Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
Naslov: Eragon- legenda o drevnom zmaju Sub Apr 12, 2008 1:51 am
ko je gledao ovaj film? glumi jedan nas glumac, zmajevi su savrseno uradjeni, sve je na svom mestu!!
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
Naslov: Re: Eragon- legenda o drevnom zmaju Sub Apr 12, 2008 2:39 am
Ja nisam gledala!!!
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
Naslov: Re: Eragon- legenda o drevnom zmaju Sub Apr 12, 2008 7:02 am
Ni ja!!!!!!
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
Naslov: Re: Eragon- legenda o drevnom zmaju Sub Apr 12, 2008 3:29 pm
Nisam ni ja gledala...
Rain m@n ~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
Naslov: Re: Eragon- legenda o drevnom zmaju Ned Apr 13, 2008 7:00 am
pogledajte ovo sa you tube, divno uradjeno!!!
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
Naslov: Re: Eragon- legenda o drevnom zmaju Ned Apr 13, 2008 9:25 am
videću... psole ću da pogledam!
Naslov: Re: Eragon- legenda o drevnom zmaju Ned Apr 13, 2008 12:50 pm
ok
mALa_FriKusHa cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 156 Godina : 29 Lokacija : za kompom Job/hobbies : plivanje,muzika,crtanje... Humor : a sta bi ovde trebaa da napisem??? Tvoje ime: : necu da ti kazem celavi! Grad: : novi sad Najbolji prijatelji: : natalija,naca,nemanja.... Datum upisa : 24.06.2008
Naslov: Re: Eragon- legenda o drevnom zmaju Sre Jul 23, 2008 3:09 pm
nisam gledala......sram me bilo, kako je moglo nesto tako da mi promakne.....gledacu prvom prilikom...... e, zasto ovaj video sto si postavio ne moze vise da se gleda....zla slova na vrhu kazu: we're sorry, this video is no longer avaliable.....
Naslov: Re: Eragon- legenda o drevnom zmaju Pon Okt 06, 2008 9:08 am
pa vise nije dostupan na youtube serveru, evo postavicu neki drugi , pa pogledajte...
Naslov: Re: Eragon- legenda o drevnom zmaju Pon Okt 06, 2008 9:09 am
Naslov: Re: Eragon- legenda o drevnom zmaju Pon Okt 06, 2008 9:10 am
Lika extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 588 Godina : 30 Datum upisa : 15.04.2008
Naslov: Re: Eragon- legenda o drevnom zmaju Sub Okt 11, 2008 2:59 am
gledala sam taj film jos daaaaaavno,mislim prosle godine,nisam sigurna
a film nije preterano interesantan,al nije ni dosadan,a gledala sam ga do kraja zbog glumca
inace imam sva tri dela eragona (knjiga) ... nikad nisam procitala,niti nameravam