LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: ReBeLdE the best Pet Nov 07, 2008 10:50 am | |
| Moja omiljena serija je Rebelde!!! Ranije sam mrzela SVE spanske serije (ukljucujuci i Rebelde) ,ne znam kako sam pocela je gledam,ali ja sam zivi dokaz da to sto je neka serija spanska ne mora da znaci da je bezveze ..................................................................................... | |
|
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: ReBeLdE the best Pet Nov 07, 2008 10:51 am | |
| Ima ta tema samo se sredjuje forum i nije prikazana tema.. | |
|
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: ReBeLdE the best Pet Nov 07, 2008 10:54 am | |
| | |
|
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: ReBeLdE the best Pet Nov 07, 2008 10:58 am | |
| Dobro, samo kažem... hehe... znam da nisi znala jer si nova i owo ti je prwi forum. | |
|
| Naslov: Re: ReBeLdE the best Pet Nov 07, 2008 11:11 am | |
| xexexaxaxexexaxa.................................................................... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: ReBeLdE the best | |
| |
|