| depilacija | |
|
+14Tixxxy_bitchy_princess ~Princess Dulce~ ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ RBD is the best!!! mALa_FriKusHa Sanja ~Fergalicious~ Miss Independent *In~his~heart* MaRiZZa_94 Dulce_Teodora Serendipiti i!riba_do_yaya!i Lika 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Sanja extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 388 Godina : 31 Tvoje ime: : Sanja Najbolji prijatelji: : Kristina-Kika, Marina Brat/sestra: : brat, Sasa Datum upisa : 28.04.2008
| Naslov: Re: depilacija Sub Maj 31, 2008 12:46 pm | |
| ma da upravu si! Moje dlacice se ni ne vide.. ali ih ipak skinem, radi reda | |
|
| |
~Fergalicious~ OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 131 Godina : 30 Lokacija : Swugdje gdje je Rafa Tvoje ime: : Bojana Grad: : Baru Najbolji prijatelji: : Nancy, Weljo, Tixy... Brat/sestra: : Miljan [chitaj smor] Datum upisa : 25.05.2008
| Naslov: Re: depilacija Ned Jun 01, 2008 5:37 am | |
| Mene nervira kada tek pocnu da rastu a idem na more, pa ne mogu da ih depiliram jer tek rastu a vidi se ono kao tackice... grrrrrrrrrrrrrr | |
|
| |
mALa_FriKusHa cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 156 Godina : 29 Lokacija : za kompom Job/hobbies : plivanje,muzika,crtanje... Humor : a sta bi ovde trebaa da napisem??? Tvoje ime: : necu da ti kazem celavi! Grad: : novi sad Najbolji prijatelji: : natalija,naca,nemanja.... Datum upisa : 24.06.2008
| Naslov: Re: depilacija Sub Jul 26, 2008 6:03 am | |
| kreme, trake, depilator, brijac.......nikad nisam isla kod kozmeticara, bojim se ....... | |
|
| |
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: depilacija Ned Jul 27, 2008 4:52 am | |
| ja koristim samo brijac!!! One kreme i ostalo sam cula da ne valja i da mnogo urastaju dlacice!!! | |
|
| |
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: depilacija Ned Jul 27, 2008 7:54 am | |
| pričaj mi o tme... onda ću i ja brijač, hehhe.e | |
|
| |
Dulce_Teodora ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 375 Godina : 29 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: depilacija Sre Avg 06, 2008 6:46 am | |
| neeeeeeeeeeeeeee.........nemojte brijac....onda ce vam rasti jos vise....i moracete svakodnevno da skidate brijacem...a ja sada u 16h imam depilaciju hladnim voskom...pa u subotu odoh na more..a meni traje 6 i vise nedelja posle hladnog voska... | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: depilacija Sre Avg 06, 2008 7:14 am | |
| Da slazem se sa tobom!!! I ja treba da idem!!! Posto ce meni to da bude prva depilacija ici cu sa mamom!!! !!! | |
|
| |
| Naslov: Re: depilacija Sre Avg 06, 2008 7:26 am | |
| hehe..pa naravno i ja sam isla sa mamom 1. put..znaci ako koristite brijac jadne vi!!! Meni vec posle par depilacija su pocele da mi se proredjuju dlacice... | |
|
| |
~Princess Dulce~ ***m*o*d***
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
| Naslov: Re: depilacija Sre Avg 06, 2008 8:57 am | |
| Da znam,hoce i kad ih skidas depilatorom,one se povremeno smanjuju!!! Ljudi,kreme i brijaci su vam SRANJE!!!!Sorry na recniku...Kozmeticarka mi je rekla da kreme sadrze neke materije za brzi rast dlaka,kako bi se vise kupovale!!!A brijac je isto sto i krema!!!! Ja sam nekad koristila kermu,ali sam prestala,sad koristim depilator,a i planiram da idem na depilaciju! | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: depilacija Čet Avg 07, 2008 3:02 am | |
| a koliko bi koštao jedan depilator? | |
|
| |
Tixxxy_bitchy_princess cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 182 Godina : 30 Datum upisa : 22.07.2008
| Naslov: Re: depilacija Čet Avg 07, 2008 8:44 am | |
| Ja kremom ali mnogo brzo rate,zato cu da odem u salon na topli jer sam mesec i wise resena obaweze.. | |
|
| |
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
| Naslov: Re: depilacija Čet Avg 07, 2008 8:50 am | |
| Sanjice,depilatori ti kostaju oko 1000 pa na gore!!!A meni to tetka pozajmljuje! | |
|
| |
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: depilacija Čet Avg 07, 2008 3:51 pm | |
| - Tixxxy_bitchy_princess ::
- Ja kremom ali mnogo brzo rate,zato cu da odem u salon na topli jer sam mesec i wise resena obaweze..
Da,slazem se sa tobom!!! U salonu je najbolje!!! Slobodna si otprilike oko mesec dana!!! To je super!!! Hehehehe!!! | |
|
| |
jeca cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 168 Godina : 33 Tvoje ime: : Jelena Datum upisa : 30.06.2008
| Naslov: Re: depilacija Čet Avg 07, 2008 4:15 pm | |
| meni je malo neprijatno u salonu,iako idem... ne bi se usudila da uradim intimnu u salonu........ wi? bolja je kucna varijanta | |
|
| |
jeca cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 168 Godina : 33 Tvoje ime: : Jelena Datum upisa : 30.06.2008
| Naslov: Re: depilacija Čet Avg 07, 2008 4:17 pm | |
| A da Sanja,epilator ti je oko 1000 najjeftiniji...... | |
|
| |
| Naslov: Re: depilacija Pet Avg 08, 2008 5:07 am | |
| - __jeca__ ::
- meni je malo neprijatno u salonu,iako idem...
ne bi se usudila da uradim intimnu u salonu........ wi? bolja je kucna varijanta Za to vec ne bi mogla ni ja!!! !!! Hehehehe!!! | |
|
| |
~Jazmin~Casi un AngeL~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 840 Godina : 29 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Struga Brat/sestra: : Sestra , sara Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: depilacija Pet Avg 08, 2008 5:10 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: depilacija Pet Avg 08, 2008 5:12 am | |
| - __jeca__ ::
- A da Sanja,epilator ti je oko 1000 najjeftiniji......
Pa to sam i ja rekla...... | |
|
| |
| Naslov: Re: depilacija Pet Avg 08, 2008 9:08 am | |
| Onda ne bi ni ja u salonu... a brate, za depilator da dam 1000 kako da ne... mislim imam ja, al ne dam... hehe.... | |
|
| |
| Naslov: Re: depilacija Pet Avg 08, 2008 12:31 pm | |
| mislim da su za noge i ruke naj saloni.. | |
|
| |
| Naslov: Re: depilacija Pet Avg 08, 2008 3:13 pm | |
| | |
|
| |
Sanja extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 388 Godina : 31 Tvoje ime: : Sanja Najbolji prijatelji: : Kristina-Kika, Marina Brat/sestra: : brat, Sasa Datum upisa : 28.04.2008
| Naslov: Re: depilacija Sre Avg 13, 2008 7:01 pm | |
| svako ima svoje misljenje.. | |
|
| |
***REBELDE CHICA*** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 120 Godina : 31 Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: depilacija Sub Avg 30, 2008 6:29 am | |
| ranije sam koristila kremu a sad epilator | |
|
| |
| Naslov: Re: depilacija Sub Sep 13, 2008 4:33 am | |
| ja samse depilitrala oko 10 avgustai josh mi se ne vide dlacice...tako da...saloni bre zakon... | |
|
| |
*Micy*95* welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 37 Godina : 28 Datum upisa : 21.08.2008
| Naslov: Re: depilacija Pon Dec 15, 2008 1:39 pm | |
| nisam nikad išlana to.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: depilacija | |
| |
|
| |
| depilacija | |
|