| Lak za nokte... | |
|
+14mALa_FriKusHa Tixxxy_bitchy_princess RBD is the best!!! Kety Serendipiti any es mi idolo *Ina* ~*Roberta*Mia*Lupita*~ ~*Mici*~ MaRiZZa_94 ~~A*n*n*Y B*e*b*E~~ ~Princess Dulce~ ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ i!riba_do_yaya!i 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Sub Maj 10, 2008 5:21 am | |
| meni se sviđaju samo neki! Ne svi! u 1. redu drugi u 2. redu peti i šesti! U 3. redu četvrti U 4. redu drugi, četvrti i šesti. U 5. redu peti!
N adrugoj slici, u 1. redu drugi, četvrti, sedmi. U 2. redu prvi, drugi i šesti U 3. redu drugi, peti, šesti, sedmi, osmi i deseti! U 4. redu peti, šesti i poslednji! | |
|
| |
~Princess Dulce~ ***m*o*d***
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Sub Maj 10, 2008 5:49 am | |
| Pa dobro,ni meni se ne svidjeju svi,ima nekih glupih!! | |
|
| |
~Princess Dulce~ ***m*o*d***
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Sub Maj 10, 2008 6:04 am | |
| Meni su ovi slatki,mada ima lepsih.Vama? | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Sub Maj 10, 2008 7:07 am | |
| ne...... ne volim cvetiće.... | |
|
| |
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Sub Maj 10, 2008 8:25 am | |
| Meni su bas slatki, ali sam vidjala i lepse!!! | |
|
| |
Tixxxy_bitchy_princess cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 182 Godina : 30 Datum upisa : 22.07.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Sre Jul 23, 2008 4:04 pm | |
| Obozawam lak swih boja... | |
|
| |
mALa_FriKusHa cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 156 Godina : 29 Lokacija : za kompom Job/hobbies : plivanje,muzika,crtanje... Humor : a sta bi ovde trebaa da napisem??? Tvoje ime: : necu da ti kazem celavi! Grad: : novi sad Najbolji prijatelji: : natalija,naca,nemanja.... Datum upisa : 24.06.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Sub Jul 26, 2008 5:45 am | |
| ja volim zelene, ljubicaste, plave, narandzaste.....ma volim sve boje......sad trenutno imam neki zuto-zeleni sa tamno plavim sarama..... | |
|
| |
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Ned Jul 27, 2008 4:52 am | |
| Ja sam se nesto sad navukla na lakove, stalno mazem nokte!!! | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Ned Jul 27, 2008 7:05 am | |
| Ja nemam lepe nokte tako da ne mazem nesto cesto!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Lak za nokte... Ned Jul 27, 2008 7:52 am | |
| Meni kažu da imam lepe nokte, hehe... | |
|
| |
~Jazmin~Casi un AngeL~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 840 Godina : 29 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Struga Brat/sestra: : Sestra , sara Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Ned Jul 27, 2008 11:39 am | |
| JA imam grde !!!!!!! Boko ima 13 dana i jos nisam pokvarila nokte !!!!!!!!!! hhhhhehehehehehhehehehehheheheeehehe !!!!! sretna sam zbog toga !!!! | |
|
| |
Tixxxy_bitchy_princess cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 182 Godina : 30 Datum upisa : 22.07.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Ned Jul 27, 2008 11:47 am | |
| Ja imam lepo duuge nokte pa swi misle sa su westachki.Lepi su na izgled a u sustini su krs listaju se,lako lome ma moram redowno da ih negujem.. | |
|
| |
Dulce_Teodora ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 375 Godina : 29 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Sre Avg 06, 2008 6:17 am | |
| moram da imam UVEK savrsen oblik...a sto se tice boja vec sam rekla kakve volim...ranije nisam toliko volela upadljive boje a sad da...ali ne volim kic...zavolela sam razne... | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Sre Avg 06, 2008 6:28 am | |
| Ja sam sad malo sredila nokte!!! Trenutno su mi crveni sa crnim tackicama,a frenc mi je crne boje!!! Mozda nisam bas najbolje objasnila!!! Hehehehe!!! | |
|
| |
Dulce_Teodora ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 375 Godina : 29 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Sre Avg 06, 2008 6:37 am | |
| ja sam upravo uradila french na nogama...onako tanko sam uradila...sa onim lakom koji se reklamira sto ima i onu iglicu za crtanje... | |
|
| |
***REBELDE CHICA*** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 120 Godina : 31 Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Sub Avg 30, 2008 6:32 am | |
| posto imam duge nokte koristim uglavnom frenc i to kod manikirke | |
|
| |
× Karla × OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 131 Godina : 29 Tvoje ime: : Karla Grad: : Daruvar Brat/sestra: : Michael Datum upisa : 28.12.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Ned Dec 28, 2008 3:04 pm | |
| ja imam jako puno lakova...pinki lakova imam više,crni,zeleni,crveni,bijeli,sa šljokicama,prozirni....a kakve tek moja sestrična ima...uhh | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lak za nokte... | |
| |
|
| |
| Lak za nokte... | |
|