| Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? | |
|
+30Kaca-rockerka '93 Serendipiti Lika Lady Halliwell Sasha ~Nena*und*Bill~ jeca Rain m@n ~ ***REBELDE CHICA*** Srculence FreddieMercury4ever *Jula* (=...MicA...=) mALa_FriKusHa Loooda tinejdzerka! Miss Independent **Dul** Neonsunrise ~Fergalicious~ Kety Sanja MaRiZZa_94 Wanjitza 94 *In~his~heart* ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ ~COOL girl~ *Ina* ~*Mici*~ i!riba_do_yaya!i RBD is the best!!! 34 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Miss Independent OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 75 Godina : 32 Lokacija : dark side of my mind Humor : wtf Tvoje ime: : Tijana Grad: : Panchevo Datum upisa : 30.05.2008
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? Pet Maj 30, 2008 10:50 am | |
| Mnogo. Ne znam tachan broj,lol. ;D | |
|
| |
Loooda tinejdzerka! ***m*o*d***
Broj poruka : 397 Godina : 28 Datum upisa : 22.06.2008
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? Pon Jun 23, 2008 2:34 pm | |
| Imam bas ponoooo drugowa...! | |
|
| |
mALa_FriKusHa cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 156 Godina : 29 Lokacija : za kompom Job/hobbies : plivanje,muzika,crtanje... Humor : a sta bi ovde trebaa da napisem??? Tvoje ime: : necu da ti kazem celavi! Grad: : novi sad Najbolji prijatelji: : natalija,naca,nemanja.... Datum upisa : 24.06.2008
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? Sre Jun 25, 2008 12:49 am | |
| puno.....mozda cak i vise nego drugarica...... | |
|
| |
Loooda tinejdzerka! ***m*o*d***
Broj poruka : 397 Godina : 28 Datum upisa : 22.06.2008
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? Sre Jun 25, 2008 9:49 am | |
| - mALa_FriKusHa ::
- puno.....mozda cak i vise nego drugarica......
| |
|
| |
(=...MicA...=) cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 162 Godina : 28 Lokacija : Tu...negde! Tvoje ime: : Milica Grad: : Pancevo Najbolji prijatelji: : Sandra(Sanny) i Jovana(Joka),Dusan,Vule... Brat/sestra: : nemam Datum upisa : 08.06.2008
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? Sre Jun 25, 2008 9:51 am | |
| Ja dugova ima:jedno 6 naj! | |
|
| |
*Jula* welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 43 Godina : 30 Tvoje ime: : Jula Grad: : Zajecar Najbolji prijatelji: : Kaja,Zdravka i Kocicka Brat/sestra: : Andja Datum upisa : 25.06.2008
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? Sre Jun 25, 2008 2:48 pm | |
| | |
|
| |
FreddieMercury4ever welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 27 Godina : 30 Datum upisa : 25.06.2008
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? Ned Jun 29, 2008 9:01 am | |
| U skoli imam dva extra druga mada se van skole ne druzim sa njima...ovako imam nekoliko dobrih ali nista posebno | |
|
| |
Srculence OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 79 Godina : 28 Datum upisa : 16.07.2008
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? Sre Jul 16, 2008 8:10 am | |
| Imam jednog bash dobrog druga ali jos dvojica su mi nekad bash cool i onda nesto urade i onda ono sto ja mislim da su cool ode u P.M...... | |
|
| |
***REBELDE CHICA*** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 120 Godina : 31 Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? Sub Avg 30, 2008 6:17 am | |
| imam puno drugarica (one me smatraju ,,glavnom,, ali ja to nevolim i trudim se da prema swima budem ravnopravna)a imam jos vise drugova | |
|
| |
Rain m@n ~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? Ned Avg 31, 2008 8:24 am | |
| ja imam drugarica lom zivi...looool... iskreno... evo da nabrojim one za koje mislim da su mi prijatelji..
1.sanja-ova sa foruma, jer mislim da mi je najbolji zenski prijatelj kog sam imao 2.boka-zna valjda zasto heeh 3.andja 4.aki-andrijana 5.tamara 6.maki | |
|
| |
jeca cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 168 Godina : 33 Tvoje ime: : Jelena Datum upisa : 30.06.2008
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? Pon Sep 01, 2008 11:38 am | |
| Imam naj druga i naj drugaricu... ostale smatram poznanicima iako kazem za njih da su mi drugovi ali nije to to... | |
|
| |
~Nena*und*Bill~ cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 181 Godina : 29 Lokacija : Na kraju sveta sa Billom Tvoje ime: : Nevena Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Jovana, Andja, Boka, Maki S. i N... Brat/sestra: : Nije bitno Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? Pon Sep 01, 2008 1:14 pm | |
| Ja nemam ni jednog iskrenog druga, ali zato imam puno dobrih drugarica. Npr. Andja, Boka Maki S., Maki N., Jovana, Jeka... | |
|
| |
Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? Pet Okt 03, 2008 8:12 am | |
| kao sto rekoh lom njih... mada miljan, i andrijana su the best | |
|
| |
Sasha welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 33 Godina : 31 Tvoje ime: : Andjela Grad: : Kotor Datum upisa : 20.08.2008
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? Pet Okt 03, 2008 9:47 am | |
| ja imam puno drugova ali su mi 2 najbolja i najiskrenija i sve naj | |
|
| |
Lady Halliwell extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 288 Godina : 30 Lokacija : *Somewhere In My World* Job/hobbies : NET!!!! Humor : Loodaca Tvoje ime: : Jelena Grad: : Futog City Najbolji prijatelji: : Ima ih doosta! Brat/sestra: : daaaaaaa Datum upisa : 15.06.2008
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? Pet Okt 03, 2008 2:21 pm | |
| - Citat :
- 2prava druga a ostali se ili pale na mene ili me lupaju po dupetu...
kod mene ista prica...ne znam sta cu,poludecu.... imam ih doosta...ali bas najboljih 3!Drugarica...skoro sve u razredu.... | |
|
| |
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? Ned Okt 05, 2008 1:05 pm | |
| E sadfa mi se nabraja, ja cu da nabojem sve drugove sto znam i drugarice malo se smaram pa sta da radim... DEVOJCICE Marijana M. (maja) - najbolja Evica U. (eki) - super ali nije najbolja Maja B. (Maki) - super Biljana B (Bilja, Biki) - extra ali nije najbolja Ana P - super je! Nina O - pa ok je moja komsinica hehe Natasa S (Naca)- ok je Kristina S - ok je Jelena S - ok je Teodora M (Tea) - super je Minja M - ok Vida R - ok je Dejana J (Deki)- OK JE Dunja M - ok Masa R - super je Andriana D - ok je Andriana U - ok je Natasa U - ok je Dragana R /Daca) Bas je ok! Dragana Z (Dada) pa valjda ok Milica Ž - ok je Bojana - ok je Nina - ok je Anja Š - ok je i t d sad me mrzi. DECACI: Stefan C - ok je Aleksandar J (Sasa) - ok je, lik Marko R - ok je, isto kao i Sasa, lik Jovan - ok Aleksandar V (Aca) ok je I T D mrzi meeeeeeeeee | |
|
| |
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? Pon Okt 06, 2008 6:12 am | |
| ma da... ne bih ih brojao pa ni da sam najsmorenije bice na planeti. ovo se moze nazvati i poznanicima, nema vise drugova i drugarica, sve je to preraslo u muvanje ili ne-pricanje... | |
|
| |
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? Pon Okt 06, 2008 10:51 am | |
| Hehhe, a jos da nabrojim ceo razred., leleeee | |
|
| |
Lika extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 588 Godina : 30 Datum upisa : 15.04.2008
| |
| |
Serendipiti sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 212 Godina : 30 Lokacija : u zitu Job/hobbies : ballet Tvoje ime: : tijana Grad: : beograd :( Najbolji prijatelji: : tamara, ema, jana, leka, mihajlo, sebastijan... Brat/sestra: : milica :( Datum upisa : 17.04.2008
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? Uto Okt 07, 2008 4:55 am | |
| ja imam ovako jednog NAJNAJBOLJEG druga a ostali mu nisu ni za prineti | |
|
| |
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? Uto Okt 07, 2008 5:54 am | |
| - Lika ::
- Rain man ::
- ma da... ne bih ih brojao pa ni da sam najsmorenije bice na planeti. ovo se moze nazvati i poznanicima, nema vise drugova i drugarica, sve je to preraslo u muvanje ili ne-pricanje...
pa naravno,kad si smuvo sve sto hoda na 2 noge (ne zelim da znam kog je pola) pa bas da je tako i nije, ali sta cu, s dosta sam bio, s devojkama naravno, nemoj da se pravis budala tamara. evo osoba nekih... cisto da ih napomenem zato sto to zasluzuju... ivan cro branka andjela bojana miljca vlada | |
|
| |
Lika extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 588 Godina : 30 Datum upisa : 15.04.2008
| |
| |
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? Sre Okt 08, 2008 5:44 am | |
| ovako, reko sam nekih osoba, sto ne znaci samo prijatelja! tebe nisam izbacio jer nisi ni bila na listi! secas se da si preterala u nekim stvarima?! | |
|
| |
Kaca-rockerka '93 cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 176 Godina : 31 Lokacija : U tvojim mislima.... Tvoje ime: : Katarina Grad: : Kragujevac Najbolji prijatelji: : Ana i Milos Brat/sestra: : Lazar Datum upisa : 17.10.2008
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? Čet Okt 23, 2008 1:43 pm | |
| Imam dosta dobrih drugova,ali najbolji mi je Mlos.... | |
|
| |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? Pet Nov 14, 2008 3:48 pm | |
| ja sam,od kad idem na glumu, oborila licni rekord koji je sa 0 presao na cak 1,a za mene je to bogami napredak....................................................... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? | |
| |
|
| |
| Devojcice:koliko imate drugova, decaci:koliko imate drugarica??? | |
|