| Tvoje društvo...... | |
|
+22***REBELDE CHICA*** Maky cool CyberSerbian Sasha MaWeNa ~COOL girl~ Tixxxy_bitchy_princess Srculence (=...MicA...=) mALa_FriKusHa Loooda tinejdzerka! Neonsunrise ~Fergalicious~ Sanja ~*Roberta*Mia*Lupita*~ MaRiZZa_94 ~Princess Dulce~ ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ ~~A*n*n*Y B*e*b*E~~ *Dulce 4ever* MIA15 i!riba_do_yaya!i 26 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Srculence OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 79 Godina : 28 Datum upisa : 16.07.2008
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Sre Jul 16, 2008 8:12 am | |
| svi su opicheni,puuuuuuuuuuuuunoooo........ | |
|
| |
Tixxxy_bitchy_princess cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 182 Godina : 30 Datum upisa : 22.07.2008
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Sre Jul 23, 2008 7:38 am | |
| Moje drustwo je extra ali nisu toliko ludi kao ja pa mi je nekad dosadno.. ali nadjem ja drugo drustwo.. | |
|
| |
~COOL girl~ sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 198 Godina : 29 Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja,Boka, Jeka i Sara Datum upisa : 13.04.2008
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Sre Jul 23, 2008 8:23 am | |
| - ~Princess Dulce~ ::
- ‚~Dulce Maria‚~ ::
- Iz odeljenja imam sest bas dobrih drugarica!!!!
Ima samo jedan decko koji je bar malo normalan!!! Ali se za testove uvek pomazemo!!! Tada smo super odeljenje samo dok su testovi!!! | |
|
| |
MaWeNa welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 19 Godina : 30 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Kragujewac Najbolji prijatelji: : mnoogo ih je. . . . Brat/sestra: : Dragan & Radosh Datum upisa : 23.06.2008
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Čet Jul 24, 2008 6:21 am | |
| Jao. . .u osnownoj sam imala eXtra drushtwo. . . ! Narawno, sa wetjinom tju nastawiti da se druzhim . . . .
When we are together, the world is our. . . ! ! ! DjiX, KaYa, Bokica, sWadja, Kiki-forever the best friends . . . . | |
|
| |
Sasha welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 33 Godina : 31 Tvoje ime: : Andjela Grad: : Kotor Datum upisa : 20.08.2008
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Čet Avg 21, 2008 4:34 am | |
| Moje drustvo je EXTRA. Totalno smo loode!!!
A . M . A. I . ~BFF~ | |
|
| |
CyberSerbian welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 32 Godina : 30 Lokacija : Pancevo City Job/hobbies : Ucenik/Racunari, net, filmovi i muzika Datum upisa : 22.08.2008
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Pet Avg 22, 2008 3:45 am | |
| Moje drustvo su narkomani, pijandure i budale... Hehe, salim se, dobri su! | |
|
| |
Maky cool welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 20 Godina : 30 Lokacija : SM Job/hobbies : SVAŠTA Humor : ho ho ho Tvoje ime: : Maja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Sanja i Milan Brat/sestra: : /// Datum upisa : 21.08.2008
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Pet Avg 22, 2008 5:24 am | |
| Moje drushtwo je bash sooper.... wolimo da se zezamo na swoj i tudj racun , a onda se swi slatko smejemo ... | |
|
| |
***REBELDE CHICA*** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 120 Godina : 31 Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Sub Avg 30, 2008 6:13 am | |
| ja obozavam moje drusto!!!extra su i pravi prijatelji | |
|
| |
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Čet Sep 18, 2008 10:04 am | |
| E ovako, sve moj drugarice. i drugovi =)
Biljana (Biki, Bixi, Bilja, Bikica)
Maja (Maki, Makica)
Ana (Anči)
Evica (Eki, Ekica, Evčica, Pink Up)
Marijana (Maja)
Dejan
Marko
Aleksandar (Aca)
Marko II
Nina (Ninči, Ninča)
Teodora (Tea,)
Maša
Dejana (Deksi)
Jovana (Breskva, ali ja je ne zovem tako)
Bojana
Nina II
Dragana (Gaga)
Vida
Minja
Jelena
Jovan
Marko III
Saša (Sale)
Aleksandra (Sandra)
Nataša (Naca)
i tako dalje. Eto malo mi s episalo. | |
|
| |
~Nena*und*Bill~ cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 181 Godina : 29 Lokacija : Na kraju sveta sa Billom Tvoje ime: : Nevena Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Jovana, Andja, Boka, Maki S. i N... Brat/sestra: : Nije bitno Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Čet Sep 18, 2008 10:17 am | |
| Ja imam jednu naj drugaricu-Jovana i 6 bas, bas dobrih drugerica, ali nemam ni jedng druga.
Poslednji izmenio ~Nena*und*Bill~ dana Sre Nov 12, 2008 11:05 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Čet Sep 18, 2008 10:30 am | |
| | |
|
| |
~Jazmin~Casi un AngeL~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 840 Godina : 29 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Struga Brat/sestra: : Sestra , sara Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Pet Sep 19, 2008 5:00 am | |
| Bolje da ne govorim !!! Ali ajde ipak Emilija - ona je moja BFF i mi je kao sestra !!!! Ona zna sve o mene ! ima smedju kosu i brown oce !! super je , mislim , sve naj naj Emilija - ona mi je sestra(ne rodjena) ali ipak mi je BFF !!!! Ona ima kafeavu kosu i kafeave oce !! A zaborvila sam da kazem da ona je nashi klovn u drushtvo !! xixi , looooda je !! pre loooda !!! Ivona - ona je predobra , moja BFF i drugarica koja me sledi do smrt !!Ima plavu kosu , vitkanu , mnogo i je lepa !! Viktorija - drugarica , nije mi kao BFF ali ipak !!! Ima plavu kosu i plave oce !! Sejhan - Ona je EXTRA FRIENDICA !!!!! Ne zna sve o mene ali EXTRA JE !! luda , nenormalna , kad smo ja i ona skupa , uvek radimo neshto , uvek se kidamo od smeha i radimo neke gluposte ..... Ima smenju duzu kosu i brown oce Darko - on je moj najdrug , zna sve o mene i je cool osoba !! Lud je.... Ima crnu kosu i kafeave oce Ovo je moje drushtvo ljudii..... Iz Struge naravno !!! A imam i dve tri drugarice iz Nishu koje su mi isto tako kao BFF i znaju skoro sve o mene !!!! Kao na primer Bojana ( RBD is the best!!!) Ona zna sve moje tajne i sve sve sve o mene !!!!Mnogo smo se zbilile za 10 dana ........ Jedva cekam opet da je vidim !!!!! :D Al da ne pocinjem...... Onda , Maki N , Andja ... i td !!! i to su svi ljudii !!!!!! | |
|
| |
Kaca-rockerka '93 cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 176 Godina : 31 Lokacija : U tvojim mislima.... Tvoje ime: : Katarina Grad: : Kragujevac Najbolji prijatelji: : Ana i Milos Brat/sestra: : Lazar Datum upisa : 17.10.2008
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Pet Okt 24, 2008 12:50 am | |
| Moje drustvo cine samo posebne osobe.... One u koje imam poverenja koje me nikada nisu izdale..... Ne moze svako da udje u moje drustvo.... | |
|
| |
~Nena*und*Bill~ cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 181 Godina : 29 Lokacija : Na kraju sveta sa Billom Tvoje ime: : Nevena Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Jovana, Andja, Boka, Maki S. i N... Brat/sestra: : Nije bitno Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Sre Nov 12, 2008 11:04 am | |
| - i!riba_do_yaya!i ::
- Sto???
Zato sto su svi decaci odvratni! Prosto ne znam ko je gori....MRZIM IH SVE!!!!!! | |
|
| |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Sre Nov 12, 2008 11:08 am | |
| i ja. mozda je jedan od 100 ok. | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Čet Nov 13, 2008 12:49 pm | |
| A ja znam i ko je jedan od tih sto. Onaj ko ima najlepše bubuljice na svetu...
Imam dva društva, hehe, razredno društvo i društvo za izlaske. | |
|
| |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Pet Nov 14, 2008 4:57 am | |
| moje drustvo je sa glume(90%) i iy razreda(malo%) | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Pet Nov 14, 2008 7:19 am | |
| hehe.. ja se u razredu družim sa tobom, Marijanom, Jelenom, Ninom, Bobom, Lazarevićem..... I tako dalje.... Todora mi ej bila ok, ali više nije. Zato što je svima ispričala na koga se ja ložim, i još je nagađala. | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Pet Nov 14, 2008 7:28 am | |
| znam. nas dve idemo zajedno na glumu,pa ne mogu nikad da je otkacim,a sve mislim promenice se. pre smo bile drugarice dok nije pocela da me ogovara,. sad se pravi da se samo "branila od MOG ogovaranja"... MALO SUTRA!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Pet Nov 14, 2008 7:31 am | |
| Znam. I onda je jednom ona mene pitala kao, "Koga si ti videla prvog kad si ušla u razred?" i ja sam rekla "Aleksu.".. I posle ono sve ok. I idemo jednom nas dve posle užine, a aleksa i Saša sede na podu u hodniku... To je bilo onda kada ste svio nagađali na koga se ja ložim. I ona kaže Aleksi, "Aleksa, Sanja se loži na tebe... Rekla je da je čim je ušla u razred videla prvo tebe tako lepog!" Tako nešto... | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Pet Nov 14, 2008 7:34 am | |
| bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Pet Nov 14, 2008 7:35 am | |
| I onda kad je ona rekla da ce da se slika za bilbord. Ja sam naravno znala sta je bibord, nego sam pitala "Kakav bilbord?" i ona odma u glas "Ljudi, znate da Sanja ne zna sta je bilbord!!!" | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Pet Nov 14, 2008 7:37 am | |
| kreten!!!!!!!!!!!!!! Cela Mitrovica je saznala da ce se slikati za bilbod mesec dana pre fotografisanja. A ko zna gde je sad tej bilbord...osim ako ga nece staviti 7dana pre "koncerta" | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Pet Nov 14, 2008 7:38 am | |
| Kakvog koncerta? A za šta je taj bilbord???? | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... Pet Nov 14, 2008 7:39 am | |
| ma za nei koncert koji oni prave tamo na tom njhihovom solo pevanju,a bilbord je za koncert | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tvoje društvo...... | |
| |
|
| |
| Tvoje društvo...... | |
|