| Sremska Mitrovica.... | |
|
+9~Jazmin~Casi un AngeL~ princeton girl 96 RBD is the best!!! Sanja *In~his~heart* Serendipiti ~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ ~~A*n*n*Y B*e*b*E~~ i!riba_do_yaya!i 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Sremska Mitrovica.... Sre Mar 05, 2008 3:47 pm | |
| To nije baš mali grad....... Ali nije ni velik ima oko 50 000 stanovnika...... U tom gradu nalaze se iskopine kod mog naselja i kod naselja moje drugarice i joiš jedne kod naselja mog druga...... Odnosno u ulicama: blizu dekanskih bašta, ulica Branka Radičevića, onda u Žitnom Trgu i u ulici Svetozara Miletića..... Lep je grad..... Centar je velik....... Evo ih swičice neke: Vila bela ruža: to je u stvari i restoran, hotel, al mala je, tu živi moj drug, njegovi to drže: | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Sre Mar 05, 2008 3:51 pm | |
| Evo još slika: Ovo je mali deo trga, ali nije ceo trg, tu se vidi malo ulice Kralja Petra I: Ovo je most koji ide sa keja Sremske do keja mačvanske mitrovice: Ovo su neke kuće: Evo još od trga i oko trga slike: Pa komentarišite slike, ja kad budem još našla ili slikala postaviću!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Čet Mar 06, 2008 10:08 am | |
| Evo još: Ovako je izgledala novogodišnja noć, gostovala je Goca Tržan! A ja bila u XL-u, al čulo se kako ona peva: Evo ga park, unjega se uđe odma iz centra, sad je malo preuređen: Ovo je trg, odnosno centar: Ovo jedna ulica odma kod centra: | |
|
| |
~~A*n*n*Y B*e*b*E~~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 262 Godina : 30 Lokacija : Mexico Datum upisa : 20.02.2008
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Sre Mar 12, 2008 4:52 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Sre Mar 12, 2008 8:39 am | |
| TnX................. Postaviću još posle........ | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Čet Apr 10, 2008 1:43 pm | |
| Bas ti je lep grad!!!! Ja cu za moj grad cim nadjem slike!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Čet Apr 10, 2008 3:08 pm | |
| Važi!!! TnX....... ako budem mogla, slikjaću moju ulicu! | |
|
| |
Serendipiti sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 212 Godina : 30 Lokacija : u zitu Job/hobbies : ballet Tvoje ime: : tijana Grad: : beograd :( Najbolji prijatelji: : tamara, ema, jana, leka, mihajlo, sebastijan... Brat/sestra: : milica :( Datum upisa : 17.04.2008
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Pet Apr 18, 2008 2:00 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Sub Apr 19, 2008 8:20 am | |
| | |
|
| |
*In~his~heart* extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 299 Godina : 32 Datum upisa : 18.03.2008
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Pon Apr 21, 2008 1:35 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Pet Apr 25, 2008 11:30 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Čet Jun 19, 2008 8:42 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Ned Jun 22, 2008 10:51 am | |
| eto, šta kažete? Nikom se ne sviđa? Dobro... | |
|
| |
Sanja extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 388 Godina : 31 Tvoje ime: : Sanja Najbolji prijatelji: : Kristina-Kika, Marina Brat/sestra: : brat, Sasa Datum upisa : 28.04.2008
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Ned Jun 22, 2008 11:00 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Ned Jun 22, 2008 2:49 pm | |
| Meni se svidja!!! Ja bih bas volela da posetim nekad tvoj grad!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Ned Jun 22, 2008 3:41 pm | |
| hehe hvala... nego kad nađem slike od keja postavoiću prelep je.. malo se vidi sa mosta kej, a taj most deli Srbiju od Vojvodine !!!! | |
|
| |
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Pon Jun 23, 2008 4:54 am | |
| I meni se svidja, volela bih da nekad odem u Semsku Mitrovicu!!! Najvise mi se svidja most, on je prelep, stvarno!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Pon Jun 23, 2008 5:31 am | |
| - RBD is the best!!! ::
- I meni se svidja, volela bih da nekad odem u Semsku Mitrovicu!!! Najvise mi se svidja most, on je prelep, stvarno!!!
| |
|
| |
princeton girl 96 extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 384 Godina : 30 Lokacija : ~*SoMeWhErE fAr AwAy*~ Job/hobbies : Tenis ,Woznja Rolera Humor : He,He,He,hE,He,hE..,.. Grad: : Kragujewac Najbolji prijatelji: : Kristina,Wisnja,Vesna,Maja,Milica,Aleksandra,Jovana,Danka,Marta,Nina,Jelena,.....i mnogo njih!!!!!! Brat/sestra: : Steta ali nemam
Datum upisa : 27.06.2008
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Sre Jul 16, 2008 4:24 am | |
| Nikada nisam bila u Sremskoj Mitrovici. | |
|
| |
~Jazmin~Casi un AngeL~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 840 Godina : 29 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Struga Brat/sestra: : Sestra , sara Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Pon Jul 21, 2008 4:25 pm | |
| I meni se svidja, volela bih da nekad odem u Semsku Mitrovicu!!! Najvise mi se svidja most, on je prelep, stvarno!!! Nikad nisam bila | |
|
| |
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 1059 Godina : 29 Lokacija : Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies : Net!!! Humor : Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime: : Bojana Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Andja,Jeka i Maki Brat/sestra: : Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Uto Jul 22, 2008 11:23 am | |
| Ni ja ali ne bih volela da tako i ostane!!! | |
|
| |
~Jazmin~Casi un AngeL~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 840 Godina : 29 Tvoje ime: : Kristina Grad: : Struga Brat/sestra: : Sestra , sara Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Uto Jul 22, 2008 2:07 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Uto Jul 22, 2008 3:11 pm | |
| Pa stvarno!!! Bas imam zelju da vidim taj most, ne sanmo sa slike!!! | |
|
| |
~COOL girl~ sooper si, samo tako nastawi...
Broj poruka : 198 Godina : 29 Tvoje ime: : Marija-Maki Grad: : Nish Najbolji prijatelji: : Maki,Andja,Boka, Jeka i Sara Datum upisa : 13.04.2008
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Uto Jul 22, 2008 3:38 pm | |
| pa bas je lep grad.......koliko vidim sa slika.....a verovatno je i ovako lep!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... Uto Jul 22, 2008 3:46 pm | |
| pa sigurno je uzivo mnogo lepsi nego na slici!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sremska Mitrovica.... | |
| |
|
| |
| Sremska Mitrovica.... | |
|