 am | |
| Sa drustvom s kim bi jos.... | |
|
| |
| Naslov: Re: S kim izlazite? Sub Jul 26, 2008 2:56 pm | |
| Ja sam veceras izasla sa Bokom,Makom N.,Makom S.,Jovanom,Nevenom i sa Lusi (to je kuca,labrador)!!! Bilo nam je extra!!! Flertovale smo sa decacima!!! Hehehehe!!! Srecom nije pocela da pada kisa!!! !!! | |
|
| |
~Princess Dulce~ ***m*o*d***
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
| Naslov: Re: S kim izlazite? Sub Jul 26, 2008 3:13 pm | |
| Ja sam ostala jos sa Makom,i pocela je kisa!!!A Lusi,strasno je bila nemirna!!!Jedva sam je dovukla do kuce!!!Jao,da vidis kako se izgrala sa jednim zlatnim retriverom!!!!Sutra ne izvodim Lusi,nemirna je!!!Poklonicu vam je!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: S kim izlazite? Sub Jul 26, 2008 3:25 pm | |
| Neeeeeeeeeeeee!!! Moras da je izvedes!!! Ona nam je magnet za decake!!! Hehehehe!!! Sto ti smeta ionako je mi vodimo...!!! Hehehehe!!! Moramo,mozda izadje onaj slatkis!!! PLZ MAKI!!! | |
|
| |
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
| Naslov: Re: S kim izlazite? Sub Jul 26, 2008 3:28 pm | |
| Ne mogu,jedva sam je kuci dovukla.Iako je vi vodite,ja moram da je pazim! | |
|
| |
| Naslov: Re: S kim izlazite? Sub Jul 26, 2008 3:38 pm | |
| Nema veze!!! Ali onda moras prekosutra!!! Hehehe!!! Jedva cekam sutra da izadjemo!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: S kim izlazite? Sub Jul 26, 2008 3:49 pm | |
| Jaoo i jaaa!!!xexe,ima slatkih decaka u parku!!!xexe!Vidis da je bas zanimljivo sa mnom i Makom! | |
|
| |
| Naslov: Re: S kim izlazite? Sub Jul 26, 2008 3:55 pm | |
| Hehehehehe!!! Da,mnogo je lepo!!! Extra je!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: S kim izlazite? Sub Jul 26, 2008 3:55 pm | |
| xexe,vratimo se na temu,malo smo skrenule..... | |
|
| |
Sasha welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 33 Godina : 31 Tvoje ime: : Andjela Grad: : Kotor Datum upisa : 20.08.2008
| Naslov: Re: S kim izlazite? Čet Avg 21, 2008 4:41 am | |
| sa drugaricama ponekad izadjem sa drugom a sa mamom izadjem kada treba nesto da kupimo i tako nesto.....ali sa drustvom najvise | |
|
| |
Maky cool welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 20 Godina : 30 Lokacija : SM Job/hobbies : SVAŠTA Humor : ho ho ho Tvoje ime: : Maja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Sanja i Milan Brat/sestra: : /// Datum upisa : 21.08.2008
| Naslov: Re: S kim izlazite? Pet Avg 22, 2008 5:10 am | |
| Najceshce s Adminkom... ali i sa ostalim drushtwom (Ana, Bilja, ponekad Natasha,...) | |
|
| |
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: S kim izlazite? Čet Avg 28, 2008 10:02 am | |
| Da, naravno... Mada ja sda izlazim kako s kim. Gd e mi se ide. Nekad idem s vama. A nekad budem sa Evicom u 29.-tom. Kada sma s Evicom, tamo ima Dejana, Jovana, Milica Ž. i s druge strane, Nina, Bojana i onaj, valjda se zo e Aca. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: S kim izlazite? | |
| |
|
| |
| S kim izlazite? | |
|