Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
Naslov: MTV Cribs Sub Apr 12, 2008 2:07 am
zar se niko nije setio ovoga?!
moja omiljena emisija!!!
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
Naslov: Re: MTV Cribs Sub Apr 12, 2008 7:08 am
Pa eto ti si se setio!!!
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
Naslov: Re: MTV Cribs Sub Apr 12, 2008 3:34 pm
pA NEĆU SVE MISIJE DA STVALJAM OVDE.... nE GLEDAM!
~Princess Dulce~ ***m*o*d***
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
Naslov: Re: MTV Cribs Uto Apr 29, 2008 1:23 pm
Emisija je CooL!Obozavam da je gledam!Brate,kakve kuce imaju!O tom bih mogla samo da sanjam!EXTRA!Imaju sve,sta ce im vise!Hvala sto si postavio clip!
Rain m@n ~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
Naslov: Re: MTV Cribs Uto Apr 29, 2008 2:00 pm
princes.... ja to ne sanjam!!! mislim da moja kuca nije daleko od onih!!! dobro... mislim nije kao njihova... ali ok... meni je moja kuca najbolja!!! i moja luda soba!!!!
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
Naslov: Re: MTV Cribs Sre Apr 30, 2008 5:47 am
Aaa,blago tebi!!!I ja imam velikuuu sobu!!!Ali opet nije to to!Zapazi im detalje!Kakve televizore imaju!Imaju kucni bioskop!Pa teretanu....Ma imaju sve!!!Ne znaju ni stace im toliko!
Kety OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 119 Godina : 33 Job/hobbies : Manekenstvo,novinarstvo,ples i shoping Humor : ;) Tvoje ime: : Katarina Grad: : Novi Sad Najbolji prijatelji: : Ivona,Marina,Isidora, Jelena,Luka,Dusan... Brat/sestra: : NA SVU SRECU NEMAM Datum upisa : 02.05.2008
Naslov: Re: MTV Cribs Pet Maj 02, 2008 4:52 pm
I JA ISTO OBOZAVAM DA GLEDAM,KUCE SU SUPER MADA JE DOSTA NJIH TESKI KIC!!!!
*In~his~heart* extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 299 Godina : 32 Datum upisa : 18.03.2008
Naslov: Re: MTV Cribs Sub Maj 03, 2008 2:20 am
~Princess Dulce~ ::
Emisija je CooL!Obozavam da je gledam!Brate,kakve kuce imaju!O tom bih mogla samo da sanjam!EXTRA!Imaju sve,sta ce im vise!Hvala sto si postavio clip!
~Fergalicious~ OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 131 Godina : 30 Lokacija : Swugdje gdje je Rafa Tvoje ime: : Bojana Grad: : Baru Najbolji prijatelji: : Nancy, Weljo, Tixy... Brat/sestra: : Miljan [chitaj smor] Datum upisa : 25.05.2008
Naslov: Re: MTV Cribs Sub Maj 31, 2008 4:38 am
Meni je ova emisija super... Ali gledam kuce tih i oni su svakoj sobi imaju po jedan TV, shta cje mi to u zhiwotu....l
**Dul** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 137 Godina : 28 Tvoje ime: : Teodora Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : svi su mi naj Brat/sestra: : Sandra,Isidora,Vlada, David Datum upisa : 12.05.2008
Naslov: Re: MTV Cribs Sub Maj 31, 2008 5:10 am
xtra emisija
Naslov: Re: MTV Cribs Sub Maj 31, 2008 5:54 am
rece kakve tv-e imaju?! pa kakve, nishta oni nemaju bolje od moje plazme, od 107cm, dobro samo 50 cent ima onaj veliki, ali ipak...
Sanja extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 388 Godina : 31 Tvoje ime: : Sanja Najbolji prijatelji: : Kristina-Kika, Marina Brat/sestra: : brat, Sasa Datum upisa : 28.04.2008
Naslov: Re: MTV Cribs Sub Maj 31, 2008 7:24 am
joj.. Nemanja stvarno si mi drag.. ali me jako iznerviras.. znam da nisi takav, ali ispadne da se stalno nesto hvalis.. opet razumem te, nekad i meni dodje tako!!
Naslov: Re: MTV Cribs Sub Maj 31, 2008 7:25 am
Sanja ::
joj.. Nemanja stvarno si mi drag.. ali me jako iznerviras.. znam da nisi takav, ali ispadne da se stalno nesto hvalis.. opet razumem te, nekad i meni dodje tako!!
~Fergalicious~ OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 131 Godina : 30 Lokacija : Swugdje gdje je Rafa Tvoje ime: : Bojana Grad: : Baru Najbolji prijatelji: : Nancy, Weljo, Tixy... Brat/sestra: : Miljan [chitaj smor] Datum upisa : 25.05.2008
Naslov: Re: MTV Cribs Ned Jun 01, 2008 6:02 am
Oni imaju plazmu u svakoj prostoriji i to mi ide na zivce!!!!! Koji ce mi plazma u trpezariji ili u WCu!?!?!?!?!?!?
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
Naslov: Re: MTV Cribs Ned Jun 01, 2008 7:22 am
meni je to extra!
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
Naslov: Re: MTV Cribs Uto Jun 03, 2008 6:00 am
Ja sam gledala emisiju nekoliko puta i stvarno su im prelepe kuce, imaju sve, bazen, teretane, posebne sobe za ovo, posebne sobe za ono,..........IMAJU SV, ALI NE KAPIRAM KOJI CE IM DJAVO SVE TO???????????????STVARNO NE KAPIRAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naslov: Re: MTV Cribs Uto Jun 03, 2008 6:08 am
Ma imaju para koliko oces,ni sami ne znaju sta da radie sa njima,pa eto tako,kupuju ogromne kuce,i stavljaju TV u WC-u!!!!Ma imaju sve,ali bukvalno sve!!!!
**Dul** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 137 Godina : 28 Tvoje ime: : Teodora Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : svi su mi naj Brat/sestra: : Sandra,Isidora,Vlada, David Datum upisa : 12.05.2008
Naslov: Re: MTV Cribs Uto Jun 03, 2008 7:35 am
moj nastavnik je rekao ovo kad je prvi put pogledao emisiji
*Oni svi po plazme televizori,bazeni,kuce na 5.sprata a ja siromax da se kupam u kadu a?*
xe xe xe lol
Naslov: Re: MTV Cribs Uto Jun 03, 2008 11:44 am
Vidjela sam i nekih lijepih stvari... Recimo jako mi je interesantno shto ima onaj jedan, chini mi se da igra ragbi, crnac, Veliki akvarijum precnika 2 metra na sred neke prostorije, to mi se bas svidja... I ona fontana MISSY shto ima Missy Eliot....
Ali glupo mi je imati prostoriju za patike, kao shto ima 50 Cent...
CyberSerbian welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 32 Godina : 30 Lokacija : Pancevo City Job/hobbies : Ucenik/Racunari, net, filmovi i muzika Datum upisa : 22.08.2008
Naslov: Re: MTV Cribs Pet Avg 22, 2008 6:06 pm
Ext je imisija. GLedao sam pre, sada ne. Da li jos ima i u koliko?
Naslov: Re: MTV Cribs Uto Okt 07, 2008 8:37 am
dobro ne hvalim se, samo kazem, nista to nije nedostizno ko sto neki misle... meni pukne film jbg... nemam ja kucu kao oni, ali umem da postujem i cenim ono sto imam!
Lady Halliwell extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 288 Godina : 30 Lokacija : *Somewhere In My World* Job/hobbies : NET!!!! Humor : Loodaca Tvoje ime: : Jelena Grad: : Futog City Najbolji prijatelji: : Ima ih doosta! Brat/sestra: : daaaaaaa Datum upisa : 15.06.2008
Naslov: Re: MTV Cribs Uto Okt 07, 2008 12:08 pm
obozavam ovu emisiju,exxxxxxtra je!!!!!!!!!!!
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
Naslov: Re: MTV Cribs Sub Dec 20, 2008 7:20 am
meni je xtra, ali gledam samo kad uxvatim. XD
Naslov: Re: MTV Cribs Sub Dec 20, 2008 7:56 am
a kad to ima?
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008