| Vrtić | |
|
+5Kaca-rockerka '93 ~Nena*und*Bill~ ~!*PrInCeSs*!~ ~Jazmin~Casi un AngeL~ i!riba_do_yaya!i 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Vrtić Sub Sep 13, 2008 12:34 pm | |
| Jel se sećate vrtića? Ja se sećam da sam bila mala, da sam imala plavu kosu srednje dužine, nosila sam naočare. Više ih ne nosim, na sreću. Išla sam u jaslice pa svo do starije grupe u vrtić "Maslačak" a u predškoslku sam se prebacila u "Pčelicu Maju". Dani u vrtiću bili su slatki. Uvek smo nešto crtali i igrali se... Kako je vama bilo? | |
|
| |
~Jazmin~Casi un AngeL~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 840 Godina : 29 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Struga Brat/sestra: : Sestra , sara Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Vrtić Ned Sep 14, 2008 3:00 am | |
| Meni je bilo super !!! Imla sam toliiko drugove i drugarice..... sada bi htela to celo drushtvo da smo skup !!! Mozda smo bile mali , ali ipak smo se mnogo dobro slagali | |
|
| |
~!*PrInCeSs*!~ OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 119 Godina : 30 Lokacija : ~*SoMeWhErE fAr AwAy*~ Tvoje ime: : Danka Grad: : Kragujevac Najbolji prijatelji: : Andjelka,Marijana,Natalija.... Brat/sestra: : Jedan mali smor tj. Vukasin Datum upisa : 27.06.2008
| Naslov: Re: Vrtić Ned Sep 14, 2008 4:05 am | |
| Meni je bilo uzasno!!!!!!!!Mrzela sam vrtic!!!!!!!!Imali smo stroge vaspitacice,a drustvo je bilo uzasno!!!!!!!!Svi su bili 'mamina i tatina' deca!!!!!!!! | |
|
| |
~Nena*und*Bill~ cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 181 Godina : 29 Lokacija : Na kraju sveta sa Billom Tvoje ime: : Nevena Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Jovana, Andja, Boka, Maki S. i N... Brat/sestra: : Nije bitno Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Vrtić Ned Sep 14, 2008 8:24 am | |
| Vi namate pojma koliko sam mrzela vrtic! Jednom sam pokusala da pobegnem, al' su uhvatile vaspitacice...jbg. | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Vrtić Ned Sep 14, 2008 3:20 pm | |
| Moja sestra od tetek je jednom pobegla iz vrtića!!!!!!! | |
|
| |
Kaca-rockerka '93 cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 176 Godina : 31 Lokacija : U tvojim mislima.... Tvoje ime: : Katarina Grad: : Kragujevac Najbolji prijatelji: : Ana i Milos Brat/sestra: : Lazar Datum upisa : 17.10.2008
| Naslov: Re: Vrtić Pet Okt 24, 2008 12:58 am | |
| Meni je bilo super u vrticu.... Drustvo mi je bilo super... Pre desetak dana sam otisla do drugaricine skole i u njenom odeljenju je njih 8 iz mog vrtica. Kada sam ih videla odmah sam ih prepoznala.... Sada se druzimo i secamo dana kada smo bili u vrticu.... To se nikada ne zaboravlja... | |
|
| |
| Naslov: Re: Vrtić Pet Okt 24, 2008 12:19 pm | |
| Ja iz mog razreda nisam ni s akim išla u vrtić, ali iz prošlog razreda sam išla sa njima 7-8 | |
|
| |
Lika extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 588 Godina : 30 Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: Re: Vrtić Sub Okt 25, 2008 2:41 pm | |
| sa mnom u razred ide jedna fuxica koja je isla i u vrtic sa mnom bilo mi je extra tamo, jedino sam mrzela da spavam,i direktorka je svakog dana zvala moju mamu jer nisam htela da jedem,pa je tu bilo nekih konflikata,al su posle godinu dana shvatili da nema vajde on inacenja sa mnom,ja hranu u usta staviti necu. tamo sam bila 4 godine,super smo se svi druzili,zao mi je sto sam krenula u skolu,al sta da se radi... glavna zanimacija u vrticu je bila jurenje decaka sa karminima i sminkanje istih dok spavaju ahahahhaha kad se setim hahaha | |
|
| |
Rain m@n ~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Vrtić Ned Okt 26, 2008 4:17 am | |
| ma bolje pobegnes na vreme od vrtica sad u srednjoj sam sreo devojku skojom sam spavao u vrticu u istom krevetu looool, i sad se druzimo hahah | |
|
| |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Vrtić Sre Nov 12, 2008 9:58 am | |
| ja bas nemam neke lepe uspomene na vrtic,jer sam pre toga 5 godina zivela u Beogradu i kada sam dosla u novi vrtic u SM deca nisu htela da me prihvate,samo zato sto sam bila nova........................................................................................ | |
|
| |
| Naslov: Re: Vrtić Sre Nov 12, 2008 10:26 am | |
| jooj. ja sma promenila tri vrtica. Prvo sam isla oko 4 godine u maslacak, pa tri meseca u Matije Hudji pa onda predkolsku u Pcelicu Maju!!! Isla sam sa Teodorom! | |
|
| |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Vrtić Sre Nov 12, 2008 11:09 am | |
| jadna ti sa Teodorom.... | |
|
| |
× Karla × OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 131 Godina : 29 Tvoje ime: : Karla Grad: : Daruvar Brat/sestra: : Michael Datum upisa : 28.12.2008
| Naslov: Re: Vrtić Ned Dec 28, 2008 3:08 pm | |
| ja sam išla u grupu leptirići...bilo je super | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vrtić | |
| |
|
| |
| Vrtić | |
|