| North Shore | |
|
+4Lady Halliwell mALa_FriKusHa ~Nena*und*Bill~ Rain m@n ~ 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
Rain m@n ~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: North Shore Uto Sep 02, 2008 7:54 am | |
| jel gledao neko?? meni je to jedna od omiljenih serija... | |
|
| |
~Nena*und*Bill~ cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 181 Godina : 29 Lokacija : Na kraju sveta sa Billom Tvoje ime: : Nevena Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Jovana, Andja, Boka, Maki S. i N... Brat/sestra: : Nije bitno Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: North Shore Uto Sep 02, 2008 8:02 am | |
| | |
|
| |
mALa_FriKusHa cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...
Broj poruka : 156 Godina : 29 Lokacija : za kompom Job/hobbies : plivanje,muzika,crtanje... Humor : a sta bi ovde trebaa da napisem??? Tvoje ime: : necu da ti kazem celavi! Grad: : novi sad Najbolji prijatelji: : natalija,naca,nemanja.... Datum upisa : 24.06.2008
| Naslov: Re: North Shore Uto Sep 02, 2008 2:14 pm | |
| - ~Billova mala~ ::
- Nikad cula. Sorry...
ni ja........ | |
|
| |
Lady Halliwell extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 288 Godina : 30 Lokacija : *Somewhere In My World* Job/hobbies : NET!!!! Humor : Loodaca Tvoje ime: : Jelena Grad: : Futog City Najbolji prijatelji: : Ima ih doosta! Brat/sestra: : daaaaaaa Datum upisa : 15.06.2008
| Naslov: Re: North Shore Sre Sep 03, 2008 1:21 am | |
| Mozda sam je gledala.....jel mozes ukratko da opises radnju serije? | |
|
| |
Rain m@n ~ ***a*d*m*i*n***
Broj poruka : 1871 Godina : 31 Lokacija : u kacinom srcu Job/hobbies : pc, stoni tenis, skola,... Humor : lol Tvoje ime: : Nemanja Grad: : Tel Aviv Najbolji prijatelji: : alex, arsa, vlada Brat/sestra: : dve male napasti Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: North Shore Sre Sep 03, 2008 5:32 am | |
| pa ovako, kao sve se desava na severnoj obali, na plazi, i u obliznjem hotelu, prijatelji, druzenje, onda vlasnik hotela upada u nevolje s drogom, inace vlada u seriji ljubav, mnoge licnosti... uglavnom se opisuje zivot pet sest osoba koje se znaju, njihovi zivoti na obali, dozivljaji, extra serija... | |
|
| |
Sasha welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 33 Godina : 31 Tvoje ime: : Andjela Grad: : Kotor Datum upisa : 20.08.2008
| Naslov: Re: North Shore Ned Okt 05, 2008 7:51 am | |
| gledaM je..................i stvarno je EXTRA | |
|
| |
*nataly* welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...
Broj poruka : 11 Godina : 28 Datum upisa : 26.10.2008
| Naslov: Re: North Shore Sub Nov 08, 2008 11:30 am | |
| ja sam je gledala,extra serija!!!! | |
|
| |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!
Broj poruka : 566 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu... Job/hobbies : Gluma Humor : XD Tvoje ime: : LocaPorUker Grad: : NewYork Najbolji prijatelji: : Minja,Jelena Brat/sestra: : dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: North Shore Sub Nov 08, 2008 11:46 am | |
| ja nisam cula za tu seriju | |
|
| |
~Z~A~Lj~U~B~Lj~E~N~A~ najbolji avatar 4uma april/maj + admin
Broj poruka : 2323 Godina : 29 Lokacija : na sedmom nebu!!! Tvoje ime: : Andjela Grad: : Nis Najbolji prijatelji: : Boka,Maki S.,Sara,Jumbi i Marko Brat/sestra: : Nemam ni brata ni sestru ( hvala Bogu) Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: North Shore Sub Nov 08, 2008 3:15 pm | |
| Mislim da nisam cula...!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: North Shore | |
| |
|
| |
| North Shore | |
|