| I jos nesto !! | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Sta te b Gost
| Naslov: I jos nesto !! Sre Jan 07, 2009 11:42 am | |
| Owako da si ti riba ne bi po ceo dan sedela za kompom i bila na 4umu vec bi imala drustvo GLUPACO !!!
Ja skoro nikada nisam na 4umu vec napolju
I nemoj vise da lazes u nicku !!!
A to sto si vrlo dobra i ne pismena tvoj problem ja imam swe petice i jednu 4 iz mate jesi li zadovoljna |
|
| |
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: I jos nesto !! Sre Jan 07, 2009 11:44 am | |
| ma daaaaaa.... to sto si ti ceo dan napolju dokazuje koliko si raspustena, glupaco. | |
|
| |
Sta te b Gost
| Naslov: Ewo razlog napadanja!! Sre Jan 07, 2009 1:43 pm | |
| Nisam mislila bukvalno napolju nego se druzim sa swima i jedva da dolazim na net ... Dosla sam da te vredjam jer ti stalno saljes da forum propada i da nismo fer aj molim te zar ti stwarno mislis da ja imam ceo dan vremena da sedim na tvom glupom forumu i da se dosadjujem eto mog razloga !!! Ja pokusavam da budem na tvom 4umu ali ti netreba to da iskoiscavas !!!! |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: I jos nesto !! Sre Jan 07, 2009 4:29 pm | |
| Ti si regg ovde? Ko si ti uopste? Ti Sanju znas licno? | |
|
| |
Sta te b Gost
| Naslov: xaxaxxa Sre Jan 07, 2009 4:51 pm | |
| Reg sam a necu vam odati da li znam sanju samo znam da mi se ne svidja ovaj 4um !!!A ocu da dolazim bas zato sto je ruzan a i dala sam uslove a ako se ispostuju odlazim |
|
| |
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: I jos nesto !! Sre Jan 07, 2009 4:55 pm | |
| Znas Sanju 100%!!! Bas me zanima ko si...!!! Koji uslovi? | |
|
| |
Sta bulj Gost
| Naslov: xaxaxa Sre Jan 07, 2009 4:57 pm | |
| Ma nikakvi owa tema treba lock !! |
|
| |
| Naslov: Re: I jos nesto !! Sre Jan 07, 2009 5:07 pm | |
| Msm da znam ko si ali nisam sigurna ali ako sam u pravu...ja onda nemam reci...a poklapaju se puno stvari!!! | |
|
| |
Sta te b Gost
| Naslov: Ewooo Čet Jan 08, 2009 2:42 am | |
| Ko sam aj reci ako znas rekla bi ali ja tebe ne znam tako da ti nemas predstavu ko sam ja ali ozbiljno !!!! |
|
| |
| Naslov: Re: I jos nesto !! Čet Jan 08, 2009 5:20 am | |
| Necu da kazem ko si jer mozda gresim...mogu da se kladim da me znas jer ja sam ovde od februara...ja sam Andja...ja stvarno ne kapiram zasto se lepo ne predstavis...!!! | |
|
| |
Broj poruka : 4792 Godina : 30 Lokacija : Net Job/hobbies : Chat Humor : :-) Tvoje ime: : Sanja Grad: : Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji: : Biljana B. Brat/sestra: : Vesna, Bojan Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: I jos nesto !! Čet Jan 08, 2009 5:49 am | |
| da... a sa ovog foruma ja jedino Vidu znam licno, tako da ne znam ko si ti.... STOKO.. | |
|
| |
Sta bulj Gost
| Naslov: EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Čet Jan 08, 2009 6:42 am | |
| KRAVA I STOKA SE NE SLAZU NAS PRIMER HAHA A NIJE BITNO KO SAM I NISAM REKLA JA DA TE ZNAM NEGO ANDJA !! |
|
| |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| |
| |
| Naslov: Re: I jos nesto !! Čet Jan 08, 2009 9:58 am | |
| pa da... msm ceo dan.. juju... da bi zaradila nesto... pa zna se.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: I jos nesto !! | |
| |
|
| |
| I jos nesto !! | |
|