| Ćao Darvine..... | |
|
+5~COOL girl~ ~Princess Dulce~ ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ ~~A*n*n*Y B*e*b*E~~ i!riba_do_yaya!i 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Ćao Darvine..... Čet Feb 21, 2008 4:35 am | |
| Owde pričajte o toj emisiji..... | |
|
| |
~~A*n*n*Y B*e*b*E~~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 262 Godina : 30 Lokacija : Mexico Datum upisa : 20.02.2008
| Naslov: Re: Ćao Darvine..... Pet Feb 22, 2008 12:22 pm | |
| Ja to gledam!! I bas je smesno!! Koja vam je tamo omiljena igra??!! | |
|
| |
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Ćao Darvine..... Pet Feb 22, 2008 3:53 pm | |
| Ne znam....... Ona zadnja, kad ih potapaju u vodu ili ond a kad vuku konopac!!!! Ja sam Ćao Darvine gledala 3 ili 4 puta, zato što neznam kad ima, pa samo naletim,a pink ni ne pratim nego kad listam, a sada kad imam total TV, više ne idem ni na pink...... | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Ćao Darvine..... Pon Feb 25, 2008 1:03 pm | |
| Ja gledam "Cao Darvine" i bas mi se svidja!!! Mislim da je dobra emisija!!! Bas nasmeje ljude!!! | |
|
| |
~Princess Dulce~ ***m*o*d***
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
| Naslov: Re: Ćao Darvine..... Uto Mar 25, 2008 10:03 am | |
| | |
|
| |
~~A*n*n*Y B*e*b*E~~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 262 Godina : 30 Lokacija : Mexico Datum upisa : 20.02.2008
| Naslov: Re: Ćao Darvine..... Uto Mar 25, 2008 4:35 pm | |
| | |
|
| |
~COOL girl~ sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 198 Godina : 29 Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja,Boka, Jeka i Sara Datum upisa : 13.04.2008
| Naslov: Re: Ćao Darvine..... Sre Apr 16, 2008 3:49 am | |
| | |
|
| |
Miss Independent OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 75 Godina : 32 Lokacija : dark side of my mind Humor : wtf Tvoje ime: : Tijana Grad: : Panchevo Datum upisa : 30.05.2008
| Naslov: Re: Ćao Darvine..... Pet Maj 30, 2008 12:14 pm | |
| | |
|
| |
princeton girl 96 extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 384 Godina : 30 Lokacija : ~*SoMeWhErE fAr AwAy*~ Job/hobbies : Tenis ,Woznja Rolera Humor : He,He,He,hE,He,hE..,.. Grad: : Kragujewac Najbolji prijatelji: : Kristina,Wisnja,Vesna,Maja,Milica,Aleksandra,Jovana,Danka,Marta,Nina,Jelena,.....i mnogo njih!!!!!! Brat/sestra: : Steta ali nemam
Datum upisa : 27.06.2008
| Naslov: Re: Ćao Darvine..... Pon Avg 04, 2008 5:38 am | |
| Ja gledam "Cao Darvine" i bas mi se svidja!!! Mislim da je dobra emisija!!! Bas nasmeje ljude!!! | |
|
| |
***REBELDE CHICA*** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 120 Godina : 31 Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Ćao Darvine..... Sub Avg 30, 2008 7:34 am | |
| | |
|
| |
Rain m@n ~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Ćao Darvine..... Čet Okt 09, 2008 5:38 am | |
| haha, najgluplji reality show koji sam video, msm ono je cisto ispiranje mozgova... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ćao Darvine..... | |
| |
|
| |
| Ćao Darvine..... | |
|