Welcome! uverite se zasto je ovaj forum jedan od najboljih! |
|
| CRTANJE! | |
| | Autor | Poruka |
---|
~Nena*und*Bill~ cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 181 Godina : 29 Lokacija : Na kraju sveta sa Billom Tvoje ime: : Nevena Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Jovana, Andja, Boka, Maki S. i N... Brat/sestra: : Nije bitno Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: CRTANJE! Sub Sep 13, 2008 12:02 pm | |
| Ja obozavam da crtam portrete, al imam jedno pitanjce. Znate li mozda kako se zovu specijalne olivke za crtanje prtreta i koliko kostaju? PLZ odgovorite. | |
| | | i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: CRTANJE! Sub Sep 13, 2008 12:04 pm | |
| Joj, ne znam kako se zovu!!! pogledaj na google tamo ima... ukucaš olovke za crtanje grafita... I ja obožavam da crtam, ali aj crtam modele... volela bih da budem modni kreator | |
| | | ~Nena*und*Bill~ cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 181 Godina : 29 Lokacija : Na kraju sveta sa Billom Tvoje ime: : Nevena Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Jovana, Andja, Boka, Maki S. i N... Brat/sestra: : Nije bitno Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: CRTANJE! Sub Sep 13, 2008 12:06 pm | |
| Super, to je bas lepo. TNX, sad cu da potrazim. | |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: CRTANJE! Sub Sep 13, 2008 12:11 pm | |
| hehe.. znam.,. Reci onda i d ali si našla hehe.. | |
| | | ~Nena*und*Bill~ cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
| Naslov: Re: CRTANJE! Sub Sep 13, 2008 12:13 pm | |
| Jeeeeeeee HVALA TI PUNO...nasla sam ono sto mi treba! TNX, TNX, TNX, TNX... | |
| Naslov: Re: CRTANJE! Sub Sep 13, 2008 12:24 pm | |
| M anem an ačemu... ja volim da pomažem.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: CRTANJE! | |
| |
| | | | CRTANJE! | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|