| Pizza | |
|
+6RBD is the best!!! Loooda tinejdzerka! Miss Independent ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ ~Princess Dulce~ i!riba_do_yaya!i 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Pizza Sre Mar 26, 2008 2:11 pm | |
| Pa........ja volim picu, ali mi je lepša kada je cela prelivena kečapom! Ja ne volim kečap u pljeskavici, ali volim u sendviču, pici i na pomfritu! | |
|
| |
~Princess Dulce~ ***m*o*d***
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
| Naslov: Re: Pizza Sre Mar 26, 2008 2:13 pm | |
| | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Pizza Sre Mar 26, 2008 2:13 pm | |
| - ~Princess Dulce~ ::
- Njam,njam,njam!!!!
| |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Pizza Sre Mar 26, 2008 2:16 pm | |
| Mljac! Obožavam, kakva god d aje, smao bez maslina molim! | |
|
| |
~Princess Dulce~ ***m*o*d***
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
| Naslov: Re: Pizza Sre Mar 26, 2008 2:18 pm | |
| Ja ne volim masline!Bljak!!!Ne volim ni pecurke,ali ih i ne primecujem mnogo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pizza Sre Mar 26, 2008 2:20 pm | |
| Peurke kad mi stave, na pici su lepe, a ovako....fuj! Amasline ne mogu da smislim... moja drugarica voli maslin, stalno ih izdvaja sa pice i jede, jednom kad sam probala, stavila celu u usta, samo što nisam pljunula, ali bila sma u gostima! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pizza Ned Apr 06, 2008 4:56 am | |
| Dobro...ostali???? Ja volim i kaprićozu, kako je njam | |
|
| |
Miss Independent OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 75 Godina : 32 Lokacija : dark side of my mind Humor : wtf Tvoje ime: : Tijana Grad: : Panchevo Datum upisa : 30.05.2008
| Naslov: Re: Pizza Pet Maj 30, 2008 11:30 am | |
| Volim vegetarijanu i fungi. | |
|
| |
Loooda tinejdzerka! ***m*o*d***
Broj poruka : 397 Godina : 28 Datum upisa : 22.06.2008
| Naslov: Re: Pizza Pon Jun 23, 2008 3:04 pm | |
| | |
|
| |
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Pizza Pon Jun 23, 2008 3:30 pm | |
| Obozavam!!! Volim kad ima dosta kecapa, a malo manje majoneza!!! Ne volim masline (bljak), a ni pecurke (isto bljak) tako da pecurke i masline uvek izdvajam sa strane!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pizza Uto Jun 24, 2008 12:06 am | |
| - RBD is the best!!! ::
- Obozavam!!! Volim kad ima dosta kecapa, a malo manje majoneza!!! Ne volim masline (bljak), a ni pecurke (isto bljak) tako da pecurke i masline uvek izdvajam sa strane!!!
Isto kao i ja! | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Pizza Uto Jun 24, 2008 3:49 am | |
| Ja volim kad mi stave kecap i majonez!!! Pecurke volim kad su u pici ali ovako BLJAK!!! Masline volim ovako ali na pici mislim da ne volim!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pizza Uto Jun 24, 2008 2:26 pm | |
| Ja u picu samo stawljam:kecap,sunka,sir...swe ostalo mi je fuyyyy...ali narawno swako ima swoj ukus! | |
|
| |
mALa_FriKusHa cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 156 Godina : 29 Lokacija : za kompom Job/hobbies : plivanje,muzika,crtanje... Humor : a sta bi ovde trebaa da napisem??? Tvoje ime: : necu da ti kazem celavi! Grad: : novi sad Najbolji prijatelji: : natalija,naca,nemanja.... Datum upisa : 24.06.2008
| Naslov: Re: Pizza Sre Jun 25, 2008 2:03 am | |
| | |
|
| |
~Jazmin~Casi un AngeL~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 840 Godina : 29 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Struga Brat/sestra: : Sestra , sara Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Pizza Sub Avg 09, 2008 1:34 pm | |
| Obozavam!!! Volim kad ima dosta kecapa, a malo manje majoneza!!! Ne volim masline (bljak), a ni pecurke (isto bljak) tako da pecurke i masline uvek izdvajam sa strane!!!
Boko i ja kao i ti ne volim pecurke a masline onako !!! ja zelim da ima i kecapa i majoneza | |
|
| |
***REBELDE CHICA*** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 120 Godina : 31 Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Pizza Sub Avg 30, 2008 6:22 am | |
| moje naj jelo...i ako spada u przu xranu ali je xtra | |
|
| |
× Karla × OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 131 Godina : 29 Tvoje ime: : Karla Grad: : Daruvar Brat/sestra: : Michael Datum upisa : 28.12.2008
| Naslov: Re: Pizza Ned Dec 28, 2008 2:51 pm | |
| joj što ja volim pizzu...... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pizza | |
| |
|
| |
| Pizza | |
|