| Naruto | |
|
+6~Princess Dulce~ ~Jazmin~Casi un AngeL~ mALa_FriKusHa (=...MicA...=) ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ i!riba_do_yaya!i 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Naruto Ned Jul 13, 2008 5:43 am | |
| D ali gledate? Meni je užasno glupo, fuy, ne wolim japanske crtaće heheh... | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Naruto Uto Jul 15, 2008 12:22 pm | |
| | |
|
| |
(=...MicA...=) cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 162 Godina : 28 Lokacija : Tu...negde! Tvoje ime: : Milica Grad: : Pancevo Najbolji prijatelji: : Sandra(Sanny) i Jovana(Joka),Dusan,Vule... Brat/sestra: : nemam Datum upisa : 08.06.2008
| |
| |
mALa_FriKusHa cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 156 Godina : 29 Lokacija : za kompom Job/hobbies : plivanje,muzika,crtanje... Humor : a sta bi ovde trebaa da napisem??? Tvoje ime: : necu da ti kazem celavi! Grad: : novi sad Najbolji prijatelji: : natalija,naca,nemanja.... Datum upisa : 24.06.2008
| Naslov: Re: Naruto Pet Jul 25, 2008 3:44 pm | |
| ne gledam (iskreno, ne znam ni sta je to......). inace volim japanske crtace.....ustvari ne bas crtace(uglavnom nemaju neku znacajnu poentu, samo neko krljanje), vec mi se svidja kako je nacrtno(te slatke sjajne oci i opicene frizure....) | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Naruto Sub Jul 26, 2008 5:57 am | |
| ja ne volim crtaće, zato što uvek nešto nemoguće, kao, neko padne, a noge mu ostanu gore (to sam negdwjednom pogledala)... mislim stvarno, ali volim one kao sličice japanske, imam ih puno u kompu hehe | |
|
| |
~Jazmin~Casi un AngeL~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 840 Godina : 29 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Struga Brat/sestra: : Sestra , sara Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Naruto Ned Jul 27, 2008 12:10 pm | |
| | |
|
| |
~Princess Dulce~ ***m*o*d***
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
| Naslov: Re: Naruto Ned Jul 27, 2008 3:20 pm | |
| Ja videla reklamu,ali nisam gledala,na prvi pogled sam hvatila da je glupo!!! A crtani koji ja najvise mrzim je ubedljivo onaj koji je nekad pocinjao pre Buntovnika,mislim da se zove She ra,UZASNO JE GLOOOP!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto Uto Avg 05, 2008 1:07 pm | |
| Jao, ja sam jednom gledala to Šira i znači odvratnoi glupo... a najviše mrzim NODIJAAAAAA!!!! | |
|
| |
~Jazmin~Casi un AngeL~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 840 Godina : 29 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Struga Brat/sestra: : Sestra , sara Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Naruto Čet Avg 14, 2008 1:52 pm | |
| | |
|
| |
Rain m@n ~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Naruto Čet Okt 09, 2008 8:29 am | |
| ja cuo i gledao... nije los, za malu decu | |
|
| |
Lika extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 588 Godina : 30 Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: Re: Naruto Sub Okt 11, 2008 2:56 am | |
| moj brat, '91 godiste zaludjenik za japanski GLEDA TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO | |
|
| |
Rain m@n ~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Naruto Ned Okt 26, 2008 4:19 am | |
| hah, extra crtac, ali mi je postao mnogo smoran..inace mi je bio extra stvarno | |
|
| |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Naruto Sub Dec 20, 2008 7:20 am | |
| meni je glup. nije ni za decu ni za starije. msm strariji ne gledaju crtace, a bas da deca treba da gledaju kako se oni tamo kolju medjusobno...... msm............. | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto Sub Dec 20, 2008 7:54 am | |
| hehe.. pa da.. | |
|
| |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Naruto Sub Dec 20, 2008 8:50 am | |
| zar nisam u pravuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...................... | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Naruto Sub Dec 20, 2008 8:57 am | |
| Iskreno ne znam dal je glup kad ga nikad nisam ni gledala!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto Sub Dec 20, 2008 9:09 am | |
| Vido, nisi u pravu.. | |
|
| |
× Karla × OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 131 Godina : 29 Tvoje ime: : Karla Grad: : Daruvar Brat/sestra: : Michael Datum upisa : 28.12.2008
| Naslov: Re: Naruto Ned Dec 28, 2008 3:35 pm | |
| - ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ ::
- Nikad nisam gledala!!!
ne znam ni kaj je to! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Naruto | |
| |
|
| |
| Naruto | |