|
| Gospodar prstenova! | |
|
+3RBD is the best!!! ~Jazmin~Casi un AngeL~ i!riba_do_yaya!i 7 posters | Autor | Poruka |
---|
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Gospodar prstenova! Sre Feb 20, 2008 3:13 am | |
| Owde pričajte o owom filmu! | |
| | | ~Jazmin~Casi un AngeL~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 840 Godina : 29 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Struga Brat/sestra: : Sestra , sara Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Gospodar prstenova! Pet Jul 18, 2008 6:32 am | |
| Sueperrr je film a u njega glumi mnogo sladak glumacc ORLANDO BLOOm ali ja njega ne volim kao Boku : | |
| | | RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Gospodar prstenova! Pet Jul 18, 2008 9:01 am | |
| hihihi, i meni se mnogo, mnogo, mnogo svidja film, ima odlicnih scena a i slatkih glumaca, kao npr. PRESLATKI Orlando Bloom, koga obozavam!! | |
| | | Sanja extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 388 Godina : 31 Tvoje ime: : Sanja Najbolji prijatelji: : Kristina-Kika, Marina Brat/sestra: : brat, Sasa Datum upisa : 28.04.2008
| Naslov: Re: Gospodar prstenova! Sub Jul 19, 2008 5:46 am | |
| ja ga nikad nisam gledala.. imam ga u kompu, ali.. nekako sta znam.. ne gleda mi se.. | |
| | | mALa_FriKusHa cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 156 Godina : 29 Lokacija : za kompom Job/hobbies : plivanje,muzika,crtanje... Humor : a sta bi ovde trebaa da napisem??? Tvoje ime: : necu da ti kazem celavi! Grad: : novi sad Najbolji prijatelji: : natalija,naca,nemanja.... Datum upisa : 24.06.2008
| Naslov: Re: Gospodar prstenova! Sre Jul 23, 2008 3:03 pm | |
| aaaaa obozavam!!!!! sva tri dela su extra.....ja najvise volim drugi, najbolje scene bitke, a najmanje magije i tako tih gluposti......ja i ne gotivim previse orlanda blooma, ali je super kao legolas, koji je inace moj naj omiljeni vilenjak od svih vilenjaka....steta sto nema krila....jbg..... | |
| | | ***REBELDE CHICA*** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 120 Godina : 31 Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Gospodar prstenova! Sub Avg 30, 2008 7:29 am | |
| extraa afilm...a orlando bloom je presladak | |
| | | Rain m@n ~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Gospodar prstenova! Pon Okt 06, 2008 7:40 am | |
| kako to da ja nisam usao u ovu temu da pisem hmm... lotr je moj omiljeni film... omiljeni lik je, def. gandalf, white magician ali ima puno njih koji mi se dopadaju, poput aragorna, boromira, foromira, vilenjakinje eli, gandalf, glavni orc, legolas, kralj rohana, njegova kci, frodo, njegova druzina, itd... film je extra... znaci puno filmova sam gledao, ali mi je ovaj omiljeni? sta mislite o gandalfu??? | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Gospodar prstenova! | |
| |
| | | | Gospodar prstenova! | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |