| Ples | |
|
+7Sanja ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ RBD is the best!!! **Dul** Miss Independent i!riba_do_yaya!i ~Fergalicious~ 11 posters |
Autor | Poruka |
---|
~Fergalicious~ OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 131 Godina : 30 Lokacija : Swugdje gdje je Rafa Tvoje ime: : Bojana Grad: : Baru Najbolji prijatelji: : Nancy, Weljo, Tixy... Brat/sestra: : Miljan [chitaj smor] Datum upisa : 25.05.2008
| Naslov: Ples Pet Maj 30, 2008 8:42 am | |
| Da li se neko bavi plesom??? Ja ples obozavam, vec 6 godina se bavim plesom.... A vec 2,3 godine plesem hip-hop vise nego sve ostalo... Obozavam ples... I skoro stalno plesem... Ne znam sta bih da nisam pocela da plesem prije 6 godina.... | |
|
| |
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Ples Pet Maj 30, 2008 9:13 am | |
| super je, ali zavisi.. ne volim folklor, balet. A extra mi je neka vrsta samo en zunam kak se zove. i hip-hop je super | |
|
| |
~Fergalicious~ OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 131 Godina : 30 Lokacija : Swugdje gdje je Rafa Tvoje ime: : Bojana Grad: : Baru Najbolji prijatelji: : Nancy, Weljo, Tixy... Brat/sestra: : Miljan [chitaj smor] Datum upisa : 25.05.2008
| Naslov: Re: Ples Sub Maj 31, 2008 4:32 am | |
| ni ja ne volim folklor i balet, ali mi se svidja jazz-balet to mi je OK... A hip-hop, bez njeaga ne bih mogla da zivim | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Ples Sub Maj 31, 2008 9:19 am | |
| a kako je jezz-balet..... moja sestra ide na ples, plešu jezz balet................ mislim d aje to, znam da is e sviđa | |
|
| |
Miss Independent OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 75 Godina : 32 Lokacija : dark side of my mind Humor : wtf Tvoje ime: : Tijana Grad: : Panchevo Datum upisa : 30.05.2008
| Naslov: Re: Ples Ned Jun 01, 2008 4:07 am | |
| bavila sam se plesom ranije..2 godine..igrali smo na tv-u,nekim glupim emisijama,meni se smuchilo i napustila sam.. xD | |
|
| |
**Dul** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 137 Godina : 28 Tvoje ime: : Teodora Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : svi su mi naj Brat/sestra: : Sandra,Isidora,Vlada, David Datum upisa : 12.05.2008
| Naslov: Re: Ples Ned Jun 01, 2008 5:25 am | |
| hip hop,treniram 3x nedeljno | |
|
| |
| Naslov: Re: Ples Ned Jun 01, 2008 5:50 am | |
| Ja imam treninge 2X nedeljno, Ali od sutra cemo imati svaki dan treninge jer idemo u njemacku na svjetsko prvenstvo... **Dul** u kom klubu treniras??? ~looda_do_mooda~ ne znam kako da ti objasnim... Malo je brza muzika i uvijaju se dosta, prave spage itd... Slican je baletu ali je muzika brza i ima neke korake ovako da kazem normaklne | |
|
| |
**Dul** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 137 Godina : 28 Tvoje ime: : Teodora Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : svi su mi naj Brat/sestra: : Sandra,Isidora,Vlada, David Datum upisa : 12.05.2008
| Naslov: Re: Ples Ned Jun 01, 2008 6:37 am | |
| u la luna mislim ne onaj pravi la luna nego samo nam je takav naziv!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ples Ned Jun 01, 2008 7:08 am | |
| JESTE SVIĐA MI SE JEZZ BALET... TO JE! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ples Pon Jun 02, 2008 7:54 am | |
| la luna.... Taj klub ima i u Jagodinu... Znam, jer nam je dolazio ovaj lik, Brane, iz Jagodine da nam drzi hip-hop seminar i sad sa njima iz jagodine idemo u Njemacku na svjetsko.... | |
|
| |
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Ples Uto Jun 03, 2008 5:47 am | |
| Ja sam isla na ples, pa mozda 1god, pa sam prestala i necu vise da se vracam!!! Prestala sam iz nekoliko razloga: 1.Nastavnica nam je bila odvratna 2.Uvek su se samo ove mladje isticale i bile u prvim redovima 3.To sto su deca 1. i 2. razreda bila sa nama u grupi, a em sto su mnogo duze trenirala ples od nas starijih, em sto je poprilicna razlika u godinama!!! 4.Takmicenja su uvek bila namestena 5. 6. 7. .........................................IMA JOS PUNO RAZLOGA!!!MRZI ME DA IH SVE PISEM!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ples Uto Jun 03, 2008 7:29 am | |
| kod mene je sve suprotno ama bas sve!!!xw xecxe ex | |
|
| |
| Naslov: Re: Ples Uto Jun 03, 2008 11:22 am | |
| meni je na plesu banja Nastavnica nam je xttra, u toku koreografije skoro svi stojimo u prvom redu, mijenjamo se, kod nas imaju 3 grupe, Mladja, Srednja[moja grupa] i Starija, tako da su u mojoj grupi sve cure koje su 7,8 razred.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ples Uto Jun 03, 2008 12:04 pm | |
| Moja sestra od tetke, ta mala, ide 5. razred, kod nje, isto tako: mlađa, srednja, starija.. mlađi su ovio 1-4 razred, srednji 5-8 i stariji ovi srednja škola.... a ima i još neka grupa al ne znam šta je to, oni isto 5-8 ali što mnogo bolje i duže treniraju od ovih ostalih što sui 5-8. | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Ples Uto Jun 03, 2008 1:06 pm | |
| - RBD is the best!!! ::
- Ja sam isla na ples, pa mozda 1god, pa sam prestala i necu vise da se vracam!!! Prestala sam iz nekoliko razloga:
1.Nastavnica nam je bila odvratna 2.Uvek su se samo ove mladje isticale i bile u prvim redovima 3.To sto su deca 1. i 2. razreda bila sa nama u grupi, a em sto su mnogo duze trenirala ples od nas starijih, em sto je poprilicna razlika u godinama!!! 4.Takmicenja su uvek bila namestena 5. 6. 7. .........................................IMA JOS PUNO RAZLOGA!!!MRZI ME DA IH SVE PISEM!!!!! | |
|
| |
Sanja extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 388 Godina : 31 Tvoje ime: : Sanja Najbolji prijatelji: : Kristina-Kika, Marina Brat/sestra: : brat, Sasa Datum upisa : 28.04.2008
| Naslov: Re: Ples Ned Jun 15, 2008 9:11 am | |
| a sam iskla na casove plesa u trecem razredu.. znam da je bila grupa za one iz zabavista, od 1. do 4. i 5. do 8. razreda itd.. ali kad smo krenuli u cetvrti, presetala sam.. Ali zato volim da djuskam i mogu stalno da djuskam.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ples Ned Jun 15, 2008 10:35 am | |
| | |
|
| |
***REBELDE CHICA*** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 120 Godina : 31 Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Ples Sub Avg 30, 2008 6:48 am | |
| to je moj najveci hobi!!!idem na moderan ples vec 6 godina a znam i hip hop pokrete | |
|
| |
~~A*n*n*Y B*e*b*E~~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 262 Godina : 30 Lokacija : Mexico Datum upisa : 20.02.2008
| Naslov: Re: Ples Čet Nov 20, 2008 12:56 pm | |
| Ja idem na ples,ali ja idem 2-3 meseca!! Xa,xa,xa! | |
|
| |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Ples Čet Nov 20, 2008 1:02 pm | |
| pa i to je nesto. ja se ne bavim plesom,ali cesto ucimo neke plesove na glumi,koji su nam potrebni za pretstavu npr. sad smo ucili rumbu, twist, rock'n'roll ,.... | |
|
| |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Ples Pet Dec 19, 2008 10:24 am | |
| a xocu da krenem na prave casove. XD samo nzm gde ima osim kod olene | |
|
| |
| Naslov: Re: Ples Pet Dec 19, 2008 1:27 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ples Pet Dec 19, 2008 1:36 pm | |
| nema sanse!!! Svi kazu da ke kucka!!! | |
|
| |
× Karla × OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 131 Godina : 29 Tvoje ime: : Karla Grad: : Daruvar Brat/sestra: : Michael Datum upisa : 28.12.2008
| Naslov: Re: Ples Ned Dec 28, 2008 2:57 pm | |
| ja se bavim plesom...mi plešemo svašta,ma nekad i totalne gluposti... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ples | |
| |
|
| |
| Ples | |
|