i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Polazak u prvi razred Sub Sep 13, 2008 12:36 pm | |
| Jao, ja sam bila baš uzbuđena... Kad se samo setim... Išla sam prvi dan sa mamom i komšinicom. Ona je bila 4. razred, pa mi je taman bila pričala o školi... Kada sam ušla sedela sam sa jednim drugom... Nego, bila sam u sebi najsrećnija na svetu ehhe | |
|
~Nena*und*Bill~ cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 181 Godina : 29 Lokacija : Na kraju sveta sa Billom Tvoje ime: : Nevena Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Jovana, Andja, Boka, Maki S. i N... Brat/sestra: : Nije bitno Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Polazak u prvi razred Sub Sep 13, 2008 12:53 pm | |
| Ja sam tog dana bila najsrecnije dete. Jedva sam cekala da krenem u skolu. A sada to je moj najveci neprijatelj. MRZIM JE! | |
|
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Polazak u prvi razred Ned Sep 14, 2008 3:21 pm | |
| | |
|
~Jazmin~Casi un AngeL~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 840 Godina : 29 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Struga Brat/sestra: : Sestra , sara Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Polazak u prvi razred Pon Sep 15, 2008 9:31 am | |
| - ~Billova mala~ ::
- Ja sam tog dana bila najsrecnije dete. Jedva sam cekala da krenem u skolu. A sada to je moj najveci neprijatelj. MRZIM JE!
| |
|
Kaca-rockerka '93 cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 176 Godina : 31 Lokacija : U tvojim mislima.... Tvoje ime: : Katarina Grad: : Kragujevac Najbolji prijatelji: : Ana i Milos Brat/sestra: : Lazar Datum upisa : 17.10.2008
| Naslov: Re: Polazak u prvi razred Pet Okt 24, 2008 12:27 am | |
| Jaoj kad se samo setim... Bila sam uzbudjena i jedva cekala da krenem u skolu... Prvi dan sam se i zaljubila,u plavog decka Bojana iz odeljenja,a sada smo najbolji drugovi... Jedino mi se uciteljica nije svidela,jer je samo vikala..... Ali sada skolu MRZIM!!!!! | |
|
× Karla × OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 131 Godina : 29 Tvoje ime: : Karla Grad: : Daruvar Brat/sestra: : Michael Datum upisa : 28.12.2008
| Naslov: Re: Polazak u prvi razred Ned Dec 28, 2008 3:09 pm | |
| mi smo s roditeljima dolazili...ne sjećam se previše...al sam sjedila s prijateljicom s kojom sam se družila još od vrtića | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Polazak u prvi razred | |
| |
|