| Solarijum,airbrush i samopotamnjivanje | |
|
+4i!riba_do_yaya!i RBD is the best!!! ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ jeca 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
jeca cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 168 Godina : 33 Tvoje ime: : Jelena Datum upisa : 30.06.2008
| Naslov: Solarijum,airbrush i samopotamnjivanje Sre Jul 02, 2008 5:18 am | |
| Da li posecujete solarijum,koristite kremice?...vasa iskustva | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Solarijum,airbrush i samopotamnjivanje Sre Jul 02, 2008 7:17 am | |
| Ja nigde ne idem i nista ne koristim zato sto vec imam crn ten!!! | |
|
| |
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Solarijum,airbrush i samopotamnjivanje Sre Jul 02, 2008 8:43 am | |
| Ni ja nigde ne idem, a imam beo ten!!! | |
|
| |
| |
| |
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Solarijum,airbrush i samopotamnjivanje Sre Jul 02, 2008 9:10 am | |
| Meni se ne svidja sto imam crn ten!!! Ti toliko cesto ides? Pa sta ako imas beo ten!!! Za mene to uopste nije strasno!!! | |
|
| |
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Solarijum,airbrush i samopotamnjivanje Sre Jul 02, 2008 9:14 am | |
| Ja ponekad pozelim da imam crn ten!!! Ozbiljno!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Solarijum,airbrush i samopotamnjivanje Sre Jul 02, 2008 9:16 am | |
| Ma sta vam je sa tim crnim tenom? Ja bih volela da imam beo ten!!! A sto bi ti Boko volela da imas crn ten? | |
|
| |
| Naslov: Re: Solarijum,airbrush i samopotamnjivanje Sre Jul 02, 2008 9:17 am | |
| Pa zato sto minje ten skroz beo, ko sirac sam!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Solarijum,airbrush i samopotamnjivanje Sre Jul 02, 2008 9:19 am | |
| Pa sta? Sta fali belom tenu? | |
|
| |
| Naslov: Re: Solarijum,airbrush i samopotamnjivanje Sre Jul 02, 2008 9:21 am | |
| Ma nista samo kazem da ponekad pozelim da imam crn ten!!! A sto se tebio ne svidhja sto imas crn ten??? | |
|
| |
| Naslov: Re: Solarijum,airbrush i samopotamnjivanje Sre Jul 02, 2008 9:22 am | |
| Pa zato!!! Ne znam ni ja!!! Lepse je imati beo ten nego crn!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Solarijum,airbrush i samopotamnjivanje Sre Jul 02, 2008 12:04 pm | |
| Nije nimalo strasno,sa obzirom da imam ortakinje koje idu na svaka 2 dana... taman ten izgleda prirodnije i zdravije..makar po meni... | |
|
| |
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Solarijum,airbrush i samopotamnjivanje Ned Jul 27, 2008 7:57 am | |
| Ja sam pre imnala jako taman ten, sad mi se prosvetlio, zbledela sam, sigurno ću da se raspadnem... lol... neg, ne idem u solarijum, zbog raka kože... Meni se ne sviđa beo ten, zato što tako se izgleda deblje... ja bi volela da imam baš taman ten, mislim, ne crnkinja, nego, razumete me? | |
|
| |
| Naslov: Re: Solarijum,airbrush i samopotamnjivanje Ned Jul 27, 2008 8:35 am | |
| naravno...ja sam ionako mrsava i jos crna..mada znas kako ni od solarijuma ni od krema ne moze da se dobije prirodan ten..uvek bude nesto braon-narandzasto-kao latinoamerikanke..ali svejedno jako lepo izgleda.. koristim sprej l'orealov i ono..lepo izgleda prva 3 dana,posle se spere | |
|
| |
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Solarijum,airbrush i samopotamnjivanje Ned Jul 27, 2008 9:23 am | |
| a koliko košty a taj sprej? | |
|
| |
***REBELDE CHICA*** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 120 Godina : 31 Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Solarijum,airbrush i samopotamnjivanje Sub Avg 30, 2008 6:34 am | |
| ja volim svoj ten...nije beo a nije toliko crn...negde na sredini i to mi je jako svidja | |
|
| |
~Jazmin~Casi un AngeL~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 840 Godina : 29 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Struga Brat/sestra: : Sestra , sara Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Solarijum,airbrush i samopotamnjivanje Sub Avg 30, 2008 8:12 am | |
| Andjo i ja imamslican ten !!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Solarijum,airbrush i samopotamnjivanje Uto Sep 02, 2008 4:26 am | |
| - i!riba_do_yaya!i ::
- a koliko košty a taj sprej?
oko 600 din..mada ima jedan sprej kosta oko 4 000 - 200 ml..namazes jednom i kao da si bila 3 nedelje na kubi..cudesno | |
|
| |
Kaca-rockerka '93 cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 176 Godina : 31 Lokacija : U tvojim mislima.... Tvoje ime: : Katarina Grad: : Kragujevac Najbolji prijatelji: : Ana i Milos Brat/sestra: : Lazar Datum upisa : 17.10.2008
| Naslov: Re: Solarijum,airbrush i samopotamnjivanje Pet Okt 24, 2008 1:09 am | |
| Ja ne idem tamo...jer koliko vremena provodim u vodi pocrnim odmah.... A i ovako imam taman pigment..... | |
|
| |
~Brana~ welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 14 Godina : 34 Lokacija : ♥ Becej ♥ Tvoje ime: : Branislava Datum upisa : 03.07.2009
| Naslov: Re: Solarijum,airbrush i samopotamnjivanje Pet Jul 03, 2009 2:42 pm | |
| Kreme za samopotamnjivanje su sranje...Ostavljaju fleke po celom telu... Sprejevi mi se takodje ne svidjaju a solarijum je extra... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Solarijum,airbrush i samopotamnjivanje | |
| |
|
| |
| Solarijum,airbrush i samopotamnjivanje | |
|