| Kako ste se oblačili? | |
|
+6Lady Halliwell ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ MaRiZZa_94 ~Jazmin~Casi un AngeL~ ~Nena*und*Bill~ i!riba_do_yaya!i 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Kako ste se oblačili? Sub Sep 13, 2008 12:40 pm | |
| Imala sam neki čudan ukus, koji danas ne mogu da shvatim.. nisam slagala lepo boje i tako to... Oblačila sam se i slatko. | |
|
| |
~Nena*und*Bill~ cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 181 Godina : 29 Lokacija : Na kraju sveta sa Billom Tvoje ime: : Nevena Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Jovana, Andja, Boka, Maki S. i N... Brat/sestra: : Nije bitno Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Kako ste se oblačili? Sub Sep 13, 2008 12:48 pm | |
| Ja sam se pre oblacila OCAJNO! Kad ti ja zapucam pa sve u roze. STRASNO. Ja mrzim roze boju. Pa ti nekad obucem tupavu zutu majcu i roze pantalone. UZAS! Bolje da ne pricam. A sada imam cvoj stil koji se svodi iskljucivo na crnu odecu i bas mi lepo stoji. | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Kako ste se oblačili? Ned Sep 14, 2008 3:22 pm | |
| hehe, razumem.. znači ovaklo nešto: bodi majica (koje sma obožavala) roze, žute, svetlo plave i sve tako svetlo s avfarmerlama... I još kikice.. BLJAK. | |
|
| |
~Jazmin~Casi un AngeL~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 840 Godina : 29 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Struga Brat/sestra: : Sestra , sara Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Kako ste se oblačili? Pon Sep 15, 2008 9:30 am | |
| EWWWWW , a ja sam nosila samo halinje , i neshto mnogo sam volela da se pravim kao manekenka !!!! obozavala sam svetlo roze ............. BLJAK | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako ste se oblačili? Pon Sep 15, 2008 11:17 am | |
| Fuji...A ja sam i išla u školu talenta za manekenstvo... nisma ni mesec dana.. | |
|
| |
~Jazmin~Casi un AngeL~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 840 Godina : 29 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Struga Brat/sestra: : Sestra , sara Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Kako ste se oblačili? Uto Sep 16, 2008 12:47 pm | |
| Jooj i ja sam ishla u skoli za manekenstvo !! Al sad oni sto su me ucili rekli su mi da se drogiraju ! FUJ | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako ste se oblačili? Uto Sep 16, 2008 2:01 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako ste se oblačili? Sre Sep 17, 2008 11:23 am | |
| haha , Znash , to je bilo za dobrotvorne cele !!!! ALi nishta !!!!!Ja sam donirala koliko sam mogla , i svi isto tako !!!!!!! | |
|
| |
MaRiZZa_94 sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 239 Godina : 30 Lokacija : pops beach... Job/hobbies : I'm crazy marita...;) Tvoje ime: : makitzza Grad: : zajecar Najbolji prijatelji: : isi,neda,mika,jetja,roxy Brat/sestra: : laza...jeca... Datum upisa : 28.03.2008
| Naslov: Re: Kako ste se oblačili? Čet Sep 18, 2008 1:32 pm | |
| jao ja sam imala fuuuj stil...nijednu boju nisam znala da slozim lepo,hahaha... obozavala sam haljinice,suknjicee...cista suprotnost mom sadasnjem stilu. | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Kako ste se oblačili? Pet Sep 19, 2008 7:08 am | |
| Ja se iskreno ne secam!!! Nisam se oblacili kao sad al se ne secam!!! Hahahahaha!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako ste se oblačili? Sub Sep 20, 2008 11:24 am | |
| Ja sma volela bele hulahopke!!! BLJAK!!! I nosila sam u školu peretonice sa tri sprata i one dečje velike trbe! FUJ! | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako ste se oblačili? Sub Sep 20, 2008 12:12 pm | |
| leleeeeeeeeeeee A ja kad sam bila u jaslicom .... leleee tada sam bila najsmeshnija Mislila sam da crvena i pink su bili kombinacija a i nisam znala kako da iskombiniram , pa nosila sam sve ... leleeeeeeeeee FUJ | |
|
| |
Lady Halliwell extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 288 Godina : 30 Lokacija : *Somewhere In My World* Job/hobbies : NET!!!! Humor : Loodaca Tvoje ime: : Jelena Grad: : Futog City Najbolji prijatelji: : Ima ih doosta! Brat/sestra: : daaaaaaa Datum upisa : 15.06.2008
| Naslov: Re: Kako ste se oblačili? Sre Okt 08, 2008 5:50 am | |
| - MaRiZZa_94 ::
- jao ja sam imala fuuuj stil...nijednu boju nisam znala da slozim lepo,hahaha...
obozavala sam haljinice,suknjicee...cista suprotnost mom sadasnjem stilu. xexe..ja sam pre nosila suknjice,sada ne...imam par slika u minicu,kada smo isli u disko na exkurziji....prvo nisam htela da obucem,ali su me naterali,rekla sam im:"SADA I NIKAD VISE!!" | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako ste se oblačili? Sre Okt 08, 2008 10:08 am | |
| Ja mrzim minbiće i šorčiće, haljine, suknje. Celo leto sam u trafama i farmerkama. | |
|
| |
Lady Halliwell extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 288 Godina : 30 Lokacija : *Somewhere In My World* Job/hobbies : NET!!!! Humor : Loodaca Tvoje ime: : Jelena Grad: : Futog City Najbolji prijatelji: : Ima ih doosta! Brat/sestra: : daaaaaaa Datum upisa : 15.06.2008
| Naslov: Re: Kako ste se oblačili? Sre Okt 08, 2008 11:22 am | |
| | |
|
| |
Lika extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 588 Godina : 30 Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: Re: Kako ste se oblačili? Sre Okt 08, 2008 12:10 pm | |
| ja sam se kao mala bas extra oblacila,mojoj kevi je bilo uzivanje da mi kupuje, nosila sam sve sem suknji najcesce mi je keva odredjivala sta cu obuci,pa je delimicno i to bilo zasluzno za moj lepi izgled | |
|
| |
MaRiZZa_94 sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 239 Godina : 30 Lokacija : pops beach... Job/hobbies : I'm crazy marita...;) Tvoje ime: : makitzza Grad: : zajecar Najbolji prijatelji: : isi,neda,mika,jetja,roxy Brat/sestra: : laza...jeca... Datum upisa : 28.03.2008
| Naslov: Re: Kako ste se oblačili? Sre Okt 08, 2008 2:26 pm | |
| uuu ni luda ne bi dozvolila mami da mi kupuje njen ukus i moj -----> razlika kao nebo i zemlja... mama se uvek mucila oko mene,sto se garderobe tice,jer sam mrzela soping,kao sto ga i sada mrzim... a kad bi se desilo da mi mama kupi nesto,NIKAD mi ne bi potrefila,i tako sam uvek tu "maminu" odecu poklanjala drugaricama... | |
|
| |
Lika extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 588 Godina : 30 Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: Re: Kako ste se oblačili? Sre Okt 08, 2008 2:32 pm | |
| hahhaha sopping is my life | |
|
| |
Rain m@n ~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Kako ste se oblačili? Čet Okt 09, 2008 5:04 am | |
| mrzeo farke i teksas jakne... | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Kako ste se oblačili? Čet Okt 09, 2008 12:00 pm | |
| Ja sam i trenerku oblačila do petog, i u početak šestog! A trenerke MRZIM!!! Nikad je ne bih obukla... NIKAD!!! Ali fizičko radim u trenerci... Kad je hladno... Svi tako... | |
|
| |
Kaca-rockerka '93 cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 176 Godina : 31 Lokacija : U tvojim mislima.... Tvoje ime: : Katarina Grad: : Kragujevac Najbolji prijatelji: : Ana i Milos Brat/sestra: : Lazar Datum upisa : 17.10.2008
| Naslov: Re: Kako ste se oblačili? Čet Okt 23, 2008 1:47 pm | |
| Oblacila sam neke suknjice...... A sada ne volim bas da ih nosim...samo nekad u diskoteku,al' retko.... | |
|
| |
~Nena*und*Bill~ cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 181 Godina : 29 Lokacija : Na kraju sveta sa Billom Tvoje ime: : Nevena Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Jovana, Andja, Boka, Maki S. i N... Brat/sestra: : Nije bitno Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Kako ste se oblačili? Sre Nov 12, 2008 11:17 am | |
| Da, i ja sam stalno nosila suknjice, a sada nemam ni jednu u svom ormanu | |
|
| |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Kako ste se oblačili? Sre Nov 12, 2008 11:39 am | |
| ja sam prvo nosila samo haljinice a zatim samo farmerke. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako ste se oblačili? | |
| |
|
| |
| Kako ste se oblačili? | |
|