|
| Bar | |
|
+4**Dul** i!riba_do_yaya!i ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ ~Fergalicious~ 8 posters | Autor | Poruka |
---|
~Fergalicious~ OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 131 Godina : 30 Lokacija : Swugdje gdje je Rafa Tvoje ime: : Bojana Grad: : Baru Najbolji prijatelji: : Nancy, Weljo, Tixy... Brat/sestra: : Miljan [chitaj smor] Datum upisa : 25.05.2008
| Naslov: Bar Pon Maj 26, 2008 3:09 am | |
| Meni je owaj grad jako lijep... Obozhawam shto zhiwim u njemu... Ima more, a sa druge strane ima planine... Samo sada ga ''renowiraju'' i onda je cijeli iskopan... Owo je stari grad - NAsha chuwena robna kucja xD - Pogled iz helikoptera - Evo nesto za Wikipedie Barsko kopneno područje ima površinu od 506 km2. Najviša tačka opštine je planina Rumija na nadmorskoj visini od 1596 metara. Bar ima prosječno 270 sunčanih dana godišnje i spada među najsunčanija mjesta južne Evrope. Klimu karakterišu duga i topla ljeta, a srednja godišnja temperatura iznosi 15,5°C, u julu 23°C, a januaru 10°C. Istorija Stari dio grada, Stari Bar, pominje se u dokumentima koji potiču iz 10. vijeka. I pored mnogih zemljotresa i ratova, sačuvani su ostaci zidina i tvrđava sa kojij je predivan pogled na cijeli grad i okolinu. Na samom ulasku u grad nalazi se drvo masline staro između 2.000 i 2.500 godina. Ovo je najstarija maslina na svijetu i još uvijek daje plodove. Turizam Obalom, zapadno od Bara, nailazi se Sutomore, smješteno uz predivnu pješčanu plažu pored koje su nanizani brojni hoteli, odmarališta i kuće. Dalje put vodi kroz pitoma primorska mjesta Buljaricu, Čanj i mnoga druga, uz obilje sunca i netaknutu prirodu. Ovaj dio obale završava se ljupkim gradićem Petrovcem koji sve više postaje turistički centar sa kvalitetnom ponudom i turističkom uslugom. | |
| | | ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Bar Pon Maj 26, 2008 1:05 pm | |
| Ja sam bila u Baru!!! Bas je lepo!!! Nisam znala da ti tamo zivis? | |
| | | ~Fergalicious~ OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 131 Godina : 30 Lokacija : Swugdje gdje je Rafa Tvoje ime: : Bojana Grad: : Baru Najbolji prijatelji: : Nancy, Weljo, Tixy... Brat/sestra: : Miljan [chitaj smor] Datum upisa : 25.05.2008
| Naslov: Re: Bar Uto Maj 27, 2008 2:52 am | |
| Meni je on najljepsi grad na primorju, dobro i kotor je, ali u kotoru dosta smrdi zbog brodowa xD
KAd si bila? Pa sad znas xD | |
| | | ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Bar Uto Maj 27, 2008 3:50 am | |
| Bila sam na moru,predprosle godine!!! | |
| | | i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Bar Uto Maj 27, 2008 1:07 pm | |
| Ja nisam! Ja sam bila na Sutomoru mislim... | |
| | | ~Fergalicious~ OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
| Naslov: Re: Bar Uto Maj 27, 2008 4:34 pm | |
| Pa to ti je odma tu xD 10ak minuta od grada xD | |
| | | **Dul** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 137 Godina : 28 Tvoje ime: : Teodora Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : svi su mi naj Brat/sestra: : Sandra,Isidora,Vlada, David Datum upisa : 12.05.2008
| Naslov: Re: Bar Sre Maj 28, 2008 6:39 am | |
| ja sam bila u baru sa kosarkaskim klubom i soooooper je!!!! | |
| | | i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Bar Sre Maj 28, 2008 1:04 pm | |
| he he onda ko da sam bila! hehehe | |
| Naslov: Re: Bar Sre Maj 28, 2008 4:41 pm | |
| Pa da, sutomore ti je na neki nachin predgradje.... | |
| | | princeton girl 96 extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 384 Godina : 30 Lokacija : ~*SoMeWhErE fAr AwAy*~ Job/hobbies : Tenis ,Woznja Rolera Humor : He,He,He,hE,He,hE..,.. Grad: : Kragujewac Najbolji prijatelji: : Kristina,Wisnja,Vesna,Maja,Milica,Aleksandra,Jovana,Danka,Marta,Nina,Jelena,.....i mnogo njih!!!!!! Brat/sestra: : Steta ali nemam
Datum upisa : 27.06.2008
| Naslov: Re: Bar Sre Jul 16, 2008 4:28 am | |
| Nije los kao grad,svida mi se... | |
| | | Sanja extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 388 Godina : 31 Tvoje ime: : Sanja Najbolji prijatelji: : Kristina-Kika, Marina Brat/sestra: : brat, Sasa Datum upisa : 28.04.2008
| Naslov: Re: Bar Sre Jul 16, 2008 7:04 am | |
| | |
| | | ~Jazmin~Casi un AngeL~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 840 Godina : 29 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Struga Brat/sestra: : Sestra , sara Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Bar Sub Jul 19, 2008 11:34 am | |
| Ja nisam bila tamo ali mislim da je bolje than OK !! | |
| | | Rain m@n ~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Bar Ned Avg 31, 2008 6:59 am | |
| ja sam obisao crnogorsko primorje... sva tri puta koliko sam bio u cg ja sam bio u petrovcu... to je po meni najelitnije mesto u crnoj gori...budva je nula za petrovac... sto se tice bara, nije los grad, poznat je i po tome sto ima luku veliku... i naravno pruga bar-beograd...hehe... ali o tome koji je grad na obali crne gore najbolji, to mislim stvarno da ne pricamo... crnogorsko primorje nemoze da pridje npr. ohridu ili grckoj... hrvatsko primorje je najlepse !!!!!!! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Bar | |
| |
| | | | Bar | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |