| Tvoj friz!!!!!!!!!! | |
|
+14Dulce_Teodora Miss Independent *Ina* Lika ~COOL girl~ ~Nadja~ RBD is the best!!! ~*Mici*~ ~*Roberta*Mia*Lupita*~ MaRiZZa_94 ~~A*n*n*Y B*e*b*E~~ ~Princess Dulce~ ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ i!riba_do_yaya!i 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Ned Apr 13, 2008 1:43 pm | |
| | |
|
| |
~COOL girl~ sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 198 Godina : 29 Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja,Boka, Jeka i Sara Datum upisa : 13.04.2008
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Ned Apr 13, 2008 1:43 pm | |
| | |
|
| |
~*Roberta*Mia*Lupita*~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 602 Godina : 29 Lokacija : Sa RBD na kraju svta!!!! Job/hobbies : da pevam,da igram,da gledam rebelde,da slusam muziku Tvoje ime: : Natasa Grad: : BG Najbolji prijatelji: : Nadja Brat/sestra: : Nina i Saska Datum upisa : 25.03.2008
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Ned Apr 13, 2008 1:46 pm | |
| Ja imam siske ali su mi porasle Pa moram opet da se sisam.... | |
|
| |
Broj poruka : 198 Godina : 29 Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja,Boka, Jeka i Sara Datum upisa : 13.04.2008
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Ned Apr 13, 2008 1:47 pm | |
| Moje su onako skroz "pune" | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Ned Apr 13, 2008 2:49 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Ned Apr 13, 2008 2:54 pm | |
| Pa onako nesto kao guste......razumes???? | |
|
| |
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Pon Apr 14, 2008 4:42 am | |
| Ja razumem!!!!Salim se!!!Ja te vidjam svaki dan!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Pon Apr 14, 2008 12:34 pm | |
| osisaj siske ali malo stepenasto i istanji pa ces da vidis kako ce ti lepo biti! |
|
| |
Lika extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 588 Godina : 30 Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Uto Apr 15, 2008 7:13 am | |
| vec sam rekla kakva mi je frizura,pa da se ne ponavljam... he,a kosa mi je strasno gusta,svakog meseca je maximalno stanjujem i onda to izgleda normalno ... i naravno ravno se feniram uvek obozavam svoju kosu, pogotovo sto je negovana,kvalitetna itd... jedino feniranje malo smara...al sta ce se...mora se... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Uto Apr 15, 2008 11:39 am | |
| ja ne moram da je feniram uvek se dobro namesti! (osim ako hocu nesto posebno!) |
|
| |
Lika extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Uto Apr 15, 2008 12:06 pm | |
| blago tebi ja se staaalno feniram...svaki drugi dan otprilike... | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Uto Apr 15, 2008 1:03 pm | |
| Ja kad feniram kosu, treba mi 3 godine. | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Uto Apr 15, 2008 1:06 pm | |
| i meni | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Uto Apr 15, 2008 1:09 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Uto Apr 15, 2008 3:37 pm | |
| | |
|
| |
*Ina* OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 87 Godina : 30 Lokacija : In the heart of my boyfriend... Job/hobbies : E svasta,bolje ne pitaj!!! Tvoje ime: : Ines Grad: : Vrsac Najbolji prijatelji: : Puno ih je ne mogu,al ajde Miljana i Joca... Brat/sestra: : .... Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Sre Apr 16, 2008 2:22 am | |
| Ja sam rekla kakva mi je frizura....i teska je za odrzavanje veoma,tako da oni koji imaju talasastu ili kovrdzavu,nikako da se ne sisaju tako.... Meni je problem sto,meni jeste ravna kosa kad je operem i osusim,al kad ujutru ustanem,mozete zamisliri Svaki pramen na svoju stranu,lol Onda uzmem pa ispeglam,a sa peglanjem nemam problema,imam swe zastite a i pegla mi je profesionalna,keramicka,tako da jednom predjem i skroz je ravno Inace imam kvalitetnu kosu i na mamu i na tatu,lol I stanjujem je cesto jer mi je gusta... A sto se tice feniranja,ne feniram se cesto...pre jesam ali sad ne... I nikada se ne feniram sama,mislim kuci da se feniram,jer ne znaju lepo da mi naprave ko frizeri,lol A kod frizera na feniranje idem za specijalne prilike,lol Al sam se ja napricala | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Sre Apr 16, 2008 7:26 am | |
| heheehehehe! Ja imam talasastu kosu,ali bih volela da imam ravnu!!! moja kosa je stepenasta i uvek izgleda kao da je izfenirana! |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Sre Apr 16, 2008 1:46 pm | |
| i ja imam talasastu....... grrr! Ipak bi voella da je ravna. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Pet Apr 18, 2008 5:34 am | |
| |
|
| |
Miss Independent OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 75 Godina : 32 Lokacija : dark side of my mind Humor : wtf Tvoje ime: : Tijana Grad: : Panchevo Datum upisa : 30.05.2008
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Pet Maj 30, 2008 11:41 am | |
| talasasta,srednje duzine,svetlo-smedje boje(ofarbane) i plavi pramenovi (koje uskoro treba da ofarbam,jer su mi se smuchili ;D) | |
|
| |
Dulce_Teodora ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 375 Godina : 29 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Sre Jun 18, 2008 8:23 am | |
| jel neko probao onu masku??? kako vam se cini??? ja sam pomocu nje uspela da "ocuvam" krajeve... | |
|
| |
mALa_FriKusHa cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 156 Godina : 29 Lokacija : za kompom Job/hobbies : plivanje,muzika,crtanje... Humor : a sta bi ovde trebaa da napisem??? Tvoje ime: : necu da ti kazem celavi! Grad: : novi sad Najbolji prijatelji: : natalija,naca,nemanja.... Datum upisa : 24.06.2008
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Sre Jun 25, 2008 3:57 am | |
| moja kosa je srednje duzine, skroz ravna (ne mozes je ukovrdzati , ni da oces) , stepenasto sisana, retka, tamnosmedja, sa dugackim siskana preko oka.... zadovoljna sam njome posto je laka za odrzavanje, mada sam uvek zelela da imam kovrdzavu, i to skroz ko afro-crnci. a moja drugarica koja ima takvu kosu zeli ravnu.....to je zacarani krug. | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Sre Jun 25, 2008 5:27 am | |
| pa da... svi koji imaju ovrdzavu bi zeleli ravnu i obrnuto... | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Sre Jun 25, 2008 8:25 am | |
| veruj mi mALa_FriKusHa ne bi želela kovrdžavu ili talasastu da nekad imaš takvu odma bi poželela da vbratiš svoju ravnu!!!
| |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Čet Jun 26, 2008 5:27 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! | |
| |