| Naj drug/drugarica | |
|
+25***REBELDE CHICA*** ~Jazmin~Casi un AngeL~ ~Princess Dulce~ L!L0_!_$T!Ch_13 MaWeNa Srculence FreddieMercury4ever Loooda tinejdzerka! (=...MicA...=) **Dul** Neonsunrise Sanja MaRiZZa_94 Wanjitza 94 *In~his~heart* Lika *Ina* RBD is the best!!! Rain m@n ~ ~*Roberta*Mia*Lupita*~ ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ MIA15 ~~A*n*n*Y B*e*b*E~~ *Dulce 4ever* i!riba_do_yaya!i 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Pet Nov 14, 2008 7:29 am | |
| zato sto su njih dve nagadjale ko je pa su posumnjale da je ON pa se Minja zbunila. | |
|
| |
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Pet Nov 14, 2008 7:33 am | |
| A rekla je posle da je njima Teodora to rekla... | |
|
| |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Pet Nov 14, 2008 7:35 am | |
| pa i jeste im Teodora rekla. | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Pet Nov 14, 2008 7:36 am | |
| Al je zla... | |
|
| |
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Pet Nov 14, 2008 7:38 am | |
| znam. uvek je bila takwa. | |
|
| |
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Pet Nov 14, 2008 7:40 am | |
| Ja sam kad smo išle na izviđače mislila da je ona baš dobra... Išle smo i u vrtić zajedno. Bile smo najbolje drugarice u vrtiću... :( A sada idemo i u isti razred. | |
|
| |
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Pet Nov 14, 2008 7:41 am | |
| i ja sam tad a mislila da je ok,ali ispostavilo se da smo obe pogresile | |
|
| |
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Pet Nov 14, 2008 7:42 am | |
| mm.. Nije ona baš baš zla, ali njen problem je što ima jezik veći od cele Rusije... zašto mora stalno da tračai i odaje tajne? Jel se sećaš kad smo imali fizičko, pa je rekla pred svima na koga se ti ložiš! | |
|
| |
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Pet Nov 14, 2008 7:46 am | |
| znam... na koga sam se LOZILA. | |
|
| |
× Karla × OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 131 Godina : 29 Tvoje ime: : Karla Grad: : Daruvar Brat/sestra: : Michael Datum upisa : 28.12.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Ned Dec 28, 2008 3:32 pm | |
| paula-super mi je,najbolja od svih fendica,ponekad se svađamo,trenutno smo u svađi,smeđa kosa,plave oči,jedinica anamarija-sestrična,kratka plavo-smeđa kosa,malo frčkava... iva-crna kosa,smeđe oči,dobra kad nema jedne cure.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica | |
| |
|
| |
| Naj drug/drugarica | |
|