| depilacija | |
|
+14Tixxxy_bitchy_princess ~Princess Dulce~ ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ RBD is the best!!! mALa_FriKusHa Sanja ~Fergalicious~ Miss Independent *In~his~heart* MaRiZZa_94 Dulce_Teodora Serendipiti i!riba_do_yaya!i Lika 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Lika extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 588 Godina : 30 Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: depilacija Sub Maj 03, 2008 5:41 am | |
| ta dosadna ponekada bolna smrt poznatija kao depilacija... pa sta koristite itd,itd ? hladan/vruc vosak.. .kreme itd ? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: depilacija Sub Maj 03, 2008 5:50 am | |
| ja vruc vosak... odem u salon i to je to!! naci ko ima malo dlaka blago njemu!!! Kreme nisu dobre jer su kao brijanje samo skrate dlake... a onda one jos vise rastu! |
|
| |
Lika extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
| Naslov: Re: depilacija Sub Maj 03, 2008 5:53 am | |
| ja sam do sad koristila stalno kremu...i posto treniram odbojku i moramo biti u onim sorcicima koji su velicine bokserica ako ne i manji morala sam svakog vikenda da se depiliram i to me je smaraaalooo . i danas sam otisla na vreeeeeeliiii vosak ... ono strasno peceee :( a prepone... majko ... raskrvarila me ona zena | |
|
| |
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: depilacija Sub Maj 03, 2008 5:56 am | |
| u jebote.. blago onima koji imaju malo dlaka... koji su to srećnici, keve mi... ja sam koristila kremu... a možd akupim depilator.. košta 2 000 najmanje... ma potrudiću se da kupim... uh... | |
|
| |
| Naslov: Re: depilacija Sub Maj 03, 2008 5:58 am | |
| depilator vise boli od voska | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: depilacija Sub Maj 03, 2008 6:10 am | |
| da.... zato ja lepo u salon i na topli vosak... |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: depilacija Sub Maj 03, 2008 6:43 am | |
| u jebote... nisam znala... hehehe... onda ću i ja voskom verovatno.... ali čual sam da kad se depilator koristi da tu dlačice više ne izrastu! | |
|
| |
| Naslov: Re: depilacija Sub Maj 03, 2008 6:58 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: depilacija Sub Maj 03, 2008 7:16 am | |
| kakva glupost!!! Moja mama ima depilatorpa joj ja ponekad uzmem kad nemam vremena za depilaciju u salonu... a kad koristis depilator isto ti izrastu kao i toplim voskom... a jedino ti ne izrastu kad odes na trajnu depilaciju!!! |
|
| |
| Naslov: Re: depilacija Sub Maj 03, 2008 7:50 am | |
| znam.. a to je da iščupaš dlaku iz kože! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: depilacija Sub Maj 03, 2008 7:58 am | |
| da, tako ti onda sporije rastu... a kad kremom onda ti jaaakoooo brzo rastu... |
|
| |
| Naslov: Re: depilacija Sub Maj 03, 2008 10:08 am | |
| | |
|
| |
Serendipiti sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 212 Godina : 30 Lokacija : u zitu Job/hobbies : ballet Tvoje ime: : tijana Grad: : beograd :( Najbolji prijatelji: : tamara, ema, jana, leka, mihajlo, sebastijan... Brat/sestra: : milica :( Datum upisa : 17.04.2008
| Naslov: Re: depilacija Sub Maj 03, 2008 10:12 am | |
| savki mesec (ili svaki drugi (zavisi od godisnjeg doba)) idem u salon na depilacuju toplim voskom, boli pa prodje, zato sam mirna mesec dana i vise. | |
|
| |
| Naslov: Re: depilacija Sub Maj 03, 2008 10:59 am | |
| | |
|
| |
Dulce_Teodora ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 375 Godina : 29 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: depilacija Sub Maj 03, 2008 11:10 am | |
| da... tada smo izlozene pogledima...hehe! | |
|
| |
MaRiZZa_94 sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 239 Godina : 30 Lokacija : pops beach... Job/hobbies : I'm crazy marita...;) Tvoje ime: : makitzza Grad: : zajecar Najbolji prijatelji: : isi,neda,mika,jetja,roxy Brat/sestra: : laza...jeca... Datum upisa : 28.03.2008
| Naslov: Re: depilacija Sub Maj 03, 2008 12:06 pm | |
| ja koristim braun silk epil...to je onaj najnoviji depilator... verujte ne boli nista...zato sto ima ugradjeni masazer... i bukvalno te masira dok cupa dlacice... glatka koza traje do 4 nedelja... meni je sa ovim extra! bila sam jednom na hladan vosak,i necu vise... a na vruc necu ni da pomisljam...pa kad mojoj mami noge budu krvave posle toga,stvaarno ne smem! niti cu... | |
|
| |
| |
| |
MaRiZZa_94 sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 239 Godina : 30 Lokacija : pops beach... Job/hobbies : I'm crazy marita...;) Tvoje ime: : makitzza Grad: : zajecar Najbolji prijatelji: : isi,neda,mika,jetja,roxy Brat/sestra: : laza...jeca... Datum upisa : 28.03.2008
| Naslov: Re: depilacija Sub Maj 03, 2008 12:10 pm | |
| e? lol... a npr. moja sestra redovno ide na vruc vosak,i ok joj je...ne boli je nista... | |
|
| |
| Naslov: Re: depilacija Sub Maj 03, 2008 12:17 pm | |
| pa covek se vremenom navikne | |
|
| |
Serendipiti sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 212 Godina : 30 Lokacija : u zitu Job/hobbies : ballet Tvoje ime: : tijana Grad: : beograd :( Najbolji prijatelji: : tamara, ema, jana, leka, mihajlo, sebastijan... Brat/sestra: : milica :( Datum upisa : 17.04.2008
| Naslov: Re: depilacija Sub Maj 03, 2008 12:40 pm | |
| nije navika, neko ima jace dlake, neko slabije, od toga zavisi bol | |
|
| |
| Naslov: Re: depilacija Sub Maj 03, 2008 3:09 pm | |
| ah, ah.... ja sam dosad kreme koristila... | |
|
| |
*In~his~heart* extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 299 Godina : 32 Datum upisa : 18.03.2008
| Naslov: Re: depilacija Sub Maj 03, 2008 3:22 pm | |
| | |
|
| |
Dulce_Teodora ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 375 Godina : 29 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: depilacija Pet Maj 09, 2008 6:11 am | |
| meni nikad nisu krvarile noge od vruceg voska... jes da malo boli ali mi ne krvare noge.... joooooooj ja imam sutra zakazanu depilacijiu..... joooj..
Evo izdepilirana sam!!! Nije bilo tako strasno kao prosli put! | |
|
| |
Miss Independent OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 75 Godina : 32 Lokacija : dark side of my mind Humor : wtf Tvoje ime: : Tijana Grad: : Panchevo Datum upisa : 30.05.2008
| Naslov: Re: depilacija Pet Maj 30, 2008 11:38 am | |
| bolna smrt?! O_o looooool.
Brijach i kremu u ruke,i za 10 min k`o ocherupana kokoshka..;D kakva bol bre.. | |
|
| |
~Fergalicious~ OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 131 Godina : 30 Lokacija : Swugdje gdje je Rafa Tvoje ime: : Bojana Grad: : Baru Najbolji prijatelji: : Nancy, Weljo, Tixy... Brat/sestra: : Miljan [chitaj smor] Datum upisa : 25.05.2008
| Naslov: Re: depilacija Sub Maj 31, 2008 4:23 am | |
| Ja kremom... I onim necim sto mi je doslo uz nju A trakama sam jednom i ne pada mi na pamet vise... A kod kozmeticarke ne idem.... Zasto pare da dajem i jos da me boli kad za duplo manje para i bez bola mogu to doma da uradim.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: depilacija | |
| |
|
| |
| depilacija | |
|