mALa_FriKusHa cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 156 Godina : 29 Lokacija : za kompom Job/hobbies : plivanje,muzika,crtanje... Humor : a sta bi ovde trebaa da napisem??? Tvoje ime: : necu da ti kazem celavi! Grad: : novi sad Najbolji prijatelji: : natalija,naca,nemanja.... Datum upisa : 24.06.2008
| Naslov: vas naj omiljeni film? Sre Jul 23, 2008 3:14 pm | |
| naslov sve kaze.....pa, da vidim.....
meni je svake nedelje drugi.....trenutno mi je omiljeni letters from iwo jimma (valjda se tako pise...) genijalan film.....gledala sam pre neki dan (po sto pedeseti put...) i kao da prvi put gledam....... | |
|
Rain m@n ~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: vas naj omiljeni film? Uto Okt 07, 2008 8:30 am | |
| lotr- lord of the rings... on the beach north coast general dother american ninja last samurai top gun ima jos dosta, kasnije cu nabrojati | |
|
× Karla × OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 131 Godina : 29 Tvoje ime: : Karla Grad: : Daruvar Brat/sestra: : Michael Datum upisa : 28.12.2008
| Naslov: Re: vas naj omiljeni film? Ned Dec 28, 2008 3:35 pm | |
| sam u kući mi je super...ima ih više koji su mi super al se ne mogu sjetit | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: vas naj omiljeni film? | |
| |
|