| TV Novele | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: TV Novele Sre Nov 12, 2008 5:49 am | |
| Ja ih redovno uzimam, jer cesto pisu o RBD-u ili objave neki njihov poster. | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: TV Novele Sre Nov 12, 2008 6:53 am | |
| Ranije kupovala sad ne!!! Samo lazu i seru!!! | |
|
| |
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: TV Novele Sre Nov 12, 2008 6:59 am | |
| Ja ih uopste ne volim! Mrzim ih! hehe | |
|
| |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: TV Novele Sre Nov 12, 2008 7:16 am | |
| sram te bilo Sanja!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: TV Novele Sre Nov 12, 2008 7:36 am | |
| a sto? Ja uopste ne wolim ni jednu spansku seriju. | |
|
| |
| Naslov: Re: TV Novele Sre Nov 12, 2008 7:42 am | |
| Vredjas me ...salim se. xexe | |
|
| |
ja welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 11 Godina : 28 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Beograd Najbolji prijatelji: : Jovana Djordje Brat/sestra: : Stefan Marijana Datum upisa : 11.01.2009
| Naslov: Re: TV Novele Sub Jan 17, 2009 2:41 am | |
| redovno kupujem extra je casopis | |
|
| |
| Naslov: Re: TV Novele Sub Jan 17, 2009 7:53 am | |
| Za Vidu (mrzi me da citiram):
Bas bih ja kupovala te gluposti, msm, ne gledam ni jednu spansku sapunicu, i sve su shit.. | |
|
| |
| Naslov: Re: TV Novele Sub Jan 17, 2009 10:17 am | |
| a ja sam shvatila da SVE sto bude interesantno objavljeno u TV novelama kasnije ISTO ISTO objavi i bravo. Samo dosta kasnie...a nasla sam i neki clanak u bravu, koji je cak 3 godine ranije bio objavljen u OK | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: TV Novele | |
| |
|
| |
| TV Novele | |
|