| Puder | |
|
+13~Jazmin~Casi un AngeL~ Tixxxy_bitchy_princess Miss Independent Kety *In~his~heart* any es mi idolo *Ina* ~COOL girl~ Lika ~*Roberta*Mia*Lupita*~ MaRiZZa_94 ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ i!riba_do_yaya!i 17 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Puder Čet Mar 20, 2008 2:12 pm | |
| Da li koristite puder? Ja da, ali za posebne prilike, mada sam čula da se od pudera dobijaju bubuljice još više, pa malo ređe ga koristim.... | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Puder Čet Mar 20, 2008 2:45 pm | |
| Ja samo stavljam ponekad!!! Ja sam takodje cula da se od pudera dobijajau bubuljice i zato ne stavljam cesto!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Puder Čet Mar 20, 2008 5:03 pm | |
| Da, sve samo d aukrotim te bubuljice....uuuhhhh | |
|
| |
MaRiZZa_94 sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 239 Godina : 30 Lokacija : pops beach... Job/hobbies : I'm crazy marita...;) Tvoje ime: : makitzza Grad: : zajecar Najbolji prijatelji: : isi,neda,mika,jetja,roxy Brat/sestra: : laza...jeca... Datum upisa : 28.03.2008
| Naslov: Re: Puder Ned Mar 30, 2008 8:46 am | |
| ja puder skoro niiiikad ne stavljam...tj. moglo bi se reci nikada. ali desi se jednom u godinu dana da ga stavim (hehe) i preporucujem svima koji imaju problema sa bubuljicama ili losom kozom puder: DREAM MATTE!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Puder Ned Mar 30, 2008 8:53 am | |
| ??????? Ja stavljam puder.........ponekad! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Puder Sre Apr 02, 2008 10:57 am | |
| ja ga stavim ali samo kad mi izadje nesto na kozi...inace ne....a to za bubuljice...opet kazem ne mora da znaci za sve pudere...neki su stvarno dobri i ne izazivaju probleme... |
|
| |
MaRiZZa_94 sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 239 Godina : 30 Lokacija : pops beach... Job/hobbies : I'm crazy marita...;) Tvoje ime: : makitzza Grad: : zajecar Najbolji prijatelji: : isi,neda,mika,jetja,roxy Brat/sestra: : laza...jeca... Datum upisa : 28.03.2008
| Naslov: Re: Puder Sre Apr 02, 2008 12:51 pm | |
| ovaj dream matte,bas se lako razmazuje i ne izaziva infekcije... ali meni je lice cisto,fala Bogu,i ne treba mi puder cesto. | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Puder Čet Apr 03, 2008 1:25 am | |
| Ja samo ponekad,ali bas ponekad stavim!!! | |
|
| |
~*Roberta*Mia*Lupita*~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 602 Godina : 29 Lokacija : Sa RBD na kraju svta!!!! Job/hobbies : da pevam,da igram,da gledam rebelde,da slusam muziku Tvoje ime: : Natasa Grad: : BG Najbolji prijatelji: : Nadja Brat/sestra: : Nina i Saska Datum upisa : 25.03.2008
| Naslov: Re: Puder Čet Apr 03, 2008 4:30 am | |
| Ja nikad Nina nikada tako je najlakse dobiti bubuljice | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Puder Čet Apr 03, 2008 4:39 am | |
| i ja isto kao i MaRiZZa_94!! |
|
| |
Broj poruka : 602 Godina : 29 Lokacija : Sa RBD na kraju svta!!!! Job/hobbies : da pevam,da igram,da gledam rebelde,da slusam muziku Tvoje ime: : Natasa Grad: : BG Najbolji prijatelji: : Nadja Brat/sestra: : Nina i Saska Datum upisa : 25.03.2008
| Naslov: Re: Puder Čet Apr 03, 2008 4:43 am | |
| To prihavatim koji se razmazuje A one druge ne | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Puder Čet Apr 03, 2008 4:48 am | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Puder Čet Apr 03, 2008 4:50 am | |
| Ja ponekaqd veoma retko stavljam te koji se razmazaju zbog lepote | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Puder Čet Apr 03, 2008 5:36 am | |
| he,he!!! Sta ti znaci "zbog lepote"? |
|
| |
| Naslov: Re: Puder Čet Apr 03, 2008 6:58 am | |
| Pa ako idem na fizicko ili na koncert da budem najlepsa,mada nemam bubuljice xexxe | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Puder Čet Apr 03, 2008 7:29 am | |
| Na fizicko? Bolje nemoj...zbog znoja....razmaza ce ti se! |
|
| |
| Naslov: Re: Puder Čet Apr 03, 2008 1:51 pm | |
| Kako na fizičko??? Naravno da će ti s erazmazati.... ja puder volim, ali ne kosristim one što izazivaju bubuljice! | |
|
| |
Lika extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 588 Godina : 30 Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: Re: Puder Uto Apr 15, 2008 7:25 am | |
| e,da,to sam htela da kazem...o d pudera mi bukne lice kad ga skinem budem skroooz crvena al ipak ga stavim...al ne uvek,pokusavam da ga izbegavam... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Puder Uto Apr 15, 2008 11:42 am | |
| da, postoje nekvalitetni puderi!! |
|
| |
| Naslov: Re: Puder Uto Apr 15, 2008 1:10 pm | |
| Ali i kvalitetni, bolje stavljaj i podčlogu za puder. | |
|
| |
~COOL girl~ sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 198 Godina : 29 Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja,Boka, Jeka i Sara Datum upisa : 13.04.2008
| Naslov: Re: Puder Uto Apr 15, 2008 3:35 pm | |
| Ja ne stavljam puder nikad..........!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
*Ina* OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 87 Godina : 30 Lokacija : In the heart of my boyfriend... Job/hobbies : E svasta,bolje ne pitaj!!! Tvoje ime: : Ines Grad: : Vrsac Najbolji prijatelji: : Puno ih je ne mogu,al ajde Miljana i Joca... Brat/sestra: : .... Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: Re: Puder Sre Apr 16, 2008 2:24 am | |
| Ne stavljam puder,cisto mi je lice | |
|
| |
| Naslov: Re: Puder Sre Apr 16, 2008 1:55 pm | |
| hehehe...... ja stavljam..... | |
|
| |
*Ina* OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 87 Godina : 30 Lokacija : In the heart of my boyfriend... Job/hobbies : E svasta,bolje ne pitaj!!! Tvoje ime: : Ines Grad: : Vrsac Najbolji prijatelji: : Puno ih je ne mogu,al ajde Miljana i Joca... Brat/sestra: : .... Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: Re: Puder Čet Apr 17, 2008 10:23 am | |
| - Adminka Sanjica ::
- hehehe...... ja stavljam.....
Imas problema sa bubuljicama? | |
|
| |
Lika extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 588 Godina : 30 Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: Re: Puder Čet Apr 17, 2008 12:09 pm | |
| ines,puder ne sluzi za bubuljice,vec korektor | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Puder | |
| |
|
| |
| Puder | |
|