| Težina i kilogrami... | |
|
+16Dulce_Teodora jeca ~Fergalicious~ Miss Independent *In~his~heart* RBD is the best!!! Kety Serendipiti any es mi idolo *Ina* Lika MaRiZZa_94 ~~A*n*n*Y B*e*b*E~~ ~Princess Dulce~ ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ i!riba_do_yaya!i 20 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Sub Apr 19, 2008 4:23 am | |
| za tvoje godine je to extra visina!!! |
|
| |
any es mi idolo OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 74 Godina : 32 Lokacija : u srcu MOJE ANY........ Job/hobbies : Manekenstvo,gluma,flamenko Humor : hahahahhahahhahahahha Datum upisa : 15.04.2008
| |
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Sub Apr 19, 2008 2:44 pm | |
| Ja nisam zadovoljna ni sa mojom tezinom ni visinom!!! | |
|
| |
Lika extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 588 Godina : 30 Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Ned Apr 20, 2008 1:37 am | |
| - any es mi idolo ::
- Serendipiti ::
- imam oko 50 kg
a visoka sam oko 167 volela bih da sam malo niza (i mrsavija )
statije to je extra...... pa za balerinu nije... za balet ona mora biti niza i mrsavija... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Ned Apr 20, 2008 12:15 pm | |
| |
|
| |
Kety OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 119 Godina : 33 Job/hobbies : Manekenstvo,novinarstvo,ples i shoping Humor : ;) Tvoje ime: : Katarina Grad: : Novi Sad Najbolji prijatelji: : Ivona,Marina,Isidora, Jelena,Luka,Dusan... Brat/sestra: : NA SVU SRECU NEMAM Datum upisa : 02.05.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Pet Maj 09, 2008 8:11 am | |
| JA SAM VISOKA 174,A TESKA SAMO 51kg,MADA JE TO OK POSTO SAM MANEKENKA TREBALA BIH DA BUDEM VISA KOJI cm. | |
|
| |
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Pet Maj 09, 2008 8:12 am | |
| Moja drugarica je identično tako visoka i teška! | |
|
| |
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Sub Maj 10, 2008 4:10 am | |
| hehe, ja nemam pojma koliko sam ni visoka ni teska!!! | |
|
| |
~Princess Dulce~ ***m*o*d***
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Sub Maj 10, 2008 4:13 am | |
| Boko ti si teska oko 110kg a visoka,bolje reci niska 72cm!!!!Hi hi hi!!!SALIM SEE!!!Ti si visoka od prilike kao ja,ali si malo teza! | |
|
| |
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Sub Maj 10, 2008 4:14 am | |
| DA!!! Zato sto sam i malo visa!!! | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Sub Maj 10, 2008 5:23 am | |
| hehe.......... Ja 167 cm. i 51 ili 52 kg. | |
|
| |
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Sub Maj 10, 2008 8:25 am | |
| Pa to je skroz ok za tvoje godine!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Sub Maj 10, 2008 2:53 pm | |
| ne znam...moguće... jedna debela Marija iz mog razreda se nešto pravi važna, govori jednoj Daci da je ružna, MENI kaže da sam fuxa, prebacuje duplo mršavijima od sebe da su debeli,, a najdeblja u razredu, i ružna! Visoka 164 cm. a ima 68 kg! | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Ned Maj 11, 2008 4:00 am | |
| Debilka!!! Ne obracaj paznju na nju!!! | |
|
| |
*In~his~heart* extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 299 Godina : 32 Datum upisa : 18.03.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Ned Maj 11, 2008 4:23 am | |
| ja sam visoka 1.75 a teska 59kg | |
|
| |
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Ned Maj 11, 2008 7:10 am | |
| Pusti ti tu Mariju!!! Vidis da je debilka!!! Lepo ti Andja kaze, ne obracaj paznju na nju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nervirajyu me takva deca!!!!!!!!!!! uhhhhhhhhhhhhhhhhh.........ne podnosim ih............. | |
|
| |
Miss Independent OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 75 Godina : 32 Lokacija : dark side of my mind Humor : wtf Tvoje ime: : Tijana Grad: : Panchevo Datum upisa : 30.05.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Pet Maj 30, 2008 11:37 am | |
| visina 180.. ;] za tezinu nemam pojma,niti me interesuje. ;D | |
|
| |
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Sub Maj 31, 2008 9:10 am | |
| ok.. Ma marija je kretenka... debela... zaljubila se u pola osmog razreda, i prošle godine zu poala osnom a oni su sad 1. srednje... i misli da se svi oni lože na nju a čim ih vidi dovikuje i dosadna je...užasna je. | |
|
| |
~Fergalicious~ OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 131 Godina : 30 Lokacija : Swugdje gdje je Rafa Tvoje ime: : Bojana Grad: : Baru Najbolji prijatelji: : Nancy, Weljo, Tixy... Brat/sestra: : Miljan [chitaj smor] Datum upisa : 25.05.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Ned Jun 01, 2008 5:39 am | |
| Visoka sam oko 1.70 A imam 60 kilograma i zadovoljna sam sama sobom.... Nisam ona koja se opterecuje oko dijeta i oko toga koliko sta ima kalorija... Jedem ono sto volim i bavim se fizickim aktivnostima.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Ned Jun 01, 2008 6:56 am | |
| ja pogledam koliko ima masti na svakom proizvodu di piše... | |
|
| |
jeca cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 168 Godina : 33 Tvoje ime: : Jelena Datum upisa : 30.06.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Uto Jul 01, 2008 2:24 am | |
| 1.63(da,da metar i sumska jagodica) a imam 48 kg... mislim da je to sasvim okay... | |
|
| |
Dulce_Teodora ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 375 Godina : 29 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Uto Jul 01, 2008 4:43 am | |
| paaaaaaa... ok je...nikad neces imati problema da nadjes decka...valjda...mislim nema bas puno momaka tako niskih... a devojaka ima...meni je to ok visina..slatko je! | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Uto Jul 01, 2008 6:10 am | |
| di nema niskih?????? Pola osmaka niži od mene... heheh... ja sam se ugojila 3 kg imam 55 kg... aaaaa a visoka sam 167 cm | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... | |
| |
|
| |
| Težina i kilogrami... | |
|