| Vožnja bajsa | |
|
+5Rain m@n ~ ~Jazmin~Casi un AngeL~ ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ ~Princess Dulce~ i!riba_do_yaya!i 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Vožnja bajsa Pet Avg 08, 2008 9:34 am | |
| | |
|
| |
~Princess Dulce~ ***m*o*d***
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
| Naslov: Re: Vožnja bajsa Pet Avg 08, 2008 9:39 am | |
| Ja imam fobiju od bicikle.Mozda mi ne verujete,ali istina je!Pitajte Andju i Boku! Bezim od nje na kilometar.Jednom sam pokusala da sednem,ali sam se tako prestravila.... Sa 5 godina sam razbila zube i nos na bajsu,a u 4.razredu me je drug udario!Od tad je bicikla moj najveci neprijatelj!!!! | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Vožnja bajsa Pet Avg 08, 2008 10:54 am | |
| Hehehe!!! To je tacno!!! Maki bezi od bajsa kao da je videla ne znam ni ja sta!!! Hehehehe!!! Ja znam da vozim bajs!!! Obozavam da vozim sa Bokom!!! Uvek nam je mnogo zabavno!!! Extra se provodimo!!! | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Vožnja bajsa Pet Avg 08, 2008 12:03 pm | |
| hehe, mene je u prvom razredu, dok sam šetala, ja prelazila žmureći ulicu jer je tamo bila neka mrtva mačka i udario me bicikl!!!! Pretrčavaa sam.... hehe... a jednom sam pala sa bajsa preko neke ograde... Sve me bolelo, a krv je išla brata... Nije ni ograda, nego neki zidić kao... s te strane je mali, visok oko5,10 cm, toliko je i širok... ali s druge strane je bogami jedno 50 cm, možda manje, i ja vozim, i sličajno se popela na taj zidić biciklom, izgubila kontrolu i srontala se.... i to sam pala na glavu... a bicikl nekako na mene... užasno... | |
|
| |
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Vožnja bajsa Pet Avg 08, 2008 3:19 pm | |
| Jaoooooooooooooo!!! Strasno!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Vožnja bajsa Sub Avg 09, 2008 6:05 am | |
| Naravnbo strašno, dobro ej ništa nisam slomila, sao sam ogrebla auto koji je stajao tu pored. N eznam kako. A mrzim krv i jao... kad sam videla. | |
|
| |
~Jazmin~Casi un AngeL~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 840 Godina : 29 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Struga Brat/sestra: : Sestra , sara Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Vožnja bajsa Sub Avg 09, 2008 6:16 am | |
| hehhehhehehehehhhhhehehehhe !!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Vožnja bajsa Sub Avg 09, 2008 6:26 am | |
| To nije smesno!!! Ovo je stvarno strasno!!! | |
|
| |
Rain m@n ~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Vožnja bajsa Sub Avg 09, 2008 8:06 am | |
| ja profi vozim bajk, ne udaram u ljude, zidove kola itd... padam ja,ali retko, i to samo kad pokusavam da skocim s bajka, da uradim neki trik s visine, itd.. lol,kad se setim razgovarao sam s devojokm, i isao na ivici trotoara, i nisam video rupu, onako se zaneo, i bum tras, ja se nakacio, iscepao sorc,lol, bilo je strava, svi se zivi smejali
p.s. mobilni je ostao citav.lhahahahah | |
|
| |
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
| Naslov: Re: Vožnja bajsa Sub Avg 09, 2008 8:09 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Vožnja bajsa Sub Avg 09, 2008 8:10 am | |
| zasto?? ti ces celog zivota imati fobiju od bicikla. ako zelis da pobedis strah, znaj da je jedini nacin da mu se suprotstavis. | |
|
| |
| Naslov: Re: Vožnja bajsa Sub Avg 09, 2008 8:13 am | |
| Ma nema sanse!I onako su mi roleri skroz cool,ne treba mi bicikla!Jednostavno ne mogu,ne smem cak ni da sednem na nju! | |
|
| |
| Naslov: Re: Vožnja bajsa Sub Avg 09, 2008 8:14 am | |
| tvoj problem. samo glupo je to. mozda ce ti bicikl nekada zatrebati... | |
|
| |
| Naslov: Re: Vožnja bajsa Sub Avg 09, 2008 8:15 am | |
| Ma vi mene ljudi ne razumete,niko me ne razume kad je to u pitanju!Cak ni sopstveni roditelji!!!!Uzas majke mi! Nece mi nikad zatrebati,jedino ako ne pozelim da ponovo slomim neki deo tela!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Vožnja bajsa Sub Avg 09, 2008 8:50 am | |
| hmmm....ne znam.... ja svašta izvodim na bajsu, hehe, i skačem na njemu, ustanem pa tako vozim, stavljam noge na ono sranje, sad mi stao mozak, volan, heheh svašta ja mogu i kad padnem... Onda kad sam pala, majke mi, mislila sam da ću umreti.... | |
|
| |
Loooda tinejdzerka! ***m*o*d***
Broj poruka : 397 Godina : 28 Datum upisa : 22.06.2008
| Naslov: Re: Vožnja bajsa Sub Avg 09, 2008 12:57 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vožnja bajsa Pon Avg 11, 2008 6:35 am | |
| koji bike imate? ja vozim sestrin bajs...
pacific alpina... | |
|
| |
Sanja extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 388 Godina : 31 Tvoje ime: : Sanja Najbolji prijatelji: : Kristina-Kika, Marina Brat/sestra: : brat, Sasa Datum upisa : 28.04.2008
| Naslov: Re: Vožnja bajsa Pon Avg 11, 2008 9:49 am | |
| meni su moj ukrali.. moji su mi kupili nov.. ali sad nesto od kad imam taj bajs ne volim bas mnogo da se vozim.. padala sam mnogo puta..(pogotovo kad sam bila manja..) ali kad sam se stvarno povredila imala sam 9 godina.. udarila sam glavom o neke betonske stepenice.. sad imam cvorugu na celu jer sam se tad plasila da idem kod doktora, a sad je vec gotovo.. gde god da idem, vecinom, idem bajsom.. | |
|
| |
***REBELDE CHICA*** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 120 Godina : 31 Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Vožnja bajsa Sub Avg 30, 2008 6:47 am | |
| | |
|
| |
Kaca-rockerka '93 cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 176 Godina : 31 Lokacija : U tvojim mislima.... Tvoje ime: : Katarina Grad: : Kragujevac Najbolji prijatelji: : Ana i Milos Brat/sestra: : Lazar Datum upisa : 17.10.2008
| Naslov: Re: Vožnja bajsa Pet Okt 24, 2008 1:34 am | |
| Jaiooooj obozavam da vozim bajs.... I na kraj sveta bih otisla sa njim... Meni se desilo da kad sam se vozila bajs jedan decko mi je namignuo i poslao poljubac i ja budala gledala u njega,i nisam videla kola i tako sam tresnula u kola,a bio neki audi i alarm se ukljucio i covek izasao,a ja u zemlju da propadnem.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vožnja bajsa | |
| |
|
| |
| Vožnja bajsa | |
|