| PISANJE DNEVNIKA!!! | |
|
+14~Jazmin~Casi un AngeL~ mALa_FriKusHa Rain m@n ~ Loooda tinejdzerka! ~!*PrInCeSs*!~ (=...MicA...=) Sanja Lika **Dul** *In~his~heart* ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ i!riba_do_yaya!i ~Princess Dulce~ RBD is the best!!! 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
~Princess Dulce~ ***m*o*d***
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Čet Jul 03, 2008 4:56 am | |
| JUPII!!!!Zavrsila sam svoj cetvrti dnevnik!!!I danas sam ga dala Andjeli da ga cita!Njoj se mnogo svidja,ne znam zasto...A meni se svidjaju zadnje recenice,mozda ih stavim ovde kad mi andjela vrati!!! | |
|
| |
Loooda tinejdzerka! ***m*o*d***
Broj poruka : 397 Godina : 28 Datum upisa : 22.06.2008
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Čet Jul 03, 2008 6:02 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Čet Jul 03, 2008 6:29 am | |
| Ok,kad mi vrati dnevnik Andjela!Ili cu da je pozovem da mi izdiktira preko fona!Postavicu!!!! | |
|
| |
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Čet Jul 03, 2008 10:36 am | |
| postavi Maki, super su ti!!!! | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Čet Jul 03, 2008 2:54 pm | |
| Maki ceo dnevnik ti je EXTRA!!! Kao prava knjiga!!! | |
|
| |
Loooda tinejdzerka! ***m*o*d***
Broj poruka : 397 Godina : 28 Datum upisa : 22.06.2008
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Pet Jul 04, 2008 1:38 am | |
| Jupiiii Maki postawlja dnewinik...Maki TZARITZA!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Ned Jul 06, 2008 3:46 pm | |
| xexe!necu bre da postavljam ceo dnevnik,samo neke zadnje recenice!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Ned Jul 06, 2008 3:55 pm | |
| Ok!!! Ajde postavi bar te zadnje recenice!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Pon Jul 07, 2008 4:05 am | |
| Ne,bolje ti postavi Andja!Meni je glupo!Ispasce da se hvalim!! | |
|
| |
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Pon Jul 07, 2008 4:41 am | |
| Maki nece tako da ispadne!!! Ne mogu ja!!! Postavi ti!!! | |
|
| |
Rain m@n ~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Pon Jul 07, 2008 7:01 am | |
| ne pada mi na pamet da pisem dnevnik... to je tako za malu decu, ja bih da uzivam u zivotu... | |
|
| |
mALa_FriKusHa cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 156 Godina : 29 Lokacija : za kompom Job/hobbies : plivanje,muzika,crtanje... Humor : a sta bi ovde trebaa da napisem??? Tvoje ime: : necu da ti kazem celavi! Grad: : novi sad Najbolji prijatelji: : natalija,naca,nemanja.... Datum upisa : 24.06.2008
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Pet Avg 08, 2008 4:29 am | |
| ne pisem dnevnik.......ajd da mi se desava nesto zanimljivo u zivotu, nesto sto bi neko kasnije hteo da cita (npr. da me posalju u svemir, da me kidnapuje al-kaida, da ubijem komsiju, da dilujem drogu deci u zabavistima........) ali ovako......koga bi zanimalo sto sam se ja posvadjala sa mamom, muvala nekog tipa, dobila topa iz biologije......nema smisla zapisivati takve gluposti..... | |
|
| |
~Jazmin~Casi un AngeL~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 840 Godina : 29 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Struga Brat/sestra: : Sestra , sara Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Pet Avg 08, 2008 4:57 am | |
| Ja ne pisem dnevnik !!! Mozda cu da pocnem ali za sada ne !!!!! Rain Man ili Neko (whatever) dnevnik mozda je za male dece ali svi pisu dnevnik i spored meni dnevnik je i za goleme i za male !!!!!!! | |
|
| |
***REBELDE CHICA*** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 120 Godina : 31 Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Sub Avg 30, 2008 6:49 am | |
| nisam taj tip devojke koja sedi u kuci i pise dnevnik...radije krecem u ,,akciju,, | |
|
| |
L!L0_!_$T!Ch_13 welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 40 Godina : 31 Lokacija : Apatin Tvoje ime: : Lejla Grad: : Apatin Najbolji prijatelji: : nema owde mesta za moje drugowe Brat/sestra: : radowan (brat inache) Datum upisa : 24.07.2008
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Sub Avg 30, 2008 7:39 am | |
| wetj 3 godine se piskara zadnji put sam pisala 1. maja... trebala bi pocheti ponowo | |
|
| |
Kaca-rockerka '93 cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 176 Godina : 31 Lokacija : U tvojim mislima.... Tvoje ime: : Katarina Grad: : Kragujevac Najbolji prijatelji: : Ana i Milos Brat/sestra: : Lazar Datum upisa : 17.10.2008
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Pet Okt 24, 2008 1:16 am | |
| Ma ne mogu da ga pisem.... Pocnem i onda ga i ne pisem....ma bra nisam luda..... | |
|
| |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Pet Nov 07, 2008 3:39 am | |
| | |
|
| |
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Pet Nov 07, 2008 10:25 am | |
| hehee... Ni ja nikad ne napišem mnogo, nego kjad mi se desi nešto baš baš dobro... Nego, dobra ti je ta ideja o svarsenom decku... | |
|
| |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Pet Nov 07, 2008 10:59 am | |
| znam. cesto mi neke luuude ideje padaju na pamet xexexexe...... | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Pet Nov 07, 2008 11:00 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Pet Nov 07, 2008 11:03 am | |
| pa znam... samo sto jos ne znam odakle da pocnem... nego, koji je twoj tip momaka i sta bi ukratko napisala....................? | |
|
| |
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Pet Nov 07, 2008 11:04 am | |
| pa mora da ima plavu kosu... ali nije aleksa... | |
|
| |
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Pet Nov 07, 2008 11:09 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Pet Nov 07, 2008 11:12 am | |
| naravno vda nije....... zaboravila sam da on ima plavu kosu... hehe... neko je pitaj Teodoru, ali ne zna ni ona... | |
|
| |
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! Pet Nov 07, 2008 11:14 am | |
| pa sto onda da je pitam ako ne zna?????????????????????? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: PISANJE DNEVNIKA!!! | |
| |
|
| |
| PISANJE DNEVNIKA!!! | |
|