| Lak za nokte... | |
|
+14mALa_FriKusHa Tixxxy_bitchy_princess RBD is the best!!! Kety Serendipiti any es mi idolo *Ina* ~*Roberta*Mia*Lupita*~ ~*Mici*~ MaRiZZa_94 ~~A*n*n*Y B*e*b*E~~ ~Princess Dulce~ ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ i!riba_do_yaya!i 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Lak za nokte... Čet Mar 20, 2008 2:08 pm | |
| Pa...koji lak za nokte voliš i koristiš? Ja trenutno nemam ni jedan na sebi, ali sam imala crni lak (cool) ii preko njega proviodni lak da sjaji, ali sam izbrisala acetonom, možd aopet stavim! Ostali? | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Čet Mar 20, 2008 2:52 pm | |
| Volim da mazem pola crni i pola sivi i preko bele tackice ali su mi sada uzasni nokti i treba da odem kod Princess Dulce da mi sredi ona je zato EXTRA!!!! | |
|
| |
~Princess Dulce~ ***m*o*d***
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Čet Mar 20, 2008 2:56 pm | |
| Ha ha ha!!!Kad sredim svoje,onda cu i tvoje!!!!Ja koristim samo nezne boje!Crne nikako ne volim!!!Omiljeni mi je srebrni a onda zlatni!Izbegavam da mazem nokte u skoli,ali ih zato uvek isturpijam. | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Čet Mar 20, 2008 4:59 pm | |
| Mi u školi smemo d amažemo nokte! | |
|
| |
~~A*n*n*Y B*e*b*E~~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 262 Godina : 30 Lokacija : Mexico Datum upisa : 20.02.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Ned Mar 23, 2008 9:36 am | |
| Ja ne volim crne nokte! Mazem svetle boje... | |
|
| |
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Ned Mar 23, 2008 12:09 pm | |
| I mi smemo da mazemo nokte u skoli,ali ja i ne mazem toliko ,ali zato sa vreme raspusta ne mogu bez namazanih noktiju!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Lak za nokte... Ned Mar 23, 2008 12:48 pm | |
| | |
|
| |
MaRiZZa_94 sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 239 Godina : 30 Lokacija : pops beach... Job/hobbies : I'm crazy marita...;) Tvoje ime: : makitzza Grad: : zajecar Najbolji prijatelji: : isi,neda,mika,jetja,roxy Brat/sestra: : laza...jeca... Datum upisa : 28.03.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Ned Mar 30, 2008 8:38 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lak za nokte... Sre Apr 02, 2008 11:06 am | |
| crni...bezbojni...ili ne znam koji jos... |
|
| |
| Naslov: Re: Lak za nokte... Čet Apr 03, 2008 1:52 pm | |
| Jaoj, ja obožavam crni lak................mmmm... Mislim ne jedem ga, ali obožavam da stavljam! :-))))) | |
|
| |
~*Mici*~ sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 247 Godina : 33 Humor : otkachena do bola....:D Tvoje ime: : Milica Grad: : BG Datum upisa : 27.03.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Pet Apr 04, 2008 1:05 pm | |
| Ne volim da mazem nokte,nervira me kad imam lak,cesto ga pojedem s noktiju,jer me nervira..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Lak za nokte... Pet Apr 04, 2008 2:56 pm | |
| Heh...ja obožavam! Alin ne volim kad se izguli, ond ako mi nestane acteona, moram još jednom d apremažem! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lak za nokte... Sub Apr 05, 2008 4:41 am | |
| ja volim i french!!! to mi je bas extra! |
|
| |
~*Roberta*Mia*Lupita*~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 602 Godina : 29 Lokacija : Sa RBD na kraju svta!!!! Job/hobbies : da pevam,da igram,da gledam rebelde,da slusam muziku Tvoje ime: : Natasa Grad: : BG Najbolji prijatelji: : Nadja Brat/sestra: : Nina i Saska Datum upisa : 25.03.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Sub Apr 05, 2008 4:45 am | |
| JA volim french,crni lak i srebrni lak Nekada roze | |
|
| |
*Ina* OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 87 Godina : 30 Lokacija : In the heart of my boyfriend... Job/hobbies : E svasta,bolje ne pitaj!!! Tvoje ime: : Ines Grad: : Vrsac Najbolji prijatelji: : Puno ih je ne mogu,al ajde Miljana i Joca... Brat/sestra: : .... Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Sre Apr 16, 2008 2:41 am | |
| E lak ne koristim,nikad ga nisam ni koristila... Dok sam isla u osnovnu muzicku,svirala sam flautu i nastavnica mi nije dozvoljavala,a sad kad sam zavrsila,ne stavljam,nit mi se stavlja,nije to za mene.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lak za nokte... Sre Apr 16, 2008 7:12 am | |
| heheheh! moyda jednom pocnes! |
|
| |
| Naslov: Re: Lak za nokte... Sre Apr 16, 2008 1:54 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lak za nokte... Pet Apr 18, 2008 5:33 am | |
| hehe
nikad nisam upoznala nekog ko bar na raspustu ne stavi makar bezbojni lak!
Poslednji izmenio Dulce_Teodora dana Pet Apr 18, 2008 12:43 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
any es mi idolo OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 74 Godina : 32 Lokacija : u srcu MOJE ANY........ Job/hobbies : Manekenstvo,gluma,flamenko Humor : hahahahhahahhahahahha Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Pet Apr 18, 2008 9:43 am | |
| ja uvek na noktima imam manikir..... kao i ovaj..sasvim obican..a nekada i sa cirkonima.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lak za nokte... Pet Apr 18, 2008 12:44 pm | |
| |
|
| |
Serendipiti sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 212 Godina : 30 Lokacija : u zitu Job/hobbies : ballet Tvoje ime: : tijana Grad: : beograd :( Najbolji prijatelji: : tamara, ema, jana, leka, mihajlo, sebastijan... Brat/sestra: : milica :( Datum upisa : 17.04.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Pet Apr 18, 2008 12:58 pm | |
| ja volim crni, crvrni i ljubicasti lak ali sam pomalo lenja jer me mrzi da skidam posle kada mi se izguli | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lak za nokte... Sub Apr 19, 2008 4:24 am | |
| nisi lenja i mene to mrzi ali ga skinem...ako si ti i ja sam!!! |
|
| |
Kety OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 119 Godina : 33 Job/hobbies : Manekenstvo,novinarstvo,ples i shoping Humor : ;) Tvoje ime: : Katarina Grad: : Novi Sad Najbolji prijatelji: : Ivona,Marina,Isidora, Jelena,Luka,Dusan... Brat/sestra: : NA SVU SRECU NEMAM Datum upisa : 02.05.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Pet Maj 09, 2008 8:03 am | |
| JA KORISTIM NAJVISE CRNI,ALI NEKAD PINK,SVETLO ZELENI,ZUTI I NARANDZASTI. | |
|
| |
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Lak za nokte... Sub Maj 10, 2008 4:12 am | |
| Ja ne volim toliko crne, ali su mi skoro UVEK namazani nokti, a kad idem u skolu koristim nezne boje, da ne bi nokti bili upadljivi!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Lak za nokte... Sub Maj 10, 2008 4:22 am | |
| Vidite ove COOL nokte: Ako neko hoce,mogu da postavim jos,imam dosta! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lak za nokte... | |
| |
|
| |
| Lak za nokte... | |
|