| Naj drug/drugarica | |
|
+25***REBELDE CHICA*** ~Jazmin~Casi un AngeL~ ~Princess Dulce~ L!L0_!_$T!Ch_13 MaWeNa Srculence FreddieMercury4ever Loooda tinejdzerka! (=...MicA...=) **Dul** Neonsunrise Sanja MaRiZZa_94 Wanjitza 94 *In~his~heart* Lika *Ina* RBD is the best!!! Rain m@n ~ ~*Roberta*Mia*Lupita*~ ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ MIA15 ~~A*n*n*Y B*e*b*E~~ *Dulce 4ever* i!riba_do_yaya!i 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Sub Apr 19, 2008 6:29 am | |
| moja naj drugarica je Anja mnogo lepa...na mene...hehehe salim se! looda... drug Alexa loood...super.. |
|
| |
*In~his~heart* extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 299 Godina : 32 Datum upisa : 18.03.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Sub Apr 19, 2008 3:07 pm | |
| - Adminka Sanjica ::
- Pa..... owde opiši naj druga i drugaricu..........
| |
|
| |
Wanjitza 94 welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 42 Godina : 30 Datum upisa : 20.02.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Sub Apr 26, 2008 8:02 am | |
| joj... moja bff je Kika... Sitna je, misli da je ruzhna a prelepa je... Dobra je i uvek je spremna na zezanje... Ostale da ne opisujem bash, jer... mali je ovaj forum za njih... lol... | |
|
| |
MaRiZZa_94 sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 239 Godina : 30 Lokacija : pops beach... Job/hobbies : I'm crazy marita...;) Tvoje ime: : makitzza Grad: : zajecar Najbolji prijatelji: : isi,neda,mika,jetja,roxy Brat/sestra: : laza...jeca... Datum upisa : 28.03.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Sub Apr 26, 2008 10:57 am | |
| moje najdrugarice su : roxi,kristina,marija roxi: preeeeeedobra,preeeeeslatka,luda je,hehe,ja sam joj to prenela...hihi. kristina:preeeelepa,lepak za decake...i verujem joj puno... marija:uvek je uz mene,jako dobra... | |
|
| |
Sanja extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 388 Godina : 31 Tvoje ime: : Sanja Najbolji prijatelji: : Kristina-Kika, Marina Brat/sestra: : brat, Sasa Datum upisa : 28.04.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Sre Maj 07, 2008 3:34 am | |
| Moje naj drugarice su: Kristina-Kika, Marina, Marija, Maja... Kristina..: Ona je sitna, ali veoma lepa... iako ona to ne misli.. malo podseca na mene, voli da se zeza.. jako je volim Marina..:Druzimo se jos od obdanista.. nismo nerazdvojne.. ne vidjamo se cesto, ali zato kad se vidimo... Marija..: Ona je najmladja sestra, naj druga mog brata za kojim ludim.. pa.. ona je vrlo tvrdoglava i velika svadjalica... ali mnogo dobra drugarica.. Maja..: Sa njom se druzim malo slabije, ali smo ipak dosta dobre drugarice... | |
|
| |
Neonsunrise sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 219 Godina : 33 Lokacija : 50(V)3 |*74(3 Job/hobbies : Muzika Humor : Na nivou Tvoje ime: : Necu ti kazem Grad: : de_inferno Najbolji prijatelji: : Ima ih dosta videcete u mojim odajama Brat/sestra: : Dragana,Vesna Datum upisa : 29.05.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Čet Maj 29, 2008 6:57 am | |
| Svi su mi oni ok nemam sta da kazem za nekog nesto sv su OK rules | |
|
| |
**Dul** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 137 Godina : 28 Tvoje ime: : Teodora Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : svi su mi naj Brat/sestra: : Sandra,Isidora,Vlada, David Datum upisa : 12.05.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Čet Maj 29, 2008 1:08 pm | |
| moja naj drugarica je aleksandra jovanovic
ona ima kratku braon kosu i prelepe plave oci!!!i nije bas nseto preterano zgodna ali je mnogo dobra drugarica i zna da cuva tajne!! | |
|
| |
(=...MicA...=) cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 162 Godina : 28 Lokacija : Tu...negde! Tvoje ime: : Milica Grad: : Pancevo Najbolji prijatelji: : Sandra(Sanny) i Jovana(Joka),Dusan,Vule... Brat/sestra: : nemam Datum upisa : 08.06.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Sre Jun 18, 2008 7:01 am | |
| Moj najdrugarica je JOvana...obozavam je ide u new engles school,extra joj idu jezici isto ide samnom u razred sad ce 6-ti kao i ja a isto moj anaj drugarica je i Sandra (Sany)... | |
|
| |
Loooda tinejdzerka! ***m*o*d***
Broj poruka : 397 Godina : 28 Datum upisa : 22.06.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Uto Jun 24, 2008 2:42 pm | |
| | |
|
| |
FreddieMercury4ever welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 27 Godina : 30 Datum upisa : 25.06.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Ned Jun 29, 2008 9:04 am | |
| ja imam tri najbolje drugarice... Kaia nju sam upoznala preko neta ali mi je vremenom postala najbolja drugarice..videle smo se nekoliko puta...nema veze sto zivimo u razlicitim gradovima stvarno mi je naj.. Isidora-ona mi je najbolja amiga od kada sam se rodila... Maja-sa njom sam se pre svadjala i sve to ali nekako posle toga smo se zblizile | |
|
| |
Srculence OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 79 Godina : 28 Datum upisa : 16.07.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Sre Jul 16, 2008 8:08 am | |
| My T.B.F.F je Maja ali Natasa i Marina su mi EXTRA drugarice...... | |
|
| |
MaWeNa welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 19 Godina : 30 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Kragujewac Najbolji prijatelji: : mnoogo ih je. . . . Brat/sestra: : Dragan & Radosh Datum upisa : 23.06.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Čet Jul 24, 2008 6:31 am | |
| Dijana-najjj stwarno. . .wetj 1god.nashe prijateljstwo je THE BEST. . . ! Moje sunce KaYa-s dosta mana, ali osoba koju sam mnogo zgotiwila iako je nisam podnosila do pre 1god. . .mnogo je WoWiM. . . Sladja-mnooogo je wolim, poznajem je u potpunosti, wetj osam godina smo najjj drugarice s prekidima, ali i posle swega. . . Bokica-predobra osoba. . .nju swako mozhe da gazi, da. . .ali narawno ne u mom drushtwu Obozhawam je. . . ! . . .ima josh dosta njih, ali owe 4 su najjjj. . . Djale-moj sawrsheni drug, maaa. . .prelep, zgodan (oof), preeedobar. . .ma. . .moja prwa shkolska ljubaw Zhule-ma. . .moj loodak. . .obozhawam ga. . . ! Naj je. . . Filip -ma budaWa, BWe. . .lood 100%. . . Cepko-loodak. . .koji ume i da me iznerwira, i da me nasmeje, i da me rastuzhi, itd. . .i swe to u isto wreme. . . Dare-jao. . .shta retji. . .WRH! JoWa-ma. . .swe najjj. . .o chemu ne mogu da pricham s njim. . .weoma pametan & zreo dechko. . . WlaYko-ma. . . .boodala, BWe. . . !! Moj loodak iz Wisha. . xa ! Urosh-zgodan, dobar. . .oof. ..ma. . naj! . . .itd. . .josh mnooogo ih je Ja kazhem da imam drushtwo. . . . . "NE MOZhE NAM NIKO NIShTA " | |
|
| |
L!L0_!_$T!Ch_13 welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 40 Godina : 31 Lokacija : Apatin Tvoje ime: : Lejla Grad: : Apatin Najbolji prijatelji: : nema owde mesta za moje drugowe Brat/sestra: : radowan (brat inache) Datum upisa : 24.07.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Uto Jul 29, 2008 11:49 am | |
| naj drugarica aleksandra pandzitj a za drugowe nema mesta | |
|
| |
~Princess Dulce~ ***m*o*d***
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Uto Jul 29, 2008 2:40 pm | |
| Moje naj frendice su Maki,Saki,Andja,Boka,Jeka....sve su prelepe,preslatke,pametne,dobre,zabavne itd. A moj naj drug je Marko,stvarno je naj,sa njim nikad nije dosadno,uvek nas zasmejava,stvarno je super!!! | |
|
| |
~Jazmin~Casi un AngeL~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 840 Godina : 29 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Struga Brat/sestra: : Sestra , sara Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Sub Avg 09, 2008 1:16 pm | |
| Evo: Billy - Plave oce , Plava kosa , visoka koliko i ja i u tezini smo skoro iste ( ne znamo mi ni koliko smo visoke al kad se merimo isti smo i ne znamo ni koliko tezimo al oitprilike smo iste ) Rosana - Kafeavu kosu , braon oce, visoka - ne znam koliko je ona visoka .... ali stvarno je mnogo slatka , boko pricala sam ti o njoj - sa svadjom !!! Znash Emilija - Ona je broun kosu , Broun oce ....... al ok Milsim nije ona puno slatka ali to ne smeta mi jer je mnogo verna drugarica | |
|
| |
***REBELDE CHICA*** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 120 Godina : 31 Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Sub Avg 30, 2008 6:16 am | |
| joj stvarno imam das dosta drugova i drugarica...ali naj ortakinja mi je ana:duza crna kosa,braon oci,extra je...i sonja:kraca plava kosa,braon oci,sitna je...ali ana mi je malo bolja a naj ortak mi je nikola:plava kosa,plave oci,sweet,njega obozavam,cesto prespavam kod njega i on kod mene..imam ih jos doooostaaa ali ovi su malo ispred ostalix | |
|
| |
Rain m@n ~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Ned Avg 31, 2008 8:34 am | |
| vlada legenda, hahahaha...salim se.. brus li...lol... ma sta ima da ga opisujem | |
|
| |
Kaca-rockerka '93 cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 176 Godina : 31 Lokacija : U tvojim mislima.... Tvoje ime: : Katarina Grad: : Kragujevac Najbolji prijatelji: : Ana i Milos Brat/sestra: : Lazar Datum upisa : 17.10.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Pet Okt 24, 2008 1:13 am | |
| Naj drugarica Ana,znamo se od njenog rodjenja,jer je '94 godiste.... Zivi pored mene i nerazdvojne smo.... A naj drugovi su mi Bojan,znamo se od prvog razreda kada sam bila zaljubljena u njega,a sada smo takodje nerazdvojni.... I naj drug Milos...Znamo se od 6-tog razreda....a savrsen je drug... | |
|
| |
~Nena*und*Bill~ cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 181 Godina : 29 Lokacija : Na kraju sveta sa Billom Tvoje ime: : Nevena Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Jovana, Andja, Boka, Maki S. i N... Brat/sestra: : Nije bitno Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Sre Nov 12, 2008 11:02 am | |
| Naj drugarica Jovana, a naj druga nemam... | |
|
| |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Sre Nov 12, 2008 11:07 am | |
| Naj drugarice Minja i Jelena | |
|
| |
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Čet Nov 13, 2008 12:49 pm | |
| hehe. Meni Jelena uopšte nije dobra drugarica!!! | |
|
| |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Pet Nov 14, 2008 4:55 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Pet Nov 14, 2008 7:20 am | |
| Mislila sam da je ona sve istračarila, ali sada znam da je Teodora.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Pet Nov 14, 2008 7:25 am | |
| ja nisam sumnjala u nju jer mi je ipak naj drugarica i znala sam da ona nikad tako nesto nebi uradila,ali nema veze ionako je ti poznajes mnooooogo krace od mene. xexe | |
|
| |
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica Pet Nov 14, 2008 7:28 am | |
| hehe... a zasto je Minja rekla da je Jelena???? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Naj drug/drugarica | |
| |
|
| |
| Naj drug/drugarica | |
|