| Dijeta | |
|
+9jeca ***REBELDE CHICA*** *Ina* Lika MaRiZZa_94 ~Princess Dulce~ ~~A*n*n*Y B*e*b*E~~ ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ i!riba_do_yaya!i 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Dijeta Čet Mar 20, 2008 2:15 pm | |
| Da li vi imate problema sa dietom? Ja sam bila na dijeti, pa sam eto 2 kg. smršala........ Al sam luda, jbt. A vi? | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Dijeta Čet Mar 20, 2008 2:35 pm | |
| Ja sam toliko mrsava da nemam potrebe da drzim dijetu jer bih onda bila kao kostur!!! | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Dijeta Čet Mar 20, 2008 5:05 pm | |
| Haha........Kao kostur...lol, ne prepuručujem ti! Imam ja drugaricu u razredu! Ko da je treći, četvrti razred, jbt! Ima 13 godina,a visoka je 135 cm. a teška 30 kg.! Tako jednom ja donela intergralni keks i dala sma joj malo, pitala me i onda moja drugarica Verica klaže: Ova hoće još više da smrša! A kao d aima pantljičaru izgleda! Sve joj se rebra provide...uhhhh.... | |
|
| |
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Dijeta Pet Mar 21, 2008 4:03 am | |
| Meni se bas rebra ne vide ali sam mrsava!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Dijeta Pet Mar 21, 2008 11:36 am | |
| Dbro je...nije to zdravo da ti se provide rebra. | |
|
| |
~~A*n*n*Y B*e*b*E~~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 262 Godina : 30 Lokacija : Mexico Datum upisa : 20.02.2008
| Naslov: Re: Dijeta Ned Mar 23, 2008 9:39 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Dijeta Ned Mar 23, 2008 12:00 pm | |
| Znam da nije dobro!!! Izgleda kao da nikada nismo jeli!!! Hvala Bogu meni se ne vide rebra!!! | |
|
| |
~Princess Dulce~ ***m*o*d***
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
| Naslov: Re: Dijeta Ned Mar 23, 2008 12:07 pm | |
| Ja nisam debela,a nisam ni mrsava.Bas sam onako normalna!Hi hi hi!Zadovoljna sam svojim telom.Valjda..... U stvari nek vam Andja kaze kakva sam,ja mislim da nisam mrsava,a ni debela! | |
|
| |
| Naslov: Re: Dijeta Ned Mar 23, 2008 12:12 pm | |
| Slazem se sa tobom!!! Nisi ni debela ni mrsava!!! Bas EXTRA!!! A kazi sada ti kako ja izgledam!!! | |
|
| |
~Princess Dulce~ ***m*o*d***
Broj poruka : 886 Godina : 29 Lokacija : Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies : Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor : buaxaxaxaxa Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra: : Jedan mali smor... Datum upisa : 15.03.2008
| Naslov: Re: Dijeta Ned Mar 23, 2008 12:21 pm | |
| I ->tako!!!Salim se!!!Ti si super!!!!Nisi mnogo mrsava!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Dijeta Ned Mar 23, 2008 12:44 pm | |
| Ja nisam ni debelda ni mršava imam 52 kg. ali sam zato visoka 167 cm.! | |
|
| |
MaRiZZa_94 sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 239 Godina : 30 Lokacija : pops beach... Job/hobbies : I'm crazy marita...;) Tvoje ime: : makitzza Grad: : zajecar Najbolji prijatelji: : isi,neda,mika,jetja,roxy Brat/sestra: : laza...jeca... Datum upisa : 28.03.2008
| Naslov: Re: Dijeta Ned Mar 30, 2008 8:42 am | |
| ja sam svojim izgledom zadovoljna... dijetu nikad nisam isprobala,i nadam se da necu! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dijeta Sre Apr 02, 2008 11:04 am | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Dijeta Čet Apr 03, 2008 1:53 pm | |
| Ja jesam, mislila sam da sma debela, ali nisma... :(.... al dobro, treniram atletiku! Ja sam u prvom razredu imala 20-tak kg! | |
|
| |
Lika extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 588 Godina : 30 Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: Re: Dijeta Uto Apr 15, 2008 7:24 am | |
| nikad nisam drzala dijetu... | |
|
| |
*Ina* OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 87 Godina : 30 Lokacija : In the heart of my boyfriend... Job/hobbies : E svasta,bolje ne pitaj!!! Tvoje ime: : Ines Grad: : Vrsac Najbolji prijatelji: : Puno ih je ne mogu,al ajde Miljana i Joca... Brat/sestra: : .... Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: Re: Dijeta Sre Apr 16, 2008 2:38 am | |
| Ne drzim dijetu.... Ali vodim racuna o ishrani... Ne znam navikla sam,posto sam trenirala tkd pa kad su bila takmicenja,ono morala sam da skinem kilu dve da bi radila u drugoj kategoriji i tako... Nekad mi dodje napad pa moram da pojedem cokoladu,lol Inace obozavam slatkise,ali pazim da ihg ne koristim | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dijeta Sre Apr 16, 2008 7:15 am | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Dijeta Sre Apr 16, 2008 1:51 pm | |
| ja malo jedem slatkiše..... one koje ne goje.... gumene bombone ne goje npr. | |
|
| |
Lika extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 588 Godina : 30 Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: Re: Dijeta Sre Apr 16, 2008 1:53 pm | |
| ja jedem sve slatkise... kolko hocu... samo ja ne mogu mnogo da pojedem tako da nije problem i uglavnom mi je to umesto obroka... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dijeta Pet Apr 18, 2008 5:35 am | |
| |
|
| |
***REBELDE CHICA*** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 120 Godina : 31 Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Dijeta Sub Avg 30, 2008 9:35 am | |
| ijeta ne dreba...nisam uopste debela a nisam ni toliko mrsavo (pogldeajte moju sliku) | |
|
| |
jeca cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 168 Godina : 33 Tvoje ime: : Jelena Datum upisa : 30.06.2008
| Naslov: Re: Dijeta Ned Avg 31, 2008 10:42 am | |
| | |
|
| |
Kaca-rockerka '93 cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 176 Godina : 31 Lokacija : U tvojim mislima.... Tvoje ime: : Katarina Grad: : Kragujevac Najbolji prijatelji: : Ana i Milos Brat/sestra: : Lazar Datum upisa : 17.10.2008
| Naslov: Re: Dijeta Pet Okt 24, 2008 1:10 am | |
| Ma kakva dijeta,to uopste nije zdravo,a i meni ne treba jer imam savrsenu liniju.... | |
|
| |
*nataly* welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 11 Godina : 28 Datum upisa : 26.10.2008
| Naslov: Re: Dijeta Pet Nov 07, 2008 7:35 am | |
| ljudi ja hocu da smrsam,vec dva meseca ne jeden cokoladice,hleb,ne pijem gazirane sokove i ni kilogram nisam skinula.jel moze neko da mi kaze sta da radim?! | |
|
| |
| Naslov: Re: Dijeta Pet Nov 07, 2008 10:26 am | |
| Da li si možda porasla par cm'?? Ukoliko si porasla npr 2 cm a imaš isto kila, znači da si skinula 2!!! Msm nisi se ugojila ali si porasla... Ali ako si iste i visine i težine, počni da vežbaš,... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dijeta | |
| |
|
| |
| Dijeta | |
|