Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
Naslov: Prison Break Pon Apr 14, 2008 4:57 am
jel gleda neko ovu seriju?
mislim da je nabolji akcioni triler koji sam u ziwotu pogledao, ali stvarno.. tako je povezano... svaki detalj do maksimuma uradjen.... za one koji nisu gledali: 3 serijala po 24 epizoda, svaka ima pregled iz prosle, snima se 4-i zadnji serijal, ali kazu da je zadnji nekako na brzaka, pa pravi fanovi prisona nece biti odusevljeni...
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
Naslov: Re: Prison Break Uto Apr 15, 2008 2:34 pm
Ja nisma gledala...
Kety OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 119 Godina : 33 Job/hobbies : Manekenstvo,novinarstvo,ples i shoping Humor : ;) Tvoje ime: : Katarina Grad: : Novi Sad Najbolji prijatelji: : Ivona,Marina,Isidora, Jelena,Luka,Dusan... Brat/sestra: : NA SVU SRECU NEMAM Datum upisa : 02.05.2008
Naslov: Re: Prison Break Pet Maj 02, 2008 4:42 pm
JA SKORO STALNO GLEDAM,SERIJA JE SUPER!!!!!!!
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
Naslov: Re: Prison Break Sub Maj 03, 2008 1:35 am
Ja ponekag odgledam!!! Lepa je serija i zanimljiva!!!
~Princess Dulce~ ***m*o*d***
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
Naslov: Re: Prison Break Pon Maj 05, 2008 7:01 am
Nekad sednem da gledam sa mamom,ona je obozava,mada ne gleda uvek!Zanimljiva je serija!
mALa_FriKusHa cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 156 Godina : 29 Lokacija : za kompom Job/hobbies : plivanje,muzika,crtanje... Humor : a sta bi ovde trebaa da napisem??? Tvoje ime: : necu da ti kazem celavi! Grad: : novi sad Najbolji prijatelji: : natalija,naca,nemanja.... Datum upisa : 24.06.2008
Naslov: Re: Prison Break Sub Jul 05, 2008 8:39 am
ja obozavam pb!!! inace volim zatvorske serije i filmove ....svidja mi se sto je stalno napeto, stalno se nesto desava....svi likovi su mi ok, sem one doktorke (valjda sarah), ali njoj je u trecoj sezoni ona zla odsekla glavu, i od tada jos vise volim seriju......
***REBELDE CHICA*** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 120 Godina : 31 Datum upisa : 29.08.2008
Naslov: Re: Prison Break Sub Avg 30, 2008 7:31 am
stvarno je super!!ja tu seriju obozavam...a pogotovo wenta
Rain m@n ~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
Naslov: Re: Prison Break Uto Okt 07, 2008 7:45 am
snimljen cetvrti serijal, kazu da je puki promasaj... sve je stvorilo los utisak o seriji...
~Dora_95~ welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 45 Godina : 29 Datum upisa : 20.08.2008
Naslov: Re: Prison Break Pon Nov 24, 2008 8:57 am
Ja sam nesto malo gledala, smara mnogo :roll:
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
Naslov: Re: Prison Break Pon Nov 24, 2008 9:10 am
nikad cula
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
Naslov: Re: Prison Break Uto Nov 25, 2008 2:43 pm
Ne seri, kako ikad nisi cula... msm ja ne gledam ali sam ooodavno cula za tpo...
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
Naslov: Re: Prison Break Sre Nov 26, 2008 7:01 am
ma ne mislim bre bukvalno nikad cula,ali jesam a ko da nisam jer ne znam gotovo nista o seriji.
Naslov: Re: Prison Break Čet Nov 27, 2008 12:10 pm
aaa ok onda..
Naslov: Re: Prison Break Pet Dec 26, 2008 4:20 am
ali stvarno ne pratim. Znam samo o cemu se radi i nista vise.