| Farba za kos.u | |
|
+6mALa_FriKusHa Tixxxy_bitchy_princess Dulce_Teodora ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ Sanja i!riba_do_yaya!i 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Farba za kos.u Sre Jun 18, 2008 8:49 am | |
| Da li je neko od vas farbao kosu? Ja razmišljam za koju godinu u plavo... pre mi nije dolazilo u obzir a sad oću... naravno, prvo ću d auzmem onu farbu što se skine posle prvog pranja! Tu farbu ću......... Kažu mi da bi mi lepo stajala, ona baš bela plava! Imam tamniju plavu, skoro smeđu... | |
|
| |
Sanja extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 388 Godina : 31 Tvoje ime: : Sanja Najbolji prijatelji: : Kristina-Kika, Marina Brat/sestra: : brat, Sasa Datum upisa : 28.04.2008
| Naslov: Re: Farba za kos.u Sre Jun 18, 2008 9:08 am | |
| ja sam izvlacila pramenove plave.. ja imam braon oci i otkud znam.. kad bi se ofarbala u plavo.. a ne bi mi bas nesto stajala.. vise neka tamnija boja | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Farba za kos.u Sre Jun 18, 2008 9:56 am | |
| meni svetlija... imam plavo zelene oči... | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Farba za kos.u Sre Jun 18, 2008 10:53 am | |
| Ja sam izvlacila pramenove u crveno!!! Sad u nedelju opet izvlacim!!! Prvi put sam kod frizera izvlacila tako da ne znam koja je bila farba samo znam da je bila odlicna!!! Sad treba da kupim pa cu vam reci koja je!!! | |
|
| |
Dulce_Teodora ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 375 Godina : 29 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: Farba za kos.u Čet Jun 19, 2008 6:41 am | |
| ja sam izvlacila crvene pramenove, a za koju godinu mislim i da cu se ofarbati u crveno, jer mi jako lepo ide uz ten i sve...a naravno i karakter...mislim da ove godine necu da izvlacim pramenove opet, vec su mi izrasli, a sada pustam kosu i hocu da bude sto zdravija, ne bih da je opterecujem time... | |
|
| |
| Naslov: Re: Farba za kos.u Čet Jun 19, 2008 6:50 am | |
| Ja mislim, uzmi garnier.... ne znam d ali sma u pravu, al baš ej dobar, moja starija sestra je ofarbala u crno, baš ej dobro! | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Farba za kos.u Čet Jun 19, 2008 6:54 am | |
| Vazi!!! Kad izvucem javicu vam dal' je dobra!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Farba za kos.u Čet Jun 19, 2008 6:59 am | |
| | |
|
| |
Sanja extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 388 Godina : 31 Tvoje ime: : Sanja Najbolji prijatelji: : Kristina-Kika, Marina Brat/sestra: : brat, Sasa Datum upisa : 28.04.2008
| Naslov: Re: Farba za kos.u Pet Jun 20, 2008 4:56 am | |
| ja sam mislila neke plavo crvene.. sta znam.. videcu kad odem kod frizera sta ce da mi kaze, kako bi mi dobro stajalo.. | |
|
| |
Tixxxy_bitchy_princess cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 182 Godina : 30 Datum upisa : 22.07.2008
| Naslov: Re: Farba za kos.u Sre Jul 23, 2008 4:01 pm | |
| Ja sam izwlachila plawe pramenowe ali to se wise ne widi tako da cu sad crwene pramenowe a onda hocu da se ofarbam u plawo.. | |
|
| |
mALa_FriKusHa cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 156 Godina : 29 Lokacija : za kompom Job/hobbies : plivanje,muzika,crtanje... Humor : a sta bi ovde trebaa da napisem??? Tvoje ime: : necu da ti kazem celavi! Grad: : novi sad Najbolji prijatelji: : natalija,naca,nemanja.... Datum upisa : 24.06.2008
| Naslov: Re: Farba za kos.u Sub Jul 26, 2008 5:48 am | |
| ne farbam se, a nisam ni pramenove izvlacila..... | |
|
| |
Tixxxy_bitchy_princess cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 182 Godina : 30 Datum upisa : 22.07.2008
| Naslov: Re: Farba za kos.u Sub Jul 26, 2008 2:04 pm | |
| Sad sam izwlachila tamnije,swetlije crwene pramenowe i par plawih pramenowa.. | |
|
| |
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Farba za kos.u Ned Jul 27, 2008 4:51 am | |
| | |
|
| |
***REBELDE CHICA*** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 120 Godina : 31 Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Farba za kos.u Sub Avg 30, 2008 6:36 am | |
| imala sam crvena krajeve...ali sad ih vise nemam...neznam da li cu se farbati jer mi se svidj moja boja koje | |
|
| |
× Karla × OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 131 Godina : 29 Tvoje ime: : Karla Grad: : Daruvar Brat/sestra: : Michael Datum upisa : 28.12.2008
| Naslov: Re: Farba za kos.u Ned Dec 28, 2008 3:06 pm | |
| ja se nikad nisam farbala...zadovoljna sam bojom kose.. | |
|
| |
MIA15 OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 130 Godina : 28 Lokacija : MEXICO Job/hobbies : pevanje Humor : x@x@x@... Datum upisa : 20.02.2008
| Naslov: Re: Farba za kos.u Pet Apr 10, 2009 12:39 pm | |
| - i!riba_do_yaya!i ::
- meni svetlija... imam plavo zelene oči...
ja zeleno-sive,ja sam izvalcila pramene,ii to sa nekom farbom,nije mi izbledela nimalo,i to ima ohoho 3godine odkad sam izvlacila pramenove... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Farba za kos.u | |
| |
|
| |
| Farba za kos.u | |
|