| Posteri | |
|
+4~Nena*und*Bill~ Kaca-rockerka '93 i!riba_do_yaya!i Rain m@n ~ 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
Rain m@n ~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Posteri Uto Okt 07, 2008 8:38 am | |
| da li volite da imate postere u svojoj sobi? da li ih imate? o posterima pisite u ovoj temi! | |
|
| |
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Posteri Uto Okt 07, 2008 11:45 am | |
| E ovako... Obožavam postere i imam na zid nekoliko redova.. nego ne zanm d aobajsnim ali nisu razbacani nego su svi u jednoj liniji i tako 4-5 redova!!! E ovako.. ~Xtina ~Gwyneth Petrow ~Alicia Keys ~Britney Spears (2x) ~Emma Watson ~Penelope Cruz ~Aloha From Hell ~us5 ~Zack Efron (2x) ~High School Musical ~The PussyCatDolls (2x) ~Angelina Jolie ~Hilary Duff ~Ana Ivanović (2x) ~Miley Cyris (2x) ~Amy Winehouse ~Avril Lavigne ~Ashley Tisdale ~Madonna (3x) ~Preason Break ~Jelena Janković ~Mariah Carey ~Jonas Brothers ~Ashlee Simpson ~Rihanna (2x) To je sve!!! sta kazete??? | |
|
| |
Kaca-rockerka '93 cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 176 Godina : 31 Lokacija : U tvojim mislima.... Tvoje ime: : Katarina Grad: : Kragujevac Najbolji prijatelji: : Ana i Milos Brat/sestra: : Lazar Datum upisa : 17.10.2008
| Naslov: Re: Posteri Čet Okt 23, 2008 1:52 pm | |
| Ja obozavam postere.... Na dva zida su mi teniseri,sve skupljeni,imam preko 70.... A na drugom US 5.... I na ormaru i vratima su rock zvezde.... Pa cela soba mi je u posterima.... | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Posteri Pet Okt 24, 2008 12:18 pm | |
| Meni nije cela!!! Ali biće!!! | |
|
| |
~Nena*und*Bill~ cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 181 Godina : 29 Lokacija : Na kraju sveta sa Billom Tvoje ime: : Nevena Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Jovana, Andja, Boka, Maki S. i N... Brat/sestra: : Nije bitno Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Posteri Pet Okt 24, 2008 12:23 pm | |
| I meni je cela soba u posterima....35 od TH-a i 1 od Cinema Bizarre. Inace imam preko 50 postera od th-a, ali ne mogu svi da mi stanu na zidovima... | |
|
| |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Posteri Pon Dec 01, 2008 10:23 am | |
| ja samo na 1 zidu imam 23 postera..................RBD ovio | |
|
| |
| Naslov: Re: Posteri Uto Dec 02, 2008 12:11 pm | |
| Ja imam ukupno 51 poster na zidu!! sada!!! evo ovako...
Christina Aguilera (2) Gwyneth Petrow Alicia Keys (2) Britney Spears (3) Emma Watson Penelope Cruz Aloha From hell Us5 (2) Zack Efron (4) High School musical (3) The PCD (3) Angelina Jolie Ana Ivanović (3) Hilary Duff Miley Cyrus (3) Amy Winehouse Ashley Tisdale (2) Madonna (3) Preason Break Jelena Janković Vanessa Hudgens (3) Jonas Brothers (2) Ashlee Simpson Mariah Carey Rihanna (2) Avril lavigne (2) Pink | |
|
| |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Posteri Sre Dec 03, 2008 2:21 am | |
| pa dobro imam i ja neke druge postere,ali sam samo ove zaleopila.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Posteri Sre Dec 03, 2008 1:37 pm | |
| Pa meni su svi ovi zalepljeni, lepo i uedno. Oni mali iz OK u jednoj liniji, oni vodoravno u drugoj liniji, oni uspravni u trecoj liniji, oni ogromni mega u četvrtoj i tako dalje. A kad nema mesta lepim na drugi zid, verovatno cu i na plafon. | |
|
| |
| Naslov: Re: Posteri Sre Dec 03, 2008 2:11 pm | |
| pa ti vidi......... P.S. ne vide se bas svi posteri...i nemojte zameriti sto mi je krevet u haosu.......... | |
|
| |
× Karla × OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 131 Godina : 29 Tvoje ime: : Karla Grad: : Daruvar Brat/sestra: : Michael Datum upisa : 28.12.2008
| Naslov: Re: Posteri Ned Dec 28, 2008 3:19 pm | |
| imam postere od 2 snoop dog step up 2 2 hsm ciara 4 rihanna 5 avril keira knightley justin timberlake ashley olsen zack & vanessa 2 pcd 2 christina aguilera pink 2 50cent 2 britney spears miley cyrus jojo kanye west shakira 2 ne-yo enrique iglesias vans blanka vlašić madonna &justin | |
|
| |
Przewalski welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 8 Godina : 30 Tvoje ime: : Darija Grad: : Novi Sad Najbolji prijatelji: : Marija,Dragana Brat/sestra: : Nemanja/Marina Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Posteri Ned Jan 11, 2009 6:51 am | |
| mmm obozavam postere,i to ne bi bila zapravo moja soba da tu nisu svi ti posteri...
Anyway po celom zidu uredno poslagani(kao Sanji): Avril 2x Simple Plan 4x The incredibles Harry Potter Rolling Stones Guns'n'roses 2x + Axl Rose (posebno) Kurt Cobain 3x par Pet postera,i sve ostalo posteri konja,tako da su mi cela dva zida izlepljena.. | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Posteri Ned Jan 11, 2009 11:30 am | |
| Obozavam postere,cela soba mi je izlepljenja,svi su RBD,ne znam tacno koliko ih ima jer nisam sad kuci ali treba da ih poskidam jer ja vise nisma toliko luda za njima...lol...!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Posteri Pon Jan 12, 2009 2:59 am | |
| ja na dva zida imam 83 postera... i cekam da zalepim jos 20-tak... imam ih ovde.. i kad kupim BRAVO POSTERE jos 20-tak... to je vec 40... | |
|
| |
| Naslov: Re: Posteri Pon Jan 12, 2009 3:09 am | |
| ja nemam cela ta dva zida slobodna, jer imam krevet na sprat, a ispod su fioke :( | |
|
| |
| Naslov: Re: Posteri Pon Jan 12, 2009 3:13 am | |
| ma ja imam jedan skroz ispunjen (nema prostora vise), jedan do pola, jedan sa 4 postera i jedan sa 5-6 postera i to mi je kao 2 zida... jer na ova dva sa malo postera imabas bas puno prostora, a Bogami i na taj do pola... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Posteri | |
| |
|
| |
| Posteri | |
|