| Težina i kilogrami... | |
|
+16Dulce_Teodora jeca ~Fergalicious~ Miss Independent *In~his~heart* RBD is the best!!! Kety Serendipiti any es mi idolo *Ina* Lika MaRiZZa_94 ~~A*n*n*Y B*e*b*E~~ ~Princess Dulce~ ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ i!riba_do_yaya!i 20 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Težina i kilogrami... Čet Mar 20, 2008 2:14 pm | |
| Da li vi imate problema sa težinom? Ja sam se merila nedavno i sad imam 52 kg. a visoka sam 167 cm. a pre toga sman imala 52 kg. a visoka sam bila 165 cm. A vi? | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Čet Mar 20, 2008 2:43 pm | |
| Ja stvarno ne znam koliko sam visoka ali mislim da nisam mnogo jer sam medju srednjima!!! Teska sam 35 kg. Jedva sam dodala 5 kg. Znam da sam najlaksa u odeljenju!!! | |
|
| |
~Princess Dulce~ ***m*o*d***
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Čet Mar 20, 2008 2:50 pm | |
| Naravno da nisi!!!Tu sam i ja!!!Dobro,nemam manje od tebe,ali blizu sam,imam 37kg!A za visinu stvarno ne znam!!! | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Čet Mar 20, 2008 5:02 pm | |
| Jao... imam ja drugaricu, vaše godište ima 39 kg. a malo je niža od mene.... Jako je mršava! Dobro, njena sestra je manekenka, a ona će da se upiše u škjolu talenta za manekenstvo! | |
|
| |
~~A*n*n*Y B*e*b*E~~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 262 Godina : 30 Lokacija : Mexico Datum upisa : 20.02.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Ned Mar 23, 2008 9:38 am | |
| Ja imam 30kg,a ne znam koliko sam visoka! | |
|
| |
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Ned Mar 23, 2008 12:48 pm | |
| Ako si taman teška ni debella, ni mršava oko 145 si visoka! | |
|
| |
~~A*n*n*Y B*e*b*E~~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 262 Godina : 30 Lokacija : Mexico Datum upisa : 20.02.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Sre Mar 26, 2008 4:47 pm | |
| Ujutru cu da se izmerim,pa cu da vam kazem koliko sam visoka! | |
|
| |
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Čet Mar 27, 2008 6:50 am | |
| | |
|
| |
MaRiZZa_94 sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 239 Godina : 30 Lokacija : pops beach... Job/hobbies : I'm crazy marita...;) Tvoje ime: : makitzza Grad: : zajecar Najbolji prijatelji: : isi,neda,mika,jetja,roxy Brat/sestra: : laza...jeca... Datum upisa : 28.03.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Ned Mar 30, 2008 8:35 am | |
| ja sam inace uvek bila sitna i mala...ali sada sam otprilike visoka oko 158,159... a teska sam DO 45kg,zaista ne znam... inace,nemam problema sa kilazom,izgledam sasvim OK,za mene je super...mada nisam narcis,i naravno da bih kod sebe mnogo toga promenila...npr. visinu... | |
|
| |
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Ned Mar 30, 2008 8:59 am | |
| Jaoooojjjjj, ja bi kod sebe promenila......kosu! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Sre Apr 02, 2008 9:30 am | |
| Ja sam visoka 152cm a teska 35kg... i uopste nisam debela... normalna sam...i nikad nisam bila debela samo sam nekad imala problem da se ugojim! |
|
| |
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Sre Apr 02, 2008 9:52 am | |
| Nravno d anisi debela, hehehe... Da si debela, onda bi imala mnoooooooooooooogo više kila! Ili bi bila mnoooooooooogo niža! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Sre Apr 02, 2008 10:44 am | |
| |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Sre Apr 02, 2008 10:47 am | |
| - Dulce_Teodora ::
- Ja sam visoka 152cm a teska 35kg... i uopste nisam debela... normalna sam...i nikad nisam bila debela samo sam nekad imala problem da se ugojim!
Ti si kao i ja!!! Nemamo problema da mrsavimo samo nam je problem da se gojimo!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Sre Apr 02, 2008 10:49 am | |
| Da! Ali sada sam ok, nisam premrsava...ni debela... zadovoljna sam....samo moram da sredim donje trbusnjake, inace mi je ravan stomak... |
|
| |
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Čet Apr 03, 2008 2:01 pm | |
| I meni je baš ravan stomak! Treniram atletiku,a to zateže i ravna stomak, onda dobijaju se mišići, zateže noge i guzu..... :-)))) kako je extra, ali jaaaaako se umorim na atletici, to je nenormalno, 5 kilometara dnevno bez stajanja! Da crkneš od umora! A nekad i više od 5! | |
|
| |
Lika extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 588 Godina : 30 Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Uto Apr 15, 2008 7:21 am | |
| ja imam 46 kg i 162 sam visoka...nisam uopste debela ... normalne sam gradje, nisam bas visoka al dobro... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Uto Apr 15, 2008 11:49 am | |
| - Adminka Sanjica ::
- I meni je baš ravan stomak! Treniram atletiku,a to zateže i ravna stomak, onda dobijaju se mišići, zateže noge i guzu..... :-)))) kako je extra, ali jaaaaako se umorim na atletici, to je nenormalno, 5 kilometara dnevno bez stajanja! Da crkneš od umora! A nekad i više od 5!
Ja treniram tenis i gimnastiku, tenis je mnooogoo teyi nego sto iygleda dobijas snagu, a aktiviraju ti se svi misici...a o gimnastici i da ne pricam! |
|
| |
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Uto Apr 15, 2008 1:08 pm | |
| znam, ja sam pre trenirala gimn. kad sma bila mala. ali atletiku sam pre neki dan morala 8 km. priznaću: stala sma malo 2 puta! | |
|
| |
*Ina* OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 87 Godina : 30 Lokacija : In the heart of my boyfriend... Job/hobbies : E svasta,bolje ne pitaj!!! Tvoje ime: : Ines Grad: : Vrsac Najbolji prijatelji: : Puno ih je ne mogu,al ajde Miljana i Joca... Brat/sestra: : .... Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Sre Apr 16, 2008 2:31 am | |
| Nemam problema sa tezinom tj. pravilno receno masom Visoka sam 166,e sad mozda sam porasla a 47kg A treniram tenis,koji ti formira misice i snagu,a idem i na kondicione treninge tj u teretanu,tako da sam ja superiska gradjena,lol Mislim ne bildujem se ja u teretani ljudi,ne brinite....radim vezbe,za noge,zadnjicu,stomak | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Sre Apr 16, 2008 7:21 am | |
| pa to za tenis sam i ja rekla!!! |
|
| |
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Sre Apr 16, 2008 1:48 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Pet Apr 18, 2008 5:36 am | |
| hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe.......sto se ponavljamo! |
|
| |
any es mi idolo OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 74 Godina : 32 Lokacija : u srcu MOJE ANY........ Job/hobbies : Manekenstvo,gluma,flamenko Humor : hahahahhahahhahahahha Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Pet Apr 18, 2008 9:34 am | |
| ja imam 40 kg a visoka sam 163............. | |
|
| |
Serendipiti sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 212 Godina : 30 Lokacija : u zitu Job/hobbies : ballet Tvoje ime: : tijana Grad: : beograd :( Najbolji prijatelji: : tamara, ema, jana, leka, mihajlo, sebastijan... Brat/sestra: : milica :( Datum upisa : 17.04.2008
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... Pet Apr 18, 2008 1:03 pm | |
| imam oko 50 kg a visoka sam oko 167 volela bih da sam malo niza (i mrsavija ) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Težina i kilogrami... | |
| |
|
| |
| Težina i kilogrami... | |
|