| Tvoj friz!!!!!!!!!! | |
|
+14Dulce_Teodora Miss Independent *Ina* Lika ~COOL girl~ ~Nadja~ RBD is the best!!! ~*Mici*~ ~*Roberta*Mia*Lupita*~ MaRiZZa_94 ~~A*n*n*Y B*e*b*E~~ ~Princess Dulce~ ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ i!riba_do_yaya!i 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Sub Apr 05, 2008 4:38 am | |
| i ja sam imala kovrdze kao mala...sad mi je samo malo talasasta.. |
|
| |
~*Roberta*Mia*Lupita*~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 602 Godina : 29 Lokacija : Sa RBD na kraju svta!!!! Job/hobbies : da pevam,da igram,da gledam rebelde,da slusam muziku Tvoje ime: : Natasa Grad: : BG Najbolji prijatelji: : Nadja Brat/sestra: : Nina i Saska Datum upisa : 25.03.2008
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Sub Apr 05, 2008 7:35 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Pon Apr 07, 2008 8:41 am | |
| |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Pon Apr 07, 2008 11:28 am | |
| - Dulce_Teodora ::
- Zasto??????????????????????????????????????????????????
Ne svidja mi se sto uvek kad hocu da je namestim ona uvek ide negde suprotno od toga!!!! Procvetali su mi krajevi!!! Moram pod hitno na šišanje!!! Non-stop mi se masni!!! Na onoj slici se slucajno namestila lepo!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Pon Apr 07, 2008 1:01 pm | |
| To sto ti se masti moze da znaci da je preterano cesto peres, a moze i da znaci da ti je taj tip kose...ali za sve ima resenja...koristi odgovarajuci sampon,balzam ili pakovanje...a to da uvek ode na neku pogresnu stranu, to se svima nama desava... mozes je nekad posluziti posebnim tretmanom... npr. evo jedne totalno prirodne maske koja pomaze rascvetalim krajevima: Uzmi 1 kasiku meda, 2 kasike maslinovog ulja i 1 jaje! Svakoj od nas desavalo se da joj krajevi kose postanu potpuno isuseni i rascvetani, tada panicno zovemo frizera da zakazemo suisanje...Pomocu ove maske mozes i sama osveziti kosu...Treba da uzmes med, maslinovo ulje i jaje i pustis da se sve dobro stopi...Izmesanu masu nanesi na kosu mazuci pramen po pramen...ostavi da stoji minimum 15 minuta, i isperi toplom vodom posle ovoga moras oprati kosu samponom. SAVET: ako pokrijes kosu peskirom, rezultat ce biti jos bolji!
Poslednji izmenio Dulce_Teodora dana Sub Maj 03, 2008 6:01 am, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
~*Roberta*Mia*Lupita*~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 602 Godina : 29 Lokacija : Sa RBD na kraju svta!!!! Job/hobbies : da pevam,da igram,da gledam rebelde,da slusam muziku Tvoje ime: : Natasa Grad: : BG Najbolji prijatelji: : Nadja Brat/sestra: : Nina i Saska Datum upisa : 25.03.2008
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Pon Apr 07, 2008 1:04 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Pon Apr 07, 2008 1:08 pm | |
| da...to sam i ja rekla ali me je naj amiga ubedila da mi stavi i onda kad sam videla rezultate... rekla sam jaje jupiiii!!!! Stvarno deluje tako da je bolje da pretrpis to jaje pa ces da vidis!!! |
|
| |
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Uto Apr 08, 2008 9:07 am | |
| I meni se zgadilo jaje.... heheheh.... ali posle će svejedno siprati! | |
|
| |
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Pet Apr 11, 2008 4:48 am | |
| | |
|
| |
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Pet Apr 11, 2008 4:52 am | |
| NERVIRA ME MOJA KOSA!!!!!!!!! Svako jutro moram da kvasim i da je namestam da bi bar malo licila na nesto......Inace mi je tamno-smedja, do ramena i ravna!!!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Pet Apr 11, 2008 5:00 am | |
| Ah....tu nema pomoci...i meni se to nekad desava...to je od spavanja...lezis na kosi i ona se tako oblikuje! |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Sub Apr 12, 2008 3:03 pm | |
| Ja moram 100 godina da se češljam... svaki put! Kad ustanem, kad krećem u školu, na odmoru u školi, psole škole, pa malo kasnije, pre izlaska, pa nekad kad izađem, uvek ponesem četku, pa s enekad češljam...... ne nekad, uvek, u nekom kafiću, uh, i pre spavanja! | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Ned Apr 13, 2008 4:01 am | |
| Isto tako i ja!!! Ne nosim je bas svuda ali uglavnom nosim!!!!! | |
|
| |
~Nadja~ welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 17 Godina : 30 Job/hobbies : Chat Humor : xa,xa Tvoje ime: : Nadja Najbolji prijatelji: : Natasa Brat/sestra: : Tea,Vika Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Ned Apr 13, 2008 6:46 am | |
| ja imam dugu,ravnu,gustu braon kosu | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Ned Apr 13, 2008 9:09 am | |
| Ravnu!!!! Blago vam se.... skoro svi imate ravnu. | |
|
| |
~COOL girl~ sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 198 Godina : 29 Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja,Boka, Jeka i Sara Datum upisa : 13.04.2008
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Ned Apr 13, 2008 12:10 pm | |
| Ja imam gustu braon kosu , ravnu i imam siske.........inace sam osisana stepenasto!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Ned Apr 13, 2008 1:25 pm | |
| Ja ne mam šiške... Meni kad bi ošišala šiške samo bi meni bile samo šiške ravne... baš siu mi prav ešiške... Što mi cela kosa nije takva? | |
|
| |
Broj poruka : 198 Godina : 29 Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja,Boka, Jeka i Sara Datum upisa : 13.04.2008
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Ned Apr 13, 2008 1:30 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Ned Apr 13, 2008 1:30 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Ned Apr 13, 2008 1:31 pm | |
| Sto meni se svidja i loknasta kosa!!!!! | |
|
| |
~Nadja~ welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 17 Godina : 30 Job/hobbies : Chat Humor : xa,xa Tvoje ime: : Nadja Najbolji prijatelji: : Natasa Brat/sestra: : Tea,Vika Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Ned Apr 13, 2008 1:32 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Ned Apr 13, 2008 1:33 pm | |
| hehehe... ne bi ti se da je imaš sviđala. Meni nije skroz kovrdžava, ali je talasasta! | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Ned Apr 13, 2008 1:35 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Ned Apr 13, 2008 1:37 pm | |
| Pa i ja mislim d aje bolje.... ali nije mi dobro! hehehe... Meni bi elpo stajale šiške! | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! Ned Apr 13, 2008 1:38 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tvoj friz!!!!!!!!!! | |
| |
|
| |
| Tvoj friz!!!!!!!!!! | |
|