| Pirsing.... | |
|
+16Tixxxy_bitchy_princess jeca mALa_FriKusHa Dulce_Teodora Kety Serendipiti *Ina* RBD is the best!!! sonjica93 ~*Mici*~ ~*Roberta*Mia*Lupita*~ ~~A*n*n*Y B*e*b*E~~ MaRiZZa_94 ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ ~Princess Dulce~ i!riba_do_yaya!i 20 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Dulce_Teodora ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 375 Godina : 29 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: Pirsing.... Sre Jun 18, 2008 7:22 am | |
| | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Pirsing.... Sre Jun 18, 2008 7:23 am | |
| Super sto ces da postavis!!! Mnogo bih volela da ti dozvole da probusis nos!!! Jedva cekam da vidim slike!!! | |
|
| |
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Pirsing.... Sre Jun 18, 2008 7:43 am | |
| | |
|
| |
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Pirsing.... Sre Jun 18, 2008 7:59 am | |
| Srećno, valjda će da te puste roditelji da bušiš nos... a kad ti je rođendan? | |
|
| |
mALa_FriKusHa cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 156 Godina : 29 Lokacija : za kompom Job/hobbies : plivanje,muzika,crtanje... Humor : a sta bi ovde trebaa da napisem??? Tvoje ime: : necu da ti kazem celavi! Grad: : novi sad Najbolji prijatelji: : natalija,naca,nemanja.... Datum upisa : 24.06.2008
| Naslov: Re: Pirsing.... Pet Jul 04, 2008 5:21 am | |
| ja imam 3 u usima (2 na levom, 1 na desnom).......razmisljam da napravim jos koji u levom.....volela bih da probusim usnu, al mi ne daju roditelji ...... | |
|
| |
jeca cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 168 Godina : 33 Tvoje ime: : Jelena Datum upisa : 30.06.2008
| Naslov: Re: Pirsing.... Pet Jul 04, 2008 6:09 am | |
| ja imam na levom uvetu 3 a na desnom 1... htela sam da busim pupak ali mi ne da mama :( smrcko.. | |
|
| |
Dulce_Teodora ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 375 Godina : 29 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: Pirsing.... Pet Jul 04, 2008 6:47 am | |
| rodjendan mi je u oktobru..3...valjda ce me pustiti.......... nadam se... | |
|
| |
Tixxxy_bitchy_princess cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 182 Godina : 30 Datum upisa : 22.07.2008
| Naslov: Re: Pirsing.... Sre Jul 23, 2008 3:59 pm | |
| Obozawam pirsing i imala sam u nosu ali sam ga skinula da odmorim nos hocu i pupak da probusim ali mi moji tu ne daju... | |
|
| |
***REBELDE CHICA*** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 120 Godina : 31 Datum upisa : 29.08.2008
| Naslov: Re: Pirsing.... Sub Avg 30, 2008 6:36 am | |
| imam pirsing na nosu a mozda ga stavim i na pupak mad ane werujem | |
|
| |
Kaca-rockerka '93 cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 176 Godina : 31 Lokacija : U tvojim mislima.... Tvoje ime: : Katarina Grad: : Kragujevac Najbolji prijatelji: : Ana i Milos Brat/sestra: : Lazar Datum upisa : 17.10.2008
| Naslov: Re: Pirsing.... Pet Okt 24, 2008 1:36 am | |
| Bas bih volela da imam pirsing,meni je to bas EXTRA.... Moja amiga ima ispod usne,ali ja bih na obvi ili kod nosa.... ali se plasim da li boli..hehe | |
|
| |
MIA15 OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!
Broj poruka : 130 Godina : 28 Lokacija : MEXICO Job/hobbies : pevanje Humor : x@x@x@... Datum upisa : 20.02.2008
| Naslov: Re: Pirsing.... Pet Apr 10, 2009 12:16 pm | |
| Ja imam jedan lepak BicKids bas je dobar ako oces da stawis kao pirsing na nosu i samim tim je bezopasan...meni lepo stoji ali ne pustaju me...samo cu na usima staviti.. | |
|
| |
~Brana~ welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 14 Godina : 34 Lokacija : ♥ Becej ♥ Tvoje ime: : Branislava Datum upisa : 03.07.2009
| Naslov: Re: Pirsing.... Pet Jul 03, 2009 2:34 pm | |
| Jao zaista nikog ne zelim da uvredim ali mrzim kad neko pametuje o necemu o cemu nema pojma... Pazi...Od pirsinga na pupku moze da se dobije leukemija!!!!...Evo jos uvek placem od smeha nakon sto sam procitala prvi post... Znas li ti i!riba_do_yaya!i sta je uopste leukemija???Znaci ne mogu da verujem...Nigde veze izmedju pirsinga i leukemije... Inace imam pirs na pupku skoro vec godinu dana i extra je... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pirsing.... | |
| |
|
| |
| Pirsing.... | |
|